26 / 07 / 2024

Tim Cook kripto yatırımı

Tim Cook kripto yatırımı

Teknoloji devi Apple'ın CEO'su Tim Cook yaptığı açıklamada kripto para yatırımı yaptığını söyledi.

Apple'dan milyar dolarlık anlaşma

Kendi çiplerini üretmesi planlanan Apple, Broadcom şirketi ile milyonlarca dolara varan anlaşmaya imza attı. Çok yıllı yeni iş birliği haberi ile herkesi şaşırttı. Apple’ın CEO’su Tim Cook, ABD ekonomisine yatırımlarımız devam edecek dedi.

Apple CEO'su Tim Cook Kahramanmaraş için açıkladı!

Kahramanmaraş depreminin ardından Apple CEO'su Tim Cook duyurdu: Yardım ve kurtarma çabalarına bağışta bulunacağız! İşte detaylar…

Apple CEO’su Tim Cook'un maaşı yürek hoplattı!

Apple CEO'su Tim Cook 2023'te ne kadar maaş alacak? Cook'un harcamaları yüzde 40 düştü, ancak hala milyonlarca dolar.

Apple’da çalışmak için gereken 4 kriter!

Apple CEO'su Tim Cook, çalışanlarda olması gereken 4 önemli özelliği açıkladı! İşte detaylar...

Energyfi kripto para borsasında yeşil dönüşümü başlattı!

Kripto paraların çevreye verdiği zararlara yönelik tartışmalar gittikçe büyüyor. Energyfi platformu İletişim Direktörü Tim Jenkins, kripto paralara ilişkin yeşil dönüşümü başlattıklarını dile getirdi. 

Tim Cook, kripto paraya yatırım yaptı!

Teknoloji devi Apple'ın CEO'su Tim Cook yaptığı açıklamada kripto para yatırımı yaptığını söyledi.

Tim Cook, La Quinta’dan ev aldı!

Apple CEO'su Tim Cook, Güney Kaliforniya'da 10 milyon dolar bedelle bir konut satın aldı. Cook'un komşuları arasında Kourtney Kardashian ve Phil Knight yer alıyor.

Kripto borsası altın fiyatlarını etkileyecek mi?

Kripto para borsalarında yaşanan sert düşüş ile yatırımcı yeniden altına yöneldi Peki kripto para borsalarında yaşanan bu düşüş altın fiyatları etkiliyor mu?

Çin'de kripto maden operasyonları durdu!

Çin'de faaliyet gösteren kripto para madencileri Çin'de kripto ödemelerine yönelik yapılan yasaklar sonrasında operasyonlarını durdurma kararı aldı.

Çin'in yasakları kripto para piyasalarını nasıl etkiledi?

Kripto paraların değerleri, denetimlerin ve kısıtlamaların artmasından olumsuz etkilendi. HashCow ve BTC.TOP gibi kripto para borsaları Çin'deki faaliyetlerini durdurmaya karar verdi.

Kripto paralarda düşüş devam ediyor!

Çin'in yasaklarının ardından kripto para birimlerindeki sert düşüş devam ediyor. Kripto para piyasası yeni haftaya kötü başladı. 

Kripto para şirketinden Bitcoin dağıtımı!

Kripto para şirketi BlockFi, düzenlediği ödül kampanyası ile yanlışlıkla milyonlarca dolar değerinde Bitcoin dağıttı. 

Elon Musk kripto borsasında neyi amaçlıyor?

Tesla'nın CEO'su Elon Musk son günlerde kripto para borsasına yönelik açıklamalarıyla gündem olmaya devam ediyor. Peki, Elon Musk kripto paralarına yönelik spekülasyonlarıyla neyi amaçlıyor?

Tim Cook kripto yatırımı Haberi

Tim Cook kripto yatırımı

Teknoloji devi Apple'ın CEO'su Tim Cook, Bitcoin ya da Etherium'a yatırım yapıp yapmadığı yönündeki soruya bireysel olarak kripto para yatırımı yaptığını dile getirdi.

Sputniknews'te yer alan habere göre; New York Times gazetesinin çevrimiçi DealBook konferansında gazeteci Andrew Ross Sorkin'in sorularını cevaplayan Cook, şirketin bir vadeden sonra kripto parayı tercih edebileceğini dile getirdi.

Apple'ın ürünlerini kripto para ile satmayacağını söyleyen Cook, çeşitli ürünlerin yer aldığı 'bir sepet oluşturmanın' kendisine mantıklı geldiğini, fakat yatırım tavsiyesi yapmadığını belirtti. Cook, bir süredir kripto paralarla ilgilendiğini belirterek bunun şirket politikası değil, bireysel şekilde olduğğunu dile getirdi. Cook, hangi kripto para birimlerine yatırım yaptığını söylemedi. 

WhatsApp'tan kripto para...