04 / 05 / 2024

thy hostes yaş sınırı

thy hostes yaş sınırı

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, herkesi şaşkına çeviren kararı açıkladı. THY'nin kabin memuru alımındaki yaş sınırında değişikliğe gidildiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde son dakika: 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için sözleşme imzalandı!

Yenişehir Evleri ismiyle THY- Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilecek olan projede bir son dakika gelişmesi yaşandı. 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için yüklenici ile sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

THY Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

THY Emlak Konut Arnavutköy projesi kura sonuçları vatandaşlar tarafından bekleniyor. İstanbul'da yaşayan, ilk kez ev sahibi olacak vatandaşların başvuruda bulunduğu proje kura aşamasında. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin sahipleri kuraların ardından belli olacak. İşte detaylar...

THY, uçak biletleri ile ilgili önemli bir duyuru yayınladı: Yüzlerce kişiye para iadesi yapılacak

Türk Hava Yolları (THY), İsrail ile yaşanan Hamas savaşı nedeniyle İsrail uçuşlarını durdurmasının ardından, Mısır, Ürdün ve Lübnan sınırlarında yaşanan gelişmelerin yolcuları etkilememesi için önemli bir avantaj sağladı. Belirli tarihlerde biletleri olan kişilere para iadesi yapılacak. Peki şartlar

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy'deki projesinde ruhsatlar alınıyor!

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy'de hayata geçireceği projede bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje kapsamında 151 Ada 11, 152 Ada 7, 153 Ada 7, 154 Ada 7, 164 Ada 6, 166 Ada 4, 167 Ada 15, 167 Ada 17 ve 168 Ada 5 Parsellere ait Yapı Ruhsatları alındı. 

THY'nın İtalya'daki yeni rotası Palermo! Biletler 259 dolarından başlıyor!

Türk Hava Yolları (THY), İtalya'nın tarihi turizm şehirlerinden Palermo'ya ilk uçuşunu yaptı. İstanbul'dan sabah saat 06.45'te havalanan TK 1373 sefer sayılı ilk uçak Palermo Havalimanı'na yerel saatle 8.30'da iniş yaptı.

THY açıkladı! 296 bin 819 kişiyi tahliye edildi

Türk Hava Yolları (THY), Kahramanmaraş merkez üslü yaşanan depremlerin akabinden 6-21 Şubat arası bölgeye yapılan 1646 sefer ile 296 bin 819 kişinin  boşaltıldığı bilgisini verdi. 

THY'den son dakika açıklaması! Tahliyede randevulu sisteme geçiliyor!

Depremin yaşandığı bölgelerdeki mağdurların tahliyesi için çalışma yürüten Türk Hava Yolları (THY), daha düzenli tahliyeler için randevu sistemine geçeceğini duyurdu.

THY Genel Müdürü'nden flaş zam açıklaması

İç hat uçuşlarının azaltılması ve mevcut uçuşlarda yaşanan doluluk yüzünden yer bulunamaması nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan THY'de biletlere gelen zammın ardından kurumun Genel Müdürü'nden dikkat çeken bir açıklama geldi.

THY’den havalı bilanço! Türk Hava Yolları tarihinde bir ilk yaşandı!

Yılın ilk altı ayında 737 milyon dolar net kar kazandıklarını açıklayan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, THY tarihinde bunu bir ilk olduğunu açıkladı. İşte detaylar…

THY'den herkesi şaşkına çeviren karar! Yaş sınırı değişti

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, herkesi şaşkına çeviren kararı açıkladı. THY'nin kabin memuru alımındaki yaş sınırında değişikliğe gidildiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

11 Mart’ta hangi uçuşlar iptal edildi? Pegasus, THY, Anadolu Jet’ten uçak bileti alanlar ne yapacak?

İstanbul ve yurdun birçok kentinde yağan kar yağışı nedeniyle Anadolu Jet, Pegasus ve THY, seferlerin iptal edildiğini duyurdu. Olumsuz hava şartları nedeniyle uçuşları iptal edilen yolcular, ‘’Hangi uçuşlar iptal edildi? Uçak bileti olanlar ne yapacak?’’ sorularının yanıtını arıyor…

Adil Karaismailoğlu: Havaalanlarımızın sayısını 26'dan 56'ya çıkardık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ile Türk Hava Yolları (THY) arasında TİM Dış Ticaret Kompleksi'nde düzenlenen İşbirliği Protokolü Lansmanı'nda yaptığı konuşmada, son 18 yılında havaalanı sayısının 56'ya çıkarıldığını dile getirdi.

Erol Özmandıracı’ya kızının annesinden sürpriz dava!

İş adamı Erol Özmandıracı'ya evlilik dışı ilişkiden doğan kızının annesi hostes Merve Nur B.'den sürpriz bir dava geldi.

thy hostes yaş sınırı Haberi

thy hostes yaş sınırı

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, THY'nin kabin memuru alımındaki yaş sınırında değişikliğe gidildiğini açıkladı.

THY, üst limit olarak 30 yaş sınırı konulan kabin memuru alımında değişiklik yapacak. THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, resmi LinkedIn hesabından yaptığı paylaşım ile personel alımına yönelik bilgileri de paylaştı.

Bolat, kendisine "Umarım kabin memuru alımlarında yaş sınırı batan şirketler düşünüp değerlendirilir" ifadelerini dile getiren bir kişiye "Sınırı 39 yaşına çıkarıyoruz" diye açıkladı.

KABİN MEMURLARI NE KADAR MAAŞ ALIR?

2022 yılı THY kabin memuru maaşları, kıdemlerine göre farklılık gösteriyor. Türk Hava Yolları, çalışanlarına piyasadaki en iyi maaşları vermekte. Türk Hava Yolları’nda çalışan ortalama kabin memuru maaşları, 8.000 TL ile 10.000 TL arasındadır.

Türk Hava Yolları’nda çalışan kabin memurları tecrübe kazandıkça daha fazla kazanma imkanları...