14 / 05 / 2024

thodex alacak davası

thodex alacak davası

Thodex şirketinden kripto para satın alan ve mağdur olan bir vatandaş, ödediği tutara ilişkin zararın giderilmesi amacıyla alacak davası açtı. 

THODEX davasında flaş gelişme! Faruk Fatih Özer hakkında yeni karar!

Thodex kripto para dolandırıcılığıyla 356 milyonluk vurgun yapan Faruk Fatih Özer hakkında "Vergi Usul Kanunu'na muhalefet" suçundan açılan yeni davada mahkeme de ilk kararını verdi.

Thodex soruşturmasında yakalanan Zuhal Özer suçlamaları reddetti!

Sahibi Faruk Fatih Özer'in yaptığı vurgunla gündeme gelen kripto para borsası Thodex kripto borsası davasında şüpheli olan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in ağabeyi Güven Özer'in eşi firari Zuhal Özer, suçlamaları kabul etmedi.

Thodex mağduru alacak davası açtı!

Kripto para borsası Thodex'in dolandırıcılık olayında mağdur olduğunu söyleyen bir vatandaş mahkemeye başvuru yaptı. Peki ne oldu? İşte Thodex dolandırıcılığında son durum...

Thodex mağdurlarından alacak davası!

Thodex şirketinden kripto para satın alan ve mağdur olan bir vatandaş, ödediği tutara ilişkin zararın giderilmesi amacıyla alacak davası açtı. 

Site yönetimine 'alacak davası' açılabilir!

İşçi, işçilik alacakları ödenmediyse, site yönetimine karşı da dava açabilir ve davanın sonunda işçilik alacaklarını site yönetiminden de tazmin edebilir.

Defne Samyeli'ne büyük şok! Evinden çıkarılacak!

İşadamı Yusuf Araz, 2 yıl boyunca kira borcunu ödemediğini iddia ederek haciz işlemi başlattığı Defne Samyeli’ye açtığı tahliye ve alacak davasını kazandı. Mahkeme tarafından Samyeli’nin 2 yıldır oturduğu evi tahliye etmesine karar verdi.

Taşyapı ve ünlü yönetmenin alacak davasında ilginç karar çıktı!

İki reklam filmi için 200 bin dolarlık anlaşma yapan Taşyapı İnşaat A.Ş. ile yönetmen Sinan Çetin arasındaki alacak davasında ilginç bir karar verildi. İstinaf mahkemesi tarafından Çetin’in hazırlayacağı yemin metnini inşaat şirketi yetkilisinin mahkeme huzurunda okuması kararı alındı.

Özderici GYO'nun alacak davası tebliğ edildi!

Özderici GYO'nun bir yatırım kuruluşu tarafından 2 milyon 577 bin 453 TL zarara uğradıkları iddiası ve şimdilik bu zararın 100 bin TL'lik kısmının tazmini talebi ile alacak davası açıldığı bilgisi tebliğ edildi.

Özderici GYO'ya alacak davası açıldı!

Özderici GYO'ya 2 milyon 577 bin 453 TL zarara uğradıkları iddiası ve şimdilik bu zararın 100 bin TL'lik kısmının tazmini talebi ile alacak davası açıldı.

Kiracı peşin ödediği kirayı geri alabilir mi?

Ev sahibine bir yıllık kirayı peşin ödediniz. Kombi bozuk diye evden çıkarsanız, kira parası geri alınabilir mi? Kira kontratını fesih hakkını kullanıp alacak davası açabilirsiniz...

Mistral GYO alacak davasında son durum ne?

Mistral GYO'nun aleyhine açılan 48 bin 931,90 USD talepli alacak davasının kabulüne karar verildi.

Yargıtay'dan kiracı ve mülk sahibi için emsal karar!

Bursa'da, kiracı ile mülk sahibi arasında 7 yıldır devam eden alacak davasına son noktayı Yargı koydu. Yargıtay, bilirkişi raporlarına yönelik emsal bir karar verdi.

Mistral GYO'nun alacak davası 19 Eylül'e bırakıldı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 48.931,90 USD talepli Alacak Davası hakkında açıklama yaptı.

thodex alacak davası Haberi

thodex alacak davası

Thodex şirketinden kripto para satın alan ve mağdur olan bir vatandaş, ödediği tutara ilişkin zararın giderilmesi amacıyla alacak davası açtı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; mağdur S.K'nın avukatı Sinan Keskin tarafından Anadolu 30. Asliye Hukuk Mahkemesine verilen dilekçede, 2017'de Faruk Fatih Özer tarafından kurulan, Thodex adıyla internette faaliyette bulunan davalı Koineks Teknoloji A.Ş'nin, kripto paranın alımı ve satımına ilişkin yatırımcılara aracı kurum niteliğinde hizmet sunan bir ticari şirket olarak ilgili ticaret sicilinde olduğu ifade edildi. 

Yıllarca çalışarak kazandığı brikimini yatırımda harcamak isteyen S.K'nın, davalı şirket ile kripto para alım-satımına ilişkin hizmet sözleşmesi imzaladığına dikkat çekilen dilekçede, bu sözleşme gereğince S.K'nın davalı şirketin internet sitesinden kripto para birimleri üzerinde alım-satım işlemleri gerçekleştirebileceği, davalı şirketin ise bu işlemler sonucunda komisyon...