28 / 04 / 2024

ticari ünite yatırımı

ticari ünite yatırımı

Simge Sevin Aksan: Dükkanları, gayrimenkule yönelik diğer yatırım araçları ile kıyasladığımızda hem kira getirisinin daha yüksek hem de geri dönüş süresinin daha kısa olduğunu görebiliriz...

Yatırımcılar gayrimenkul yerine ticari ünitelere yönelmeli!

Türk halkının en sevdiği yatırım araçlarından birisi “gayrimenkul”dür. Bunda yıllar boyunca yaşadığımız enflasyon tecrübesinin rolü olduğu kadar, yaşanan banker skandalı, el konulan bankalar ve Borsada batan şirketlerin de büyük rolü vardır

Yatırımcılar, İstanbul'da ticari gayrimenkule yöneldi!

Ticari gayrimenkul yatırımında da hareketlilik devam ediyor. Uzmanlara göre, kentte ticaret devam ettiği sürece, gayrimenkul sektörünün hareketliliği de bitmeyecek.

Rusya'da ticari emlak yatırımları rekor kırdı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Rusya’da ticari emlak yatırımlarının bu sene de rekor seviyelerde olması, önümüzdeki seneden itibaren de düşüşe geçmesi bekleniyor.

Spor hisselerine yatırım yapanlar Eylül ayını kayıpla geçirdi! En çok kazandıran takım 4 büyüklerden hangisi oldu?

Eylül ayında borsada Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ. yüzde 34,9, Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği yüzde 20,4, Fenerbahçe Futbol AŞ yüzde 11 ve Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımları yüzde 5,1, yatırımcısına kaybettirdi.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Rusya'da ticari emlak yatırımına talep azalıyor!

Rusya’da ticari emlak yatırımları son beş yılın en düşük seviyesine düştü. Buna göre, 2021’in ilk çeyreğinde arazi ve ticari emlak satışlarının toplam hacmi, önceki yıla göre 1 milyar ruble azaldı.

Tepe Emlak Yatırım, İDO’nun ticari alanlarını kiralayacak!

25 senelik tecrübesiyle gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşları arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım A.Ş., İstanbul Deniz Otobüsleri’nin (İDO) terminal ve gemilerindeki ticari alanların kiralama hizmetlerini üstlendi.

İş GYO'dan Manzara Adalar'la gayrimenkul yatırım fonuna 352.2 milyon TL'lik yatırım!

İş GYO tarafından İş Portföy İkinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun katılma paylarına yatırım yapılmasına ve Kartal Manzara Adalar bünyesinde bulunan ofis ve ticari alanların, 352 milyon 215 bin TL üzerinden tescil ettirilmesi suretiyle ayni olarak ödenmesine karar verildi..

Yatırımcıların yeni gözdesi: Ticari gayrimenkul!

Türkiye'de son yıllarda ticari gayrimenkul yatırımı talebi hızla artıyor. Omenkul.com kurucusu Erkan Meydanlıoğlu, yatırımcıların ticari gayrimenkul yatırımına ilgisinin arttığına dikkat çekti.

Ticari gayrimenkul yatırımları kazandırıyor!

Türkiye son yıllarda ticari gayrimenkul yatırımı talebinin hızla arttığı ülkelerin başında geliyor. Uzun ya da kısa vadede kar hedefi veya kira beklentisi olan birçok yabancı ve yerli yatırımcı, ticari gayrimenkul yatırımına yoğun ilgi gösteriyor...

Singapurlu yatırımcılar Türkiye'de emlak yatırımı yapıyor!

Türkiye'nin Singapur Büyükelçisi Murat Lütem, Türkiye ve Singapur arasındaki ticari ilişki hakkında açıklamalarda bulundu. Lütem, yatırımcıların Türkiye'de emlak yatırımı yaptığını söyledi. 

Şu 5 neden sizi yatırım sahibi yapabilir mi?

Nef'in uzun zamandır beklenen ticari üniteleri satışa çıkıyor. Açık artırma müzayedesi 21 Aralık 2017'de yapılacak. Peki Şu 5 neden sizi yatırım sahibi yapabilir mi?

Yatırımcının rotası ticari gayrimenkul!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Göden, son dönemde ticari gayrimenkule yatırım yapmanın trend haline gelmeye başladığı açıkladı.

Kurumsal yatırımcıların yeni gözdesi ticari gayrimenkul!

Yatırım fonları ve emeklilik şirketleri arasında ticari gayrimenkule yatırım yapmak son dönemde yükselen trend haline gelirken, yatırımda çeşitlilik ve getiri ticari gayrimenkulün yıldızını parlatıyor.

ticari ünite yatırımı Haberi

ticari ünite yatırımı


 


Önemli bir yatırım aracı olan gayrimenkulü kendi içerisinde alt başlıklara ayırmak gerekirse, ticari üniteler oldukça karlı olarak değerlendirilebilir. Dükkanları, gayrimenkule yönelik diğer yatırım araçları ile kıyasladığımızda hem kira getirisinin daha yüksek hem de geri dönüş süresinin daha kısa olduğunu görebiliriz. Son zamanlarda geliştirilen büyük ve orta ölçekli karma kullanım projelerin neredeyse tamamında ticari ünitelere yer veriliyor olması da bu nedenlerden kaynaklanmaktadır. Ancak tüm yatırım araçlarında olduğu gibi dükkana yapılan yatırım da kendi içinde birtakım riskler barındırmaktadır. Alınacak gayrimenkule...