19 / 05 / 2024

THY filosu Hamdi Topçu

THY filosu Hamdi Topçu

THY filosunu A350 ile büyütmek istiyor. Uçağı gezdikten sonra soruları yanıtlayan Hamdi Topçu, “Önümüzdeki birkaç ay içinde THY yeni jenerasyon uçakların dağılımı konusunda çalışmalar yürütüyor.

THY bölgesel uçak projesini rafa kaldırdı

THY'nin pandemi sonrasında artan uçuş talebini karşılamak için 30 uçak alarak bölgesel uçuş filosu kurma planını rafa kaldırdı. İlk 9 ayda karını yüzde 500 artıran şirket yeni yatırım projesinden maliyet hesapları nedeniyle vazgeçtiği kaydedildi.

Hamdi Topçu Sinpaş GYO Yönetim Kurulu'na seçildi!

Eski Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu,olağan genel kurul toplantısında Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu'na seçildi.

Hamdi Topçu kimdir?

Eski Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu'na seçildi. Peki, Hamdi Topçu kimdir? İşte Hamdi Topçu..

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu'na Hamdi Topçu seçildi!

Eski Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ( GYO ) Yönetim Kurulu'na seçildi.

THY yeni Genel Müdürlük binası inşa edecek!

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'nun THY'de yaşananların konu edildiği aylık Empathy'nin Şubat-Mart sayısında; " Genel Müdürlüğümüzün hemen önünde inşa edeceğimiz yeni binanın temellerini önümüzdeki aylarda atacağız." dedi..

Hamdi Topçu: Atatürk Havalimanı kapanacak!

TÜRK Hava Yolları Yönetim Kurulu ( THY ) Başkanı Hamdi Topçu, İstanbul ’a yapılan 3 ’üncü havalimanının uçuşa açılmasıyla Atatürk Havalimanı’nın kapanacağını söyledi.

THY San Francisco seferleri Nisan'da başlayacak!

Türk Hava Yolları ( THY ) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, 12 yılda ortalama yüzde 20 büyüyen şirketin, artık global anlayışla yeni kıtalarda büyüyeceğini belirtti...

THY’den petrolde düşüş sürerse bilet ucuzlar sinyali!

Petrol fiyatlarının 88 dolarla son 4 yılın en düşük seviyesine gerilemesi, uçak bileti fiyatlarında indirimi gündeme getirdi. THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, petroldeki düşüşün bilet fiyatlarına indirim olarak yansıyabileceğini söyledi.

THY bakım-onarımda 1.5 milyar dolar ciro hedefliyor!

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, THY Teknik AŞ Havacılık Bakım Onarım Merkezi'yle (HABOM) kısa zamanda bakım-onarım pazarında 1,5 milyar dolarlık ciroya ulaşmayı hedeflediklerini bildirdi.

THY filosunu A350 ile büyütmek istiyor!

THY filosunu A350 ile büyütmek istiyor. Uçağı gezdikten sonra soruları yanıtlayan Hamdi Topçu, “Önümüzdeki birkaç ay içinde THY yeni jenerasyon uçakların dağılımı konusunda çalışmalar yürütüyor.

THY'nin bu yıl hedefi 60 milyon yolcu!

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Hamdi Topçu, "Yolcu sayımızı bu yıl 60 milyona çıkarmayı hedefliyoruz. Bu güne kadar bu hedefte bir sapma yok" dedi.

Hamdi Topçu: Lufthansa planlıyor, teklifi bekliyoruz!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, SunExpress’in yapacağı iş modeliyle ilgili Lufthansa’dan THY’ye henüz bir teklif ulaşmadığını belirterek, “Bu iş modelini şu anda Lufthansa modelliyor" dedi

Hamdi Topçu: Üçüncü havaalanı Türkiye'ye değer katacak!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, "Üçüncü havaalanı İstanbul'a ve Türkiyemiz'e değer katacaktır, bir an önce faaliyete geçmesini biz de arzu ediyoruz" dedi.

THY filosu Hamdi Topçu Haberi

THY filosu Hamdi Topçu

TÜRK Hava Yolları (THY), fiyatı 260 ile 340 milyon dolar arasında değişen uzun menzilli A350 XVB uçaklarıyla ilgileniyor. İstanbul Airshow’da sergilenen Airbus A350 XVB’yi gezen THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, “Filomuza katmayı düşündüğümüz uçaklar arasında Airbus A350 XVB tipi yolcu uçağı var. İlgi duyuyoruz” dedi. 


Airbus yetkililerinden uçak hakkında bilgi alan Topçu, uçağın koltuklarını ve eğlence sistemlerini yakından izledi. Uçağı gezdikten sonra soruları yanıtlayan Topçu, “Önümüzdeki birkaç ay içinde THY yeni jenerasyon uçakların dağılımı konusunda çalışmalar yürütüyor. Boeing’in çıkardığı yeni jenerasyon uçaklar da var. 2017’den 2023’e kadar olan ihtiyaçlarımızı karşılamak üzere bu yeni jenerasyon uçaklar, THY’nin ilgisi içinde. Yönetim kurulumuz gelecek aylarda net karar verecek.” 

3 farklı tipe sahip A350’de yolcu kapasitesi 276 ile 369 arasında değişiyor. Airbus A350-1000’de yolcu...