21 / 05 / 2024

THY havalimanları

THY havalimanları

THY daha fazla uçak siparişi vermeyi değerlendiriyor. Airbus ve Boeing'ten oluşan filosuna yeni uçak alımları yapmak için opsiyonları değerlendiriyor, ancak henüz nihai bir karar almış değil.

THY Havaalanı Gayrimenkul'den ortaklık açıklaması!

THY Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi KAP'ta havalimanlarında yatırım amaçlı ortaklık için araştırmalar yapıldığını açıkladı.

TAV THY'nin 8 havalimanı için teklif verdi!

TAV Havalimanları Holding'in tamamına sahip olduğu HAVAŞ ve bu şirketin yüzde 50 hissedar olduğu TGS Yer Hizmetleri, THY'nin sekiz havalimanının yer hizmetleri için açtığı ihaleye teklif verdi.

THY'den iç hat uçuşlarında indirim kampanyası!

Türk Hava Yolları ( THY ), 30 Eylül'e kadar "online" iç hat bileti alacak yolcularına, 6 Ocak-30 Nisan 2015 arasında 55 liraya seyahat imkanı sundu.

Sani Şener: Havalimanları artık kendini finanse etmeli!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, havalimanlarının havacılık gelirlerinin düşmeye devam edeceğini belirterek, " İşletmeler gelecekte kendilerini finanse etmenin yollarını bulmak zorunda " dedi

THY, kadın kabin memuru alacak!

Türk Hava Yolları ( THY ), kabin memurluğu alımları için sosyal medyada yayınlanacak reklam filmi hazırlandı. Reklam filminde THY'de görev yapan kabin memurları arkadaşlarına mesleği anlatıyor.

THY'nin yolcu sayısı yüzde 15 arttı!

THY Ocak-Ağustos 2014 Trafik Verileri, Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımlandı. Türk Hava Yolları (THY), Ocak-Ağustos döneminde yolcu sayısını yüzde 14,8 artışla 36,4 milyona yükseldi.

THY yolcu sayısı yüzde 14,8 arttı!

THY Ocak-Ağustos 2014 Trafik Verileri, Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımlandı. Türk Hava Yolları (THY), Ocak-Ağustos döneminde yolcu sayısını yüzde 14,8 artışla 36,4 milyona yükseldi.

THY'den Londra yolcularına grev uyarısı!

Türk Hava Yolları 'nın (THY),resmi internet sitesinde, " Londra Yolcularımızın dikkatine " başlığıyla yer alan açıklamada, yarın Heathrow Havalimanı'nda yer hizmetleri personelinin greve gideceği aktarıldı.

THY'den Lyon seferi açıklaması!

Türk Hava Yolları (THY), Atatürk Havalimanı'ndan saat 05.45'te Lyon'a hareket etmesi planlanan uçağın gecikmesine ilişkin iddialara açıklık getirdi. Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor...

THY'den Saraybosna uçuşlarında indirim kampanyası!

Konuya ilişkin açıklamaya göre, "dünyanın sayıca en fazla enternasyonal noktasına uçan" THY, Avrupa’da Türk izlerinin en yoğun hissedildiği başkent olan Saraybosna’ya başlattığı yeni uçuş kampanyası ile gidiş-dönüş her şey dahil 99 avroya uçuruyor.

THY Romanya'da tanıtım günleri düzenledi!

Türk Hava Yolları (THY), Romanya'nın başkenti Bükreş'te tanıtım günleri düzenledi. THY'nin Samsun'daki yetkili satış acentelerinin katıldığı başkent Bükreş'teki tanıtım günlerinde, iki kentteki turizm acentelerinin ortak çalışma yapması kararlaştırıldı.

TAV Havalimanları kurumsal yönetim notunu yükseltti!

Açıklamada görüşlerine yer verilen TAV Havalimanları Yatırımcı İlişkileri Direktörü, Nursel İlgen, 2014 yılında edilen kurumsal yönetim notunun 2013 yılına kıyasla yukarı yönlü revize edilmesinin memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.

TAV Havalimanları kurumsal yönetim notunu yayınladı!

TAV Havalimanları Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre TAV Havalimanları kurumsal yönetim notunu yayınladı. İşte TAV Havalimanları kurumsal yönetim notu...

THY havalimanları Haberi

THY havalimanları

Türk Hava Yolları, Airbus ve Boeing'ten oluşan filosuna yeni uçak alımları yapmak için opsiyonları değerlendiriyor, ancak henüz nihai bir karar almış değil.


              

THY'nin yatırım ve teknolojiden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Levent Konukçu İstanbul'daki ISTAT Europe Konferansı'nda yaptığı konuşmada, "Büyük olasılıkla büyük uçağa ihtiyacımız olacak ama kargo kapasitesi de bizim için önemli. Bu konu şu anda THY yönetim kurulunda üst düzeyde tartışılıyor" dedi.

              

Konukçu, Boeing 787 ve Airbus A350'den A380 ve Boeing 777X'e kadar olan modellerin değerlendirildiğini söyledi.

              

Airbus ve Boeing'in her ikisi de THY'ye en büyük uçaklarını satmaya çalışıyor. Airbus'un 525 koltuk kapasitesine sahip A380 veya Boeing'in 467 koltuklu 747-8 modelleri THY'nin coğrafi avantajını...