16 / 05 / 2024

THY Havacılık Bakım Onarım Merkezi açılışı

THY Havacılık Bakım Onarım Merkezi açılışı

THY Teknik A.Ş. Havacılık Bakım Onarım Merkezi'nin Sabiha Gökçen'deki tesisi hizmete açıldı. Başbakan Erdoğan, "Yılda 500 milyon dolar ciro beklenen bu tesisle ülkemizin havacılık tarihinde yeni bir sayfa açılmış oluyor" dedi...

Ect Havacılık Limited Şirketi Kuruldu!

Ect Havacılık Limited Şirketi Bakırköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kaya ve I.A.M. Mohamed Mahran ortaklığı ile kuruldu.

Ds Havacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Havacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Savıd Sapır ve Kasım Okçu ortaklığında kuruldu.

Fua Strc Yapı Mühendislik Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Fua Strc Yapı Mühendislik Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yalmancan tarafından kuruldu.

Sağlıkçılar müjde! 199 sözleşmeli sağlık memuru alınacak! Acil bakın!

Sağlıkçılara müjdeli haber Mersin Üniversitesinden geldi ve personel alımı başvuruları kapsamında güncel ve farklı branşlarda atamalar bugün açıklandı. Başvuru şartları ve detaylar belli oldu.

Bu haber herkesi ilgilendiriyor! Yaşlılık bakım sigortası geliyor!

Her geçen gün büyüyen sigorta sektörü yeni bir adım daha atıyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin açıklamasına göre, çalışmaları başlatılan yeni proje ile yaşlılıkta bakım sigortası hayata geçecek.

Grev dalgası yayılıyor, havacılık ve ulaşım sektörleri kilit

Avrupa ülkelerinde artan enflasyon nedeniyle çalışanların maaşlarında iyileştirme yapılması isteniyor. Hükümetler zam talebine karşı direnirken özellikle havacılık ve ulaşım sektörlerinde yaygınlaşan grevler kaos yaşanmasına neden oluyor.

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Başar Kerem Döper ve Şahin Babür Işık ortaklığında kuruldu.

Sivil Havacılık bünyesine personel alınacak! 17 bin TL maaş verilecek!

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü bünyesinde çeşitli pozisyonlarda görevlendirilmek üzere personel alımı yapılacağı açıklandı. Personel alım ilanı bugünkü Resmi Gazete de yayınlandı. İşte ilanın tüm detayları...

Perfetto Travel Turizm Ve Havacılık Limited Şirketi kuruldu!

Perfetto Travel Turizm Ve Havacılık Limited Şirketi  Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Mert Öz kuruldu.

Ckd Havacılık Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Ckd Havacılık Ticaret  Limited Şirketi Beşiktaş’ta   200  bin TL sermaye bedeli  Cenan Kemal Demirkanlı tarafından kuruldu.

Seyaş Yapı İnşaat Hayvancılık Tarım İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Seyaş Yapı İnşaat Hayvancılık Tarım İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Yavaş tarafından kuruldu.

İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nin imara açılacağı iddiası TBMM'de!

Türkkuşu İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nde yer alan bazı alanların kamulaştırılacağı ve imara açılacağına dair iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Süllü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Safe Jet Havacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Safe Jet Havacılık Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Çetin ortaklığında kuruldu.

THY Havacılık Bakım Onarım Merkezi açılışı Haberi

THY Havacılık Bakım Onarım Merkezi açılışı

THY Teknik A.Ş. Havacılık Bakım Onarım Merkezi'nin Sabiha Gökçen'deki tesisi hizmete açıldı. Başbakan Erdoğan, "Yılda 500 milyon dolar ciro beklenen bu tesisle ülkemizin havacılık tarihinde yeni bir sayfa açılmış oluyor" dedi.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçe Havalimanı’nda Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Havacılık Bakım Onarım Merkezi (HABOM) açılışına katıldı. Törende konuşan Başbakan Erdoğan, 550 milyon dolarlık bu yatırımın tüm finansmanının THY’nin kendi öz kaynaklarıyla karşılanmış olmasından büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. 


TOPLAM 3.100 KİŞİ ÇALIŞACAK 


Projenin Sabiha Gökçen Havalimanı için de yeni bir açılım olacağını söyleyen Başbakan Erdoğan, “Toplam 3 bin 100 kişinin çalışacağı, yılda 500 milyon dolar ciro beklenen bu tesisle ülkemizin havacılık tarihinde yeni bir sayfa, yeni bir dönem açılmış oluyor. Bu tesisin hizmete girmesiyle Türkiye artık uçak bakım onarım...