16 / 05 / 2024

Thomas Eder

Thomas Eder

Yılsonunda İstanbul Şişli’de hizmete girecek olan İstanbul Marriott Oteli Şişli’nin Genel Müdürlüğü’ne Thomas Eder atandı...

Süheyl Batum'dan Florya projesi açıklaması: Daireleri metrekaresi 10 bin dolardan satsak 1 milyar 100 bin dolar eder!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Süheyl Batum, Florya projesi ile ilgili konuştu. Bölgede yer alan başka bir projeyle karşılaştırma yapan Batum, "Florya'da daireleri metrekaresi 10 bin dolardan satsak 1 milyar 100 bin dolar eder" dedi. İşte gelen yorumlar... 

Mülk sahibi mirasını istediğine bırakabilir mi, diğer mirasçılar bu durumda nasıl hak talep eder?

Anne ve babanın hayatta iken evlatlarına mal vermesine “sağlararası kazandırma” işlemi denir. Peki, Mülk sahibi mirasını istediğine bırakabilir mi? Diğer mirasçılar bu durumda nasıl hak talep eder?

Artçı depremler ne zamana kadar devam eder?

6 Şubat'ta gerçekleşen depremler sonrası pek çok kişinin gündemi bu doğal afetin gerçekleri oldu. Birçok kişi "Artçı depremler ne zamana kadar devam eder?" sorusunun yanıtını arıyor. İşte ayrıntılar...

Fed faiz kararı sonrası altın fiyatları yükselmeye devam eder mi? Piyasaların gözü bu haberde! 

Piyasaların gözü  ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yarın açıklayacağı para politikası kararları ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın toplantı sonrası yapacağı açıklamalarda. Peki Fed faiz kararı sonrası altın fiyatları yükselmeye devam eder mi? 

Takbis neyi ifade eder? Takbis ne demek?

Takbis neyi ifade eder? Takbis ne demek? soruları pek çok vatandaş tarafından araştırılmaktadır. İşte araştırılan yanıtlara dair detaylar!

Kira kontratı yenilenmezse devam eder mi?

Kira kontratı yenilenmediğinde ne olur? Kira kontratı yenilenmezse devam eder mi? İşte merak edilen detaylar!

Milletle alay eder gibi Kanal İstanbul çalıştayı düzenlediler!

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ünal, "Biz diyoruz ki 'Kanal İstanbul'u yapalım', çıkmışlar böyle adeta milletle alay eder gibi çalıştay düzenlemişler. Çalıştayda konuşmacı olarak, bilim insanı olarak çağrılmış akademisyenlerin ne jeoloji ile ilgisi var ne çevre ile ilgisi var" dedi...

Konut kredisi faizleri 2020 Ocak'ta düşmeye devam eder mi?

Konut kredisi faiz oranları geçen senenin son çeyreğinde hızla gerileme gösterdi. Peki konut kredisi faizleri Ocak ayında da düşmeye devam eder mi?

Konut kredi faiz oranları Aralık'ta düşmeye devam eder mi?

Bankaların konut kredisi faiz oranları Ağustos ayından itibaren düşüşünü kesintisiz şekilde hızla sürdürüyor. Peki konut kredisi faiz oranları Aralık ayında da düşmeye devam eder mi?

Konut kredisi faiz oranları düşmeye devam eder mi?

Bankaların konut kredisi faiz oranları son haftalarda sert şekilde geldi. Konut kredisi faiz oranları son bir buçuk senenin en düşük seviyesinde yer alıyor. Peki konut kredisi faiz oranları düşmeye devam eder mi?

Thomas Cook'un Türk turizmine borcu 350 milyon Euro'nun üzerinde!

Turizm İstişare Kurulu (TİK), Türkiye'ye yılda yaklaşık 2 milyon turist getiren tur operatörü Thomas Cook'un, Türk turizm sektörüne 350 milyon Euro'nun üzerinde borcunun bulunduğunun tahmin edildiğini, bunun yakın ve orta vadede tahsilinin ise imkansız olduğunu dile getirdi.

Yatırımcılar nasıl bir yatırım enstrümanı hayal eder?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Yatırımcılar nasıl bir yatırım enstrümanı hayal eder?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 11 maddelik analizi...

Thomas Cook Almanya'da da iflasını istedi!

Dünyanın en büyük seyahat şirketlerinden biri olan İngiliz tur operatörü Thomas Cook'un iflasını açıklanmasının ardından Almanya'daki iştiraki olan Thomas Cook GmbH da iflasını istedi.

Thomas Eder Haberi

Thomas Eder


Profesyonel kariyerine Marriott Münih’te başlayan Thomas Eder, 22 yıldır Marriott Otelleri bünyesinde Riyad Stutgart, Bükreş, Prag, Zürih, Frankfurt ve Viyana gibi birçok farklı şehirde üst düzey görevler aldı.


Son olarak Renaissance Hotel Viyana’nın Genel Müdürlüğü’nü yapan Eder, evli ve bir erkek çocuk babası.


Marriott International tarafından işletilecek olan İstanbul Marriott Şişli, zincire bağlı Türkiye’deki 10. otel olarak hizmet verecek. Otel, Boğaz’a doğru şehrin mükemmel manzarasını sunan 35 katlı kulenin 14. ve 33. Katları arasında yer...