14 / 05 / 2024

TİKAdan dominikaya destek

TİKAdan dominikaya destek

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Karayip ada ülkelerinden Dominika'ya tarım ve sağlık alanında kullanılmak üzere malzeme desteğinde bulundu.

Aile destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini bugün itibarı ile hesaplara yatırmaya başladıklarını kaydederek, ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4 milyar Türk Lirası ödeme yapacaklarını açıkladı.

E-devlet aile destek başvurusu! Aile destek ödemeleri bugün hesaplara yatıyor! Hemen hesaplarınızı kontrol edin

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamındaki ödemelerinin bugün hesaplara yatırılacağını açıkladı. 

İŞKUR açıkladı! Çalışmayanlara, ev hanımlarına ve öğrencilere günlük 654 TL, 719 TL verilecek!

İŞKUR'dan meslek edinme ve günlük 654 Türk Lirası ile 719 Türk Lirası destek verileceği kaydedildi. Devlet, sosyal yardımlar aracılığı ile ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ederken diğer yandan da çalışmayanlara yönelik destek paketi ile geldiği belirtildi.

Hesaplara bu ay 4 milyar TL yatırılıyor! Mart 2024 aile destek ödemelerinde son dakika: Resmen başladı! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini hesaplara yatırmaya başladıklarına dikkat çekerek, rakam rakam ne kadar yatacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Kiracılar dikkat! 4 milyon haneye elektrik desteği verilecek peki kimler yararlanabilir? 

İhtiyaç sahibi olan 4 milyon 53 bin hanenin elektrik faturası devlet tarafından ödeneceği kaydedildi. Buna göre, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yapılan açıklama kapsamında 4 kişilik bir aile için aylık 216.82 Türk Lirası, 5 kişilik ve üzeri haneler için ise 260.19 Türk Lirası destek.

İBB'den emeklilere 10 bin TL pazar desteği! Ekrem İmamoğlu kent yoksulluğuna karşı 10 projeyi açıkladı!

İstanbul'da yaşanan kent yoksulluğu ile mücadele için hazırladıkları sosyal destek projelerini açıklayan Ekrem İmamoğlu, tek maaşla geçinen emeklilere hane başına yıllık 10 bin Türk Lirası destek verileceğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 83 bin 162 öğrenciye eğitim desteği verecek...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, ilköğretim ve lise seviyesinde eğitim gören öğrencilere kişi başı 750 Türk Lirası olacak şekilde toplam 62 milyon 371 bin 500 Türk Lirası destek vereceği açıklandı.İşte haberin ayrıntıları...

Aile destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılmaya başladı! Destek ödemesi alanlar dikkat! Hesaplarınızı kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Türkiye Aile Destek Programı kapsamında destek ödemelerinin bugün hesaplara aktarıldığını açıkladı. 

MEB açıkladı! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğrencilere 18.400 Türk Lirası destek yapılacak...

Milli Eğitim Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından ortak bir tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, deprem bölgesindeki bazı il ve ilçelerde özel okullarda öğrenim gören öğrencilere destek verilmesi kararlaştırıldığı kaydedildi. 

Türkiye Hazır Beton Birliğinden indirim kampanyasına destek! Birliye üye kuruluşlar yüzde 5 indirim yapacak!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) yaptığı son dakika açıklamasında "Cumhuriyetimizin 100. yılında halkımızın ve devletimizin yanındayız" başlıklı fiyat indirme kampanyasına destek verdiğini açıkladı.

Bakan Göktaş açıkladı! Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara yatırılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini bugün itibarı ile hesaplara yatıracaklarını kaydetti. Konu ile ilgili yapılan açıklama ve haberin detayları...

Bakan Yumaklı'dan çiftçilere müjde: 1 milyar 167 milyon lira destek ödemesi hesaplara aktarılıyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bugün çeşitli kalemlerde toplam 1 milyar 167 milyon Türk Lirası destek ödemesinin daha üreticilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu. 

Tarıma 2024 yılında 91,6 milyar Türk Lirası destek verilecek

2024 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programında tarımsal destekleme bütçesi 2023 senesinde yüzde 59,9 oranında yükseltilerek 63 milyar 379 milyon liraya yükseltildi. Bu bütçenin 2024 senesinde ise yüzde 44,5 oranında yükseliş ile 91 milyar 554 milyon liraya çıkarılması gündemde.

TİKAdan dominikaya destek Haberi

TİKAdan dominikaya destek

TİKA'dan yapılan yazılı açıklamada, Tarımsal Hizmetlerin Kapasitesinin Artırılması Projesi kapsamında, Dominika Tarım Bakanlığı yetkililerine bilgisayar, projektör gibi malzemelerden oluşan ekipman, Sağlık Bakanlığı yetkililerine de Porsmouth Hastanesi laboratuvarında kullanılmak üzere hemotoloji ve kimya analiz cihazları törenle teslim edildi.


Açıklamada, TİKA'nın ülke çapında daha sağlıklı ve kapsamlı yayın yapılabilmesi amacıyla temin ettiği malzemeleri, Dominika Yayıncılık Kurumu, Su ve Sanitasyon Altyapısının İyileştirilmesi Projesi kapsamında başta güç ünitesi olmak üzere 45 ayrı malzemeden oluşan teknik ekipmanı Dominika Su ve Kanalizasyon Şirketi yetkililerine törenle teslim ettiği belirtildi.


TİKA yetkililerinden oluşan heyetin bölgede bulundukları sırada Dominika Tarım ve Ormancılık Bakanlığı Müsteşarı ve aynı zamanda Çevre, Doğal Kaynaklar, Planlama ve Balıkçılık Bakanlığı Müsteşarı Harold Guiste, Dominika Sağlık Bakanı Müsteşarı Helen Royer, Dominika Su ve Kanalizasyon Şirketi Genel Müdürü...