04 / 05 / 2024

thy ucuz bilet

thy ucuz bilet

Türk Hava Yolları 4-5 Ekim 2022 tarihleri arasında tüm yurt içi bilet alımlarını 299,99 TL'den başlayan fiyatla satma kampanyası düzenledi.

THY'den dev indirim fırsatı! Uçak biletleri bugünden itibaren 799 liradan satılıyor! 

Türk Hava Yolları yurt içi ucuz bilet satışı başlattı. Kampanya kapsamında biletler bugünnden itibaren  799 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

THY açıkladı! 31 Mart için ücretsiz bilet değişikliği imkanı!

Türk Hava Yolları (THY) 31 Mart yerel seçimlerine dair açıklamalar da bulundu. Buna göre belirtilen şartlara uygun olan bu yolcuların da biletlerinde değişiklik ve hiç kullanılmayan biletler içinde ücretsiz iade hakkı tanındığını kaydedildi.

Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! 1 Euro'dan başlayan fırsatlar!

Pegasus çok sayıda sefer için kampanya düzenlediğini açıkladı. 1 Euro'dan başlayan bilet fiyatları için sadece 100 bin yolculuk için kontenjan ayrıldığı kaydedildi. 

THY'den son dakika Mart indirimi: Bugün ve yarın alınan biletler 799 TL'den başlıyor! 

​​​​​​​THY'den yurt içi uçuşlarda indirimli bilet kampanyası başladı. Yolcular, bugün ve yarın alacakları biletlerle 11 Eylül-31 Ekim tarihleri arasında 799 TL'den başlayan fiyatlarla seyahat edebilecek. İşte ayrıntılar...

Türk Hava Yolları'ndan KKTC için ucuz bilet kampanyası...

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul ve Antalya çıkışlı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) seferlerinde, vergiler hariç 449 liradan başlayan fiyatlar ile uçuş imkanı sağlayacak avantajlı biletleri satışa sunduğunu açıkladı. İşte haberin detayları...

Pegasus'tan yüzde 40 indirimli ucuz bilet kampanyası!

Pegasus 29-31 Aralık 2023 tarihinde alınan biletlerle yüzde 40 indirim sağlıyor. Söz konusu uçuşlar ile 6 Şubat-3 Nisan arası seyahat imkanı tanıyor. 

Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası!

Pegasus ucuz bilet kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 20-21 Aralık 2023 tarihinde alınan biletlerle 1 Şubat-4 Nisan 2024 tarihlerindeki Kıbrıs uçuşlarını 5 euro+vergilerle başlayan fiyattan satışa çıktı.

Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası: Yurt dışı uçuşlarında 11€'dan başlayan fırsatlar sunuyor!

AnadoluJet'ten sonra Pegasus'ta indirimli bilet kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında yurt dışı biletleri 11 euro + vergilerle satışa sundu. 

THY'den ucuz bilet kampanyası! Yüzde 20 indirim yapılacak!

Türk Hava Yolları (THY) yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında aile üyelerinden en az 3 kişinin alacağı biletlerde yüzde 20 indirim uygulanacak. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

Uçuş avantajlarına devam eden Türk Hava Yolları (THY), bazı Doğu Avrupa ülkelerine gidiş-dönüş her şey dahil 119 dolardan başlayan avantajlı biletleri satışa sunduğunu ilan etti. THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

THY'den ucuz bilet kampanyası fiyatlar 599 liradan başlıyor!

Türk Hava Yolları yeni uçuş kampanyasını duyurdu. Bu kapsamda, 3-4 Ekim 2023 tarihinde alınan yurt içi biletlerin fiyatı 599 TL'den satışa çıkarılacak. İşte kampanyanın detayları...

THY'den ucuz bilet kampanyası! Uçuşlar 449 TL'den başlıyor!

Türk Hava Yolları yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti çıkışlı/varışlı İstanbul ve Antalya uçuşlarına erken rezervasyon indirimi yapıldı.

AnadoluJet'ten yüzde 30 indirimli ucuz bilet kampanyası! 

AnadoluJet sonbahar ve kış kampanyası başlattığını duyurdu. Şirket tüm yurt içi uçuşlarda yüzde 30 indirim yapma kararı aldığını açıkladı. İşte kampanyaya ilişkin tüm ayrıntılar...

thy ucuz bilet Haberi

thy ucuz bilet

Türk Hava Yolları 4-5 Ekim 2022 tarihinde alınan tüm yurt içi uçuşlarda geçerli olacak erken rezervasyon kampanyasının detaylarını duyurdu. 

6 Şubat-9 Nisan 2023 tarihleri arasındaki uçuşlarda biletlemeler geçerli sayılacak. Fiyat olarak da 299,99 TL belirlendi. İşte kampanyanın diğer tüm detayları...

THY sosyal medya hesabından Türkiye Bir Başka Güzel! ifadesiyle kampanyayı duyurdu.  THY yaptığı paylaşımda 4-5 Ekim 2022  tarihlerinde tüm yurt içi uçuşlarda geçerli erken rezervasyon fırsatından yararlanın, 6 Şubat-9 Nisan 2023 tarihleri arasında 299,99 liradan başlayan fiyatlar ve Türk Hava Yolları ayrıcalıklarıyla uçun diye belirtti.

Kampanya sadece Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerli sayılıp, Sabiha Gökçen Havalimanı’na yapılan uçuşlarda, Türk Hava Yolları codeshare seferlerde ve AnadoluJet uçuşlarında geçerli bulunmayacak.

Öte yandan THY 30 Avrupa ülkesine gidiş geliş 119 Euro...