15 / 05 / 2024

Tilkicik Koyu nerede

Tilkicik Koyu nerede

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Tilkicik Koyu’nda yat limanı, turizm tesisi ve konut imarlı 400 bin metrekarelik arazinin kiralama ihalesini, Palmali Group Company kazandı.

The Ritz-Carlton Residences, Bodrum'da izole lüks yaşamla tanışın!

Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda yer alan Aksoy Holding tarafından inşa edilen The Ritz-Carlton Residences, izole yaşamın kapılarını aralıyor.

D Plaj Evleri'nde haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği!

Bodrum, Yalıkavak, Tilkicik Koyu'nda yer alan D Plaj Evleri haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği sunuyor...

Gulu Lalvani, Bodrum'dan ev satın aldı!

Bodrum Tilkicik Koyu'ndaki taş evlerin fiyatları, milyonlarca liraya çıktı. Serdar Bilgili’nin yaptığı sitedeki bir evi Gulu Lalvani 770 bin euro yani 6 milyona ev satın aldı.

The Ritz-Carlton Residences Bodrum: Epique Island'ın adı değişti!

Bodrum’un en değerli noktalarından Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda benzersiz bir yarımada üzerinde bulunan ve sakinlerini “Yalınayak Lüks” kavramıyla tanıştıran Epique Island, artık The Ritz-Carlton Residences, Bodrum ismiyle varlığına devam edecek. 

Bodrum'da sitenin sahil kısmında kaçak iskele inşa edildiği iddiası!

Muğla Bodrum Tilkicik Koyu'ndaki sitenin sahil kısmına kaçak iskele yapımı için kum döküldüğü ihbarı üzerine bölgeye sahil güvenlik, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Milli Emlak Müdürlüğü ile Bodrum Belediyesi ekipleri sevk edildi.

Bodrum Tilkicik Koyu Yat Limanı projesi iptal edildi!

Bodrum Tilkicik Koyu'na yapılması planlanan yat limanı projesi kapsamında koya metrekarelerce dolgu yapılmak isteniyordu ancak proje iptal edildi.

Epique Island’a otel ve marina geliyor!

Aksoy Holding, Bodrum Tilkicik Koyu’ndaki Epique Island projesinin ikinci ayağında da otel ve marina yapmayı planlıyor.

Epique Island'ın yüzde 75'i tamamlandı!

Aksoy Holding'in Bodrum Tilkicik Koyu'nda hayata geçirdiği Epique Island'ın yüzde 75'i tamamlandı...

Epique Iceland'ın yüzde 30'u satıldı!

Bodrum Tilkicik Koyu’nda hayata geçirilen Epique Iceland projesinin 150 milyon Avro’luk villa kısmı bitti. Projede şimdiye kadar villaların yüzde 30’u satıldı.

Epique Island'da metrekaresi 7 bin euro!

Aksoy Holding'in Bodrum-Tilkicik Koyu'nda doğal bir yarımada üzerindeki son yatırımı Epique Island, 200 milyon euro yatırıma mal olacak. Projenin 6 milyon euro'luk kısmı peyzaj çalışmaları için ayrıldı. Villalar, konumuna göre metrekaresi yaklaşık 7 bin euro seviyesinden değer görüyor.

Bodrum'a 21 yeni otel yolda!

Bodrum, Seba İnşaat'tan Timur Gayrimenkul'e kadar 14 şirketin 21 yeni otel projesine ev sahipliği yapıyor. Yalıkavak'tan Tilkicik Koyu'na kadar farklı bölgelerde yükselmesi planlanan lüks oteller, bulundukları projelere rezidans hizmeti de verecek.

Birleşik İnşaat'tan Bodrum'a 500 milyon dolarlık yatırım!

Birleşik İnşaat yeni projelerini hayata geçirmek için harekete geçiyor. Firma, Bodrum Tilkicik Koyu’na 500 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Varyap Elements Yalıkavak fiyat!

Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda yer alan Varyap Elements Yalıkavak projesi 24 adet daireden meydana geliyor. Varyap Elements Yalıkavak fiyat listesi...

Tilkicik Koyu nerede Haberi

Tilkicik Koyu nerede

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Tilkicik Koyu’nda yat limanı, turizm tesisi ve konut imarlı 400 bin metrekarelik arazinin kiralama ihalesini, Palmali Group Company kazandı. Yalıkavak Mahallesi, Gökçebel mevkiindeki koyun imarlı arazisi, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından ihaleye çıkarıldı. Biri yabancı iki şirketin katıldığı ihaleyi, yönetim kurulu başkanlığını Azeri işadamı Mübariz Mansimov’un yaptığı Palmali Group, 370 milyon TL ve KDV ile kazandı. Palmarina Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tolga Ağar, Bodrum’da işlettikleri bir marina olduğunu belirterek, “Aldığımız bu ihale sonucunda, şirket olarak çevrecilerin de çok duyarlı olduğu cennet koya kesinlikle marina yapmama kararı aldık. Karada yapacağımız villa ve otel tesisinde ise yine çevreye çok duyarlı olunacak. Bodrum mimarisine uygun, bitki ve doğa örtüsüne zarar vermeyecek ve imar haklarını minimumda kullanacak bir tesis yapacağız.”...