02 / 05 / 2024

timsah arena açılışı ne zaman

timsah arena açılışı ne zaman

Temeli Haziran 2011'de atılan, 400 bin metrekare proje, 190 bin metrekarelik de inşaat alanıyla Bursa'nın en büyük anıtsal yapılarından biri olma özelliği taşıyan stadın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

Timsah Arena 21 Aralık'ta açılacak!

Bursaspor'a çağ atılacak Timsah Arena Sadı'nın açılışı 21 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da forma giyeceği bir gösteri maçıyla yapılacak.

Timsah Arena açılış için Federasyonu bekliyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yapımı tamamlanan 45 bin kişilik Timsah Arena'daki müsabaka oynanmasına Türkiye Futbol Federasyonu'nun yapacağı elektronik cihaz montajlarının ardından başlayacağını söyledi.

Timsah Arena'nın açılışına Atletico Madrid geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stadyumun açılış töreninde, 26 Ağustos'ta özel maçta Bursaspor ile İspanya'nın Atletico Madrid takımı karşılaşacak.

Timsah Arena ne zaman bitiyor ?

185 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Timsah Arena'nın yaz aylarında tamamlanması için hızla çalışmalar sürüyor. Havaların ısınmasıyla çatı kaplama, çalışmalarının hızlandığı Timsah Arena'da heyecan dorukta.

Timsah Arena Stadı'nın çalışmaları 24 saat devam ediyor!

Bursaspor'un önümüzdeki sezon maçlarını oynayacağı Timsah Arena'da sona yaklaşırken stadı ziyaret eden taraftarlar stada hayran kaldı. Gece gündüz ayrımı yapılmadan 180 işçiyle 24 saat aralıksız çalışmalar devam ediyor.

Bursa Timsah Arena Mart'ta tamam!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Timsah Arena Stadı'nda sona yaklaşıldı. Stadyumun çenesinin Mart ayında tamamlanacağı açıklandı.  

Vadistanbul Havaray hattı açılıyor!

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılış için gün sayıyor.

Bursa Timsah Arena'da son durum!

Bursa Timsah Arena'da ‘timsah kafası’nda imalatlar tamamlanma aşamasına geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ramazan Bayramı’ndan sonra kafanın olduğu bölümün de yeşil örtü ile kaplanacağını söyledi.

Beşiktaş'ın yeni müzesi yarın açılıyor!

Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da yer alan yeni müzesinin açılışı yarın saat 11:00'da gerçekleşecek. Açılışa Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın katılması bekleniyor.

Beşiktaş Müzesi cuma günü açılıyor!

Vodafone Arena'da yer alan Beşiktaş Müzesi'nin açılışı 10 Şubat Cuma günü yapılacak. Açılışa, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın da katılması bekleniyor.

Malatya Arena Stadı'nın açılışı uzayacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yol ve kavşak gibi çalışmalardan dolayı yeni stadın açılışının Nisan ya da Mayıs ayını bulabileceğini söyledi.

Timsah Arena vinç kazası davasında karar çıktı!

BURSA’da, geçen şubat ayında lodos nedeniyle Timsah Arena Stadı inşaatında devrilen vinç altında kalan taksi şoförü 28 yaşındaki Fatih Demirkıran’ın ölümü, yolcu Kübra A.’nın ağır yaralanması davasında karar verildi.

Timsah Arena Bursastore açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve taraftarlar arasında "Timsah Arena" olarak adlandırılan Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda, Bursastore açıldı.

Gaziantep Arena'da açılış için hazırlıklar başladı!

Gaziantepspor'un gelecek sezon maçlarını oynayacağı Gaziantep Arena'nın açılışı için planlar yapılmaya başlandı. Kulübün stadyum açılış maçında Portekiz Ligi şampiyonu Benfica ile maç yapacağı ifade edildi.

Timsah Arena'da eksikler tamamlanacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre ve Bursaspor'a kazandırılan 44 bin kişilik Timsah Arena Stadı'nda yeni sezon öncesinde eksik kalan bölümler masaya yatırıldı

Timsah Arena'nın zemini çöktü!

Bursa CHP İl Başkanı Şadi Özdemir, Timsah Arena'da taraftarın giriş yaptığı ana kapıların olduğu bölümdeki zeminin çöktüğünü belirterek, "Konu artık halkın hayatını tehlikeye atma durumuna gelmiştir" dedi.

Timsah Arena'da asansör kazası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını gerçekleştirdiği Timsah Arena'da Bursaspor- Galatasaray mücadelesi sonunda stadyumdan ayrılmaya hazırlanan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin bindiği asansör zemine çakıldı.

Çorlu Trend Arena açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Tekirdağ’ın Trend Arena Alışveriş Merkezinin açılışına katıldı. Albayrak Trend Arena Alışveriş Merkezinin Çorlu ve Tekirdağ ekonomisine güç katacağını söyledi ve hayırlı olmasını diledi.

timsah arena açılışı ne zaman Haberi

timsah arena açılışı ne zaman

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Bursaspor taraftarlarının, "Timsah Arena" olarak adlandırdığı 44 bin seyirci kapasiteli yeni stat, 21 Aralık Pazartesi günü düzenlenecek görkemli törenle resmen açılacak.


Temeli Haziran 2011'de atılan, 400 bin metrekare proje, 190 bin metrekarelik de inşaat alanıyla Bursa'nın en büyük anıtsal yapılarından biri olma özelliği taşıyan stadın açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak. Açılışta Türkiye Şöhretler Karması ile Bursa Şöhretleri Karması gösteri maçında karşı karşıya gelecek.


74 taraftar, 20 VIP, basın, loca ve 7 engelli turnikesi ile 84 tribün kapısının bulunduğu stat, seyircilerin 8 dakika gibi kısa sürede tahliyesine imkan sağlıyor. Ayrıca 644 araç ve 2 otobüslük kapalı, 912 araç ve 254 otobüslük açık otoparkın yer aldığı statta, 100 bin 123 metrekare alan otoparklara ayrıldı. 


Statta 35 ile...