25 / 07 / 2024

ticari yapı serbest mimarlar deneği

ticari yapı serbest mimarlar deneği

Türk Serbest Mimarlar Derneği 13 Haziran'da yaptığı toplantıda Kent merkezinin çözülme sürecinde ticari yapıları tartıştı...

İnsay Yapı Ondörtüç Pendik’te ticari alanlar hemen teslim avantajıyla!

İnsay Yapı imzası taşıyan ‘Ondörtüç Pendik’ projesinin ticari alanları hemen teslim avantajıyla yatırımcılarını bekliyor.

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Bilgiçler Yapı'dan Bayrampaşa'ya ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni proje! Yakında ön satışta!

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'da 3,1 milyar liralık yatırımla ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni bir projeye imza atacak. İşte ayrıntılar...

California'da kapanan ticari yapılar konuta dönüştürülecek!

ABD'nin Kaliforniya Valisi Gavin Newsom, eyalet genelinde konut fiyatlarının ve kiraların aşırı artmasına çözüm üretmek için hızlı ve uygun maliyetli ev yapımının önünü açacak karar için imza attı.

Çekmeköy Kışlasına Çınarköy Evleri projesi: Bin 774 konut 141 villa 56 ticari alan yapılacak

Çekmeköy Kışlası olarak bilinen Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası tamamen boşaltıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye devredilen kışla arazisine Çınarköy Evleri projesi adı altında bin 774 konut, 141 villa ve 56 ticari alanın yapımına başlandı.

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ömürkan İnşaat Nakliyat Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı. 

The Bo Viera projesinin ÇED raporu onaylandı!

Bodrum’daki The Bo Viera projesinin son halinde incelemeler yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığından projeye onay çıktı. Şirket 139 dönüm büyüklüğündeki arazide 310 konut, 90 odalı otel ve 7 ticari yapı hayata geçirecek.

Emlak Konut GYO Başakşehir'de 204 ticari ünite için tadilat yapı ruhsatı aldı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" kapsamında,  toplam 204 ticari ünite için tadilat yapı ruhsatları alındı.

Enerji tüketiminin 3'te 1'i kamu, ticari ve konut yapılarında kullanılıyor!

Dünya Bankası yaptığı açıklamada enerji tüketiminin yaklaşık olarak 3'te 1'lik kısmının kamu, ticari ve konut yapılarında kullanıldığını belirtti.

TOKİ'den Karatay'a 637 dükkan! İhalesi bugün!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 3.Etap 33 Adet Sanayi Yapısı (616 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan),1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Karatay 637 dükkan ihalesi yarın!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 3.Etap 33 Adet Sanayi Yapısı (616 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan),1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Karatay 589 dükkan ihalesi bugün!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 4.Etap 26 Adet Sanayi Yapısı (568 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan), İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karatay 589 dükkan ihalesi 8 Şubat'ta!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 4.Etap 26 Adet Sanayi Yapısı (568 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan), İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi Pazartesi günü yapılacak.

ticari yapı serbest mimarlar deneği Haberi

ticari yapı serbest mimarlar deneği

Türk Serbest Mimarlar Derneği, mimarlık,tasarım ve uygulama alanında aktif olan ve serbest çalışan mimarların 1987 yılında Ankara’da kurmuş olduğu, Mimarlık mesleğinin öne aldığı değerlerin yaygınlaşması, kentsel çevre bilincinin oluşması ve yapı sektörünün gelişmesi için hizmet veren bir sivil toplum örgütüdür. Dernek; İstanbul SMD ve İzmir SMD ile koordineli olarak 25 yıldır sektöre yönelik çalışmalarını sürdürmektedir. TSMD’nin amacı Türkiye’de Yapı Sektöründeki sistem ve standartları yükseltmek ve mimarlık mesleğinin kalitesinin artırılmasıdır.Bu amaç kapsamında, mesleğin ve sektörün gerektirdiği hedeflere ulaşılması konusunda uğraş veren, buna olanak sağlayan; eserleri, çalışmaları ve ürünleri ile yapıtların tüme erişimine katkıda bulunan bütün etik, estetik ve akılcı çabalar desteklenmekte, teşvik edilmektedir. 

TSMD bu doğrultuda düzenli olarak,(sanal ve gerçek ortamlarda) kitaplar yayınlamakta, yurtiçi ve yurtdışında sergiler, seminerler, konferans serileri ve...