04 / 05 / 2024

TİKAdan eğitim projeleri

TİKAdan eğitim projeleri

Türkiye İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA), Afganistan’ın başkenti Kabil’deki bir okulda, kimya, fizik, biyoloji laboratuvarı kurdu, 7 sınıfı onardı ve okula 300 tane ders sıra masası yardım etti.

Cantekin Dinçerler kimdir? Eğitim ve kariyeri nedir?

Cantekin Dinçerler kimdir? Cantekin Dinçerler 'in kim olduğu, eğitimi hangi alanda çalışmalar yürüttüğü ve şu anda nerede göre aldığı, kariyeri araştırılan konular arasında. Cantekin Dinçerler kimdir ve nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Bilgin tarafından kuruldu.

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

Mica Qat Tur İnşaat Mühendislik Taahhüt Ve Eğitim Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mica Qat Tur İnşaat Mühendislik Taahhüt Ve Eğitim Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Baker S.S.A. tarafından kuruldu.

Türk Eğitim Derneği'nden öğrencilere uygun binalar!

TED Edirne Koleji'nin 2019-2020 eğitim döneminde öğretime gireceğini açıklayan TED Genel Müdürü Sevinç Atabay, öğrenciler için uygun binalar tasarladıklarını söyledi.

Türk Eğitim Vakfı yeni şubesini Suadiye'de açtı!

Türkiye genelinde 14 şube sayısına ulaşan Türk Eğitim Vakfı (TEV) yeni şubesini İstanbul Suadiye’de açtı. Açılış töreninde TEV'in bursiyerleri ve bağışçıları ile iş insanları bir araya geldi.

Assesstance İleri Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Assesstance İleri Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Güven Ordun tarafından kuruldu. 

Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nde son durum!

Avrupa Yakası’nın en önemli sağlık komplekslerinden biri olan Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde inşaat çalışmaları devam ediyor. 

Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul'u muhtemel bir depreme hazırlayabilmek için oluşturulan İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında inşa ediliyor. Peki, Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nde son durum ne?

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatı devam ediyor!

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatını ziyaret etti. 

Defne İnşaat Taahhüt Petrol Sanayi Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kaynarca Şubesi açıldı!

Defne İnşaat Taahhüt Petrol Sanayi Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kaynarca Şubesi 5 bin TL sermaye ile 6 Ekim'de açıldı. 

SAÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yeni otopark!

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kazandırılacak olan otoparkta çalışmalar hız kesmeden sürüyor.

Shv Eğitim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Shv Eğitim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 11 Eylül 2017'de Sultan Hamit Velioğlu tarafından kuruldu.

TİKAdan eğitim projeleri Haberi

TİKAdan eğitim projeleri

Türkiye İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA), Afganistan’ın başkenti Kabil’deki bir okulda, kimya, fizik, biyoloji laboratuvarı kurdu, 7 sınıfı onardı ve okula 300 tane ders sıra masası yardım etti.


Bu nedenle okulda düzenlenen törene, TİKA Kabil Koordinatörü Süleyman Şahin, Devlet Başkanı Birinci Yardımcısı Raşit Dostum’un Müşaviri Sencer Karger, Afganistan Sağlık Bakanlığı yetkilileri, çok sayıda öğrenci ve öğretmen katıldı.


TİKA Kabil Koordinatörü Şahin, Bebe Mehru okulunda yedi sınıfın onarımını yaptıklarını dile getirerek, “ Okula 300 tane sıra yardımını yaptık ve daha önce olmayan kimya, biyoloji ve fizik laboratuvarlarını kurduk” dedi.


Şahin, TİKA’nın yaptığı yardım ile artık 2 bin 700 öğrencinin yerde değil belki sırada oturarak eğitim alacağını belirterek, onarım yapılan sınıflardan da günlük 800 öğrencinin istifade edeceğini bildirdi.


Okulda TİKA tarafından kurulan fizik, kimya ve...