05 / 05 / 2024

THTDC

THTDC

Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Derneğinin İç Anadolu Bölge Toplantısı, Ankara'da yapıldı. Toplantıya katılanlar, Ankara'nın sağlık turizminden daha fazla pay alması için beyin fırtınası yaptı.

Sağlık turizminin yurtdışı tanıtımı yapılıyor!

Türkiye Sağlık Turizmi Konseyi-THTDC ve Dünya Sağlık Turizmi Konseyi GHTDC Başkanı Emin Çakmak ve Akdeniz Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Dr.Ferhat Kayan Arnavutluk'un Tiran şehrinde sağlık turizmi tanıtımı yaptı...

THTDC Haberi

THTDC
THTDC Başkanı Çakmak, "Bunun için önümüzdeki engel İstanbul değil. Var olan tüm engelleri kaldıracağız" dedi.TÜRKİYE Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Derneği (THTDC)'nin iç Anadolu Bölge Toplantısı, Özel Ankara Güven Hastanesi'nde yapıldı. Toplantıya Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği, Türkiye Sağlık Turizmi Konseyi, Geleneksel Tamamlayıcı Tıp Araştırmaları Derneği, Ankara Ticaret Odası, Ankara Oteller Birliği (ANTOB) ve Ankara Sağlık Kuruluşları Derneği üyeleri katıldı. 

THTDC İç Anadolu Bölge Başkanı ve Özel Ankara Güven Hastanesi Genel Müdürü olan Dr. Aylin Yaman, toplantının açılışında yaptığı konuşmada amaçlarının, Ankara'yı önemli bir sağlık başkenti yapmak olduğunu söyledi. 

Ankara'nın halen 10 üniversite hastanesi, 34 devlet hastanesi, 36 özel hastanesi olmasına rağmen sağlık turizminde istenilen yerde olmadığına dikkat çeken Dr. Yaman, "Dolayısıyla hep birlikte örgütlü olarak bu konuyla ilgili çalışmamız gerekiyor" dedi. 

Asıl engel...