06 / 05 / 2024

tigem tesisi açılışı

tigem tesisi açılışı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışı yapılan TİGEM Tesislerine ilişkin, " Tarihlerinden, kültürlerinden kopuk olanlar biliyorum ki bu tesisi de eleştireceklerdir " dedi.

Gaziler Sosyal Tesisi 29 Ekim'de açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından şehit yakınları ve gaziler için yaptırılan Gaziler Sosyal Tesisi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılıyor.

Mehmet Sepil: Biz sadece stadı açıyoruz, tesisi açmıyoruz!

Göztepe Kulüp Başkanı Mehmet Sepil, "Gürsel Aksel Sağlıklı Spor ve Yaşam Merkezi'nin ne olduğunu herkes 8-10 ay sonra görecek. Biz sadece stadı açıyoruz, tesisi açmıyoruz" dedi...

Kocasinan Sancaktepe Sosyal Tesisi açılışa hazır!

Kocasinan Belediyesi tarafından Sancaktepe Mahallesi'nde inşa ettirilen yeni nesil sosyal tesis açılış için hazır.

Ankara Karşıyaka Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi'nin inşa ettiği “Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi” açılış için gün sayıyor.

Osmangazi Sırameşeler Spor Tesisi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Sırameşeler Spor Tesisi'ni önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.

Bursa Yenidoğan Spor Tesisi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gürsu’ya kazandırılan ‘Yenidoğan Spor Tesisi’nin açılışını yaptı.

Şahinbey Sarıt Sosyal Tesisi açıldı!

İlçedeki yatırımlarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi, Sarıt Sosyal Tesisi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Büyükçekmece Türkan Saylan Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Türkan Saylan Sosyal Tesisi'ni hizmete açmaya hazırlanıyor.

Havzan Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

Meram Havzan Mahallesi’nde yapımı gerçekleştirilen Havzan Sosyal Tesisi'nde son dokunuşlar yapılıyor.

Büyükçekmece Kordonboyu Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Kordonboyu Sosyal Tesisi'nin inşaatını tamamlıyor.

Zeytinburnu Hasan Doğan Spor Tesisi açıldı!

Zeytinburnu'nda yapılan Hasan Doğan Spor Tesisi açıldı. Tesisin açılış törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Spor Toto Teşkilat Başkanı Muharrem Kasapoğlu katıldı..

Güzelce Kapalı Pazar ve Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan Güzelce Kapalı Pazarı ve Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor.

Ordu Fevzi Çakmak Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye'de hayata geçirdiği Fevzi Çakmak Parkı ve Sosyal Tesisi'ni hizmete açmaya hazırlanıyor.

tigem tesisi açılışı Haberi

tigem tesisi açılışı

Hipoterapi Merkezi ve TİGEM Tesislerinin toplu açılışı ile Arap atı tanıtım törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl önce göreve geldiklerinde bitmiş, tükenmiş bir Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bulunduğunu anımsatarak, o dönemde, her üründe adeta dışa bağımlı bir Türkiye'nin söz konusu olduğunu, ancak şimdi Avrupa'da birinci, dünyada 7. sıraya yerleşildiğini kaydetti. 


Başbakanlığı döneminde muhalefet partilerinin zaman zaman "ileri geri" konuştuklarını anlatan Erdoğan, "İnsan bunları hazmedemiyor. Çünkü kendi ülkesinin aldığı mesafeyi hazmedemeyen bir anlayışla, zihniyetle nereye varırsınız? Şu anda içinde bulunduğumuz Beştepe Arap Atı tanıtımı, Hipoterapi Merkezi, yine ileri adımların atıldığı Bursa ve Malatya'dan sonraki üçüncü merkez. Ama sorun, bunların hiçbirini bilmezler. Böyle bir şey var, yok bunları bilmezler. 'Git araştır bak...' Ondan da anlamazlar" diye konuştu.


"Türkiye'nin çehresini değiştirdik"


Atın,...