05 / 05 / 2024

Tıbbi Atık Bertaraf Tesisi nasıl çalışır

Tıbbi Atık Bertaraf Tesisi nasıl çalışır

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kızıllı’da yapımını tamamladığı Tıbbi Atık Bertaraf Tesisi törenle hizmete girdi. Kızıllı Köyü Mevki Katı Atık Depolama Alanı’nda düzenlenen Tıbbı Atık Bertaraf Tesisi’nin açılış törenine Mustafa Akaydın da katıldı...

Arçelik 8 yılda 1,65 milyon atık eşyayı geri dönüştürdü

Arçelik, 15’inci Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımladı. Şirket, 2014-2022 yılları arasında, 1,65 milyon atık elektrikli ve elektronik eşyayı geri dönüştürdü.

Tepe Geri Kazanım Bertaraf Atık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tepe Geri Kazanım Bertaraf Atık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Üneş ve Selahattin Demirdaş ortaklığında kuruldu.

SON DAKİKA...Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı! 15 bin 537 kişi alınacak! Tıbbi Sekreterler bayram edecek

Sağlık Bakanlığı tarafından işçi alım ilanının açıklanmasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yeni bir istihdam açıklaması daha geldi. Bakan Koca, 15.537 tıbbi sekreterin alınacağını ve bu sayının kısa bir süre içinde 32 bine ulaşacağını duyurdu.

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Karım Jokar tarafından kuruldu.

İnnovia Mühendislik Elektronik Eğitim İnşaat Tıbbi Ür.Petrokimya Ve Aracılık Hiz.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İnnovia Mühendislik Elektronik Eğitim İnşaat Tıbbi Ür.Petrokimya Ve Aracılık Hiz.San.Tic.Ltd.Şti. Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Mossaıby tarafından kuruldu.

Özel hastanelerden emlak vergisi talebi!

Özel hastaneler, kamulaştırma yerine teşvik talep ediyor. Sektör temsilcileri, devletin direkt aldığı emlak, elektrik, tıbbi atık vergisi gibi giderler alınmazsa bile önemli bir teşvik sağlanmış olacağını belirtti.

Valdeplast Turkey Dönüştürülebilir Atık İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valdeplast Turkey Dönüştürülebilir Atık İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Duran tarafından kuruldu.

Adok İnşaat Hayvancılık Geri Dönüşüm Mermer Doğal Taş Tıbbi Alt. Mak.Tar.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Adok İnşaat Hayvancılık Geri Dönüşüm Mermer Doğal Taş Tıbbi Alt. Mak.Tar.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Coşkun tarafından kuruldu.

Mapa Sağlık Hizmetleri ve Tıbbi Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mapa Sağlık Hizmetleri ve Tıbbi Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nihat Ofluoğlu ve Tayfun Çom tarafından kuruldu.

Koç Atık Yönetimi İnşaat Hafriyat Nakliye Temizlik Emlak Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Atık Yönetimi İnşaat Hafriyat Nakliye Temizlik Emlak Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile bugün Çağrı Koç tarafından kuruldu.

İstanbul katı atık yakma tesisine Doka'dan iskele ve kalıp sistemi! 

İBB'nin Katı Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi Projesi'yle inşa edilen tesis Avrupa'nın en büyük katı atık bertaraf ve enerji üretim tesisi olacak. Kalıp ve iskele sistemlerinin projelendirmesini ve teminin yapan Doka Kalıp Türkiye Genel Müdürü tesisin 2020 Mart ayında tamamlanacağını söyledi.

Silitex Turizm Tıbbi Malzemeler Hayvancılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silitex Turizm Tıbbi Malzemeler Hayvancılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Demir tarafından kuruldu.

Dentısto İnşaat Tıbbi Cihazlar Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dentısto İnşaat Tıbbi Cihazlar Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Esam Qasem Hajawı tarafından kuruldu. 

Tıbbi Atık Bertaraf Tesisi nasıl çalışır Haberi

Tıbbi Atık Bertaraf Tesisi nasıl çalışır


Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kızıllı’da yapımını tamamladığı Tıbbi Atık Bertaraf Tesisi törenle hizmete girdi.


Kızıllı Köyü Mevki Katı Atık Depolama Alanı’nda düzenlenen Tıbbı Atık Bertaraf Tesisi’nin açılış törenine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, meclis üyeleri, bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Mustafa Akaydın çevreci bir projeyi daha kente kazandırdıklarını belirterek, “Projenin genel adı Katı ve Tıbbi Atık Geri Dönüşüm ve Bertaraf Tesisi. Çok gururlandığım bu projenin bugün ilk adımı olan Tıbbi Atık Bertaraf Tesisi bölümünü hizmete açıyoruz. Antalya’da 15-20 yıl önce vahşi depolama vardı. Duacı bölgesine koku ve karasinek hasarı veren vahşi depolama alanı, o zamanın belediyesi tarafından ilerici bir projeyle Kızıllı bölgesine taşındı. Şu anda da Antalya’nın çöpü bu tesislerde depolanıyor” dedi.


DÖRDÜNCÜ...