05 / 05 / 2024

THY tav ihale

THY tav ihale

TAV, TGS Yer Hizmetleri AŞ'nin Türk Hava Yolları'nın (THY) açmış olduğu toplam sekiz havalimanının yer hizmetleri ihalesini kazandığını bildirdi. TGS'nin, söz konusu ihaleyi en iyi teklifi vermek suretiyle kazandığı bildirildi.

Tavşanlı Belediyesi Yalova'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Yalova İli Tavşanlı Belediye Başkanlığı, Yalova Altınova'da yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Antalya Havalimanı ihalesini Fraport-TAV kazandı!

Antalya Havalimanı'nın kapasite artırımı ve 25 yıllığına kiralanması için ihale yapıldı. İhalede en yüksek teklif 7 milyar 250 milyon avro ile TAV Havalimanı'ndan geldi.

TAV İşletme Hizmetleri, Arabistan'da ihale kazandı!

TAV İşletme Hizmetleri, Cidde'de bulunan King Abdulaziz Uluslararası Havalimanı'nda özel karşılama ve uğurlama hizmeti sunacak

Kütahya Tavşanlı OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Kütahya Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tavşanlı (II Etap) Organize Sanayi Bölgesine ait yol, içmesuyu, atıksu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalenin keşif bedeli 7 milyon 477 bin 310 TL olarak belirlendi.

Rusya ile yeni dönem Enka İnşaat'ı olumlu etkileyecek!

Rusya ile yeni dönemin yükselen şirketleri Piyasalar, MoodyVin not değişimine gitmemesi ve Türkiye-Rusya ilişkilerindeki adımlarla olumlu fiyatlandı. Bu sürecin; THY, TAV, Şişecam ve iştirakleri, Enka İnşaat gibi şirketleri olumlu etkileyeceği de belirtiliyor.

Kütahya Tavşanlı İçme Suyu projesi için yer teslimi yapıldı!

Kütahya Tavşanlı'nın vizyon projesi içme suyunda ihale sürecinin tamamlanmasının ardından ihaleyi alan firmaya yer teslimi yapıldı ve çalışmalar başladı.

TAV ABD'de ihale kazandı!

TAV Havalimanları ATÜ, gerçekleşen ihaleyi kazanarak Teksas Eyaletindeki Houston George Bush Havalimanın’nda bulunan yaklaşık 700 metrekarelik duty free alanını 10 yıl süreyle işletme hakkını kazandı.

Kütahya Tavşanlı'da kat karşılığı bina inşaatı yaptırılacak!

Tavşanlı Belediye Başkanlığı tarafından Yeni Mahalle Karayaka mevkiinde bulunan arsa üzerine kat karşılığı bina inşaatı yaptırılması işi 510 bin 500 TL'ye ihale edilecek.

Tavşancıl'daki tarihi binanın yenilenme çalışmaları devam ediyor!

TAVŞANCIL'DA bulanan eski ahşap binanın yenilenmesi için Büyükşehir Belediyesi ihale açtı. Sivil mimarlık örneğinin rekonstrüksiyon projesine uygun olarak rekonstrüksiyonu yapılacak ve tarihi eser özgün haliyle tekrar eski görkemine kavuşturulacak.

Kocaeli'de 3.8 milyon TL'ye Tavşancıl Belediye binası!

Kocaeli'de bulunan Eski Tavşancıl Belediye binasının olduğu taşınmaz Gebze 1. Satış Memurluğu tarafından 13 Mart 2015 günü saat 14:15 ile 14:30 arası ihale ediliyor.

THY’nin yer hizmetleri ihalesini TGS kazandı!

TAV, TGS Yer Hizmetleri AŞ'nin Türk Hava Yolları'nın (THY) açmış olduğu toplam sekiz havalimanının yer hizmetleri ihalesini kazandığını bildirdi. TGS'nin, söz konusu ihaleyi en iyi teklifi vermek suretiyle kazandığı bildirildi.

TAV THY'nin 8 havalimanı için teklif verdi!

TAV Havalimanları Holding'in tamamına sahip olduğu HAVAŞ ve bu şirketin yüzde 50 hissedar olduğu TGS Yer Hizmetleri, THY'nin sekiz havalimanının yer hizmetleri için açtığı ihaleye teklif verdi.

TAV ilk 9 ayda 114 milyon avro net kar açıkladı!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener: "THY ile birlikte 13 yıldır işletmesini üstlendiğimiz Atatürk Havalimanı'nı dünyanın en önemli havalimanlarından biri haline getirmekten dolayı büyük bir gurur duyuyoruz"...

THY tav ihale Haberi

THY tav ihale


TAV, TGS Yer Hizmetleri AŞ'nin Türk Hava Yolları'nın (THY) açmış olduğu toplam sekiz havalimanının yer hizmetleri ihalesini kazandığını bildirdi. 


TAV Havalimanları Holding AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, Şirket'in tamamına sahip olduğu Havaalanları Yer Hizmetleri AŞ (HAVAŞ) ve HAVAŞ'ın yüzde 50'sine sahip olduğu TGS'nin, THY'nin İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir Adnan Menderes, Antalya , Adana Şakir Paşa, Bodrum ve Dalaman Havalimanları için açmış olduğu toplam sekiz havalimanının yer hizmetleri ihalesine teklif verdiğini anımsatılarak, TGS'nin, söz konusu ihaleyi en iyi teklifi vermek suretiyle kazandığı bildirildi. 


Açıklamada, bu ihale sonucu olarak; TGS'nin söz konusu sekiz havalimanında 5 yıl süre ile yer hizmetleri, personel kiralama yoluyla satış hizmetleri ve THY envanterinde bulunan yer teçhizatlarına arıza, bakım, yedek parça temini...