14 / 05 / 2024

TİKA Dominika desteği

TİKA Dominika desteği

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Karayip ada ülkelerinden Dominika'ya tarım ve sağlık alanında kullanılmak üzere malzeme desteğinde bulundu.

Türk Müteahhitler Birliği: Kentsel dönüşüm için devlet desteği şart!

Türkiye Müteahhitler Birliği(TMB), ülkenin; kentsel dönüşüme, yapısal düzenlemelere, altyapı yatırımlarına ihtiyacı olduğunu ve bu çalışmaların devlet desteği olmadan yapılmasının zor olduğunu belirtti.

Ev almak isteyenlere 500 bin TL'lik konut desteği! Şartlar tek tek açıklandı, kaçırmayın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 500 bin liralık konut desteği için de düğmeye basmıştı. Peki Aile Bakanlığı'ndan 500 bin TL'lik konut desteği nasıl alınır? 500 bin TL'lik konut desteği için kimler başvurabilir? 

Bakan Özhaseki Yerinde Dönüşüm desteği ile evini yapan depremzedeyi paylaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 'Yerinde Dönüşüm' projesinden hibe desteği alan vatandaşın evini paylaştı.

Devlet hibe desteği ne kadar oldu? KOOPDES hibe desteği ne kadar, kaç TL?

Ticaret Bakanı Bolat, KOOP-DES'te kadın kooperatiflerine ilişkin hibe tutarlarının artırıldığını açıkladı. Peki, Devlet hibe desteği ne kadar oldu? KOOPDES hibe desteği ne kadar, kaç TL?

Depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak? İşte şartlar...

Depremde ev ve iş yeri yıkılan vatandaş için son dakika bir adım atan hükümet, yeni destek paketini duyurdu. Peki depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak?

Mazot ve gübre desteğinde Haziran 2023 şoku! Çiftçiler şimdi göz atın! Kaç TL mazot gübre desteği veriliyor?

Geçtiğimiz günlerde Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan, tarımsal destekleme ödemeleri ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. Bunun ardından mazot ve gübre desteği gündem oldu. Peki kaç TL mazot gübre desteği veriliyor?

Bu desteği kaçıran çok üzülür! Tek seferde 150 bin TL verilecek

KOSGEB ve Halkbank ortaklığı ile bir kereye mahsus olmak koşuluyla geri ödemesiz 150.000 TL kira desteği sunulacak. Bunu duyar duymaz ayrıntılarla alakalı araştırmalar başladı. Tek seferlik olmak üzere 150 bin TL kira desteği detayları haberimizde. 

Aile Bakanlığından elektrik tüketim desteği! Kimlik Kartı ve elektrik faturası ile PTT'ye gitmek yeterli!

Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı dar gelirli vatandaşlara sosyal destek ödemesi yapmaya devam ediyor. Bu desteklerden biri de Elektrik Tüketim desteği. Peki, ETD'den kimler faydalanıyor.

YÖK'den deprem bölgesi için dil desteği geldi! Tüm akademisyenler yararlanabilir!

YÖK 2022 yılında Akademik Yabancı Dil desteği projesini başlatmıştı. Bu yıl yaşanan deprem felaketinin ardından deprem bölgelerindeki 16 üniversite, toplamda 240 kontenjanı olan bir program düzenlediğini duyurdu. Bu programdan faydalanmak isteyen doktor öğretim üyeleri, araştırma görevlileri ve öğre

2023 mazot ve gübre desteği kaç TL oldu? Çiftçiler şimdi bu rakamlara bakın! İl il hesaplara yatırıldı! 

Çiftçiler mazot gübre desteği ödemesine ilişkin son dakika detaylarını merakla araştırıyor. 2023 mazot ve gübre desteği kaç TL oldu? Mazot gübre destek ödemesi hangi illerde yattı? 

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği peş peşe hesaplara yattı! 2023 mazot gübre desteğinde son dakika! 

Mazot ve gübre desteği ödemeleri Nisan ayına girilmesiyle beraber sık sık araştırılmaya başlandı. Peki mazot ve gübre desteği hangi şehirlerde hesaplara yattı? 2023 mazot gübre destek ödemesi kaç lira oldu? 

Mazot ve gübre desteği il il hesaplara yatırıldı! 2023 mazot gübre ödemelerinde son dakika! Çiftçiler hemen bakın! 

Çiftçiler sık sık mazot ve gübre desteği ödemelerindeki son durumu araştırıyor. Peki mazot ve gübre desteği hangi illerde yattı? 2023 mazot gübre destek ödemesi kaç TL? 

Mazot ve gübre desteği bu yıl kaç TL? Mazot gübre desteği il il hesaplara yattı! Çiftçiler hemen kontrol edin! 

Milyonlarca çiftçi mazot ve gübre desteği ödemelerini araştırıyor. Peki mazot ve gübre desteği bu yıl kaç TL? Mazot gübre desteği il il hesaplara yatırıldı mı? 

TİKA Dominika desteği Haberi

TİKA Dominika desteği

TİKA'dan yapılan yazılı açıklamada, Tarımsal Hizmetlerin Kapasitesinin Artırılması Projesi kapsamında, Dominika Tarım Bakanlığı yetkililerine bilgisayar, projektör gibi malzemelerden oluşan ekipman, Sağlık Bakanlığı yetkililerine de Porsmouth Hastanesi laboratuvarında kullanılmak üzere hemotoloji ve kimya analiz cihazları törenle teslim edildi.


Açıklamada, TİKA'nın ülke çapında daha sağlıklı ve kapsamlı yayın yapılabilmesi amacıyla temin ettiği malzemeleri, Dominika Yayıncılık Kurumu, Su ve Sanitasyon Altyapısının İyileştirilmesi Projesi kapsamında başta güç ünitesi olmak üzere 45 ayrı malzemeden oluşan teknik ekipmanı Dominika Su ve Kanalizasyon Şirketi yetkililerine törenle teslim ettiği belirtildi.


TİKA yetkililerinden oluşan heyetin bölgede bulundukları sırada Dominika Tarım ve Ormancılık Bakanlığı Müsteşarı ve aynı zamanda Çevre, Doğal Kaynaklar, Planlama ve Balıkçılık Bakanlığı Müsteşarı Harold Guiste, Dominika Sağlık Bakanı Müsteşarı Helen Royer, Dominika Su ve Kanalizasyon Şirketi Genel Müdürü...