03 / 05 / 2024

Timsah Arena İnşaat

Timsah Arena İnşaat

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşaat çalışmaları süren Büyükşehir Stadyumunun 3 Haziran'da hizmete gireceğini ve açılış maçı için dünyaca ünlü bir futbol takımının Bursa'ya getirileceğini söyledi..

Timsah Arena'nın ihale ve inşaatında sorun yok!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Timsah Arena Stadı’nın ince işçilik, elektrik ve mekanik çalışmalarını kapsayan 2. etap ihalesiyle ilgili yargı kararlarının, inşaatın durmasına neden olmadığını bildirdi

Bursaspor’un Timsah Arena için 3.6 milyon TL'lik kira borcu olduğu öğrenildi!

Timsah Arena Stadyumu'nun işletmecisi Bursaspor Kulübü Derneği'nin 2019 ve 2020 yıllarını kapsayan toplam 3 milyon 644 bin 697 Türk Lirası birikmiş kira borcu olduğu öğrenildi. 

Arena Nüans Pusula Yaşam İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Arena Nüans Pusula Yaşam İnşaat Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Talip Yılmaz tarafından kuruldu.

Arena Nüans projesi geliyor! Yeni proje!

Pusula Yaşam Alanları Yapı İnşaat, Arena Nüans projesi için düğmeye bastı. Projede 236 adet konut ve 13 adet dükkan yer alacak.

Bursa Timsah Arena'da son durum!

Bursa Timsah Arena'da ‘timsah kafası’nda imalatlar tamamlanma aşamasına geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ramazan Bayramı’ndan sonra kafanın olduğu bölümün de yeşil örtü ile kaplanacağını söyledi.

Arena İnşaat Pergamon Köşkleri iletişim!

İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule'de konumlandırılan Pergamon Köşkleri projesinde kişiye özel ödeme alternatifleri sunuluyor. Arena İnşaat Pergamon Köşkleri iletişim...

Çotanak Arena’nın yapımını Siyahkalem üstlendi!

TOKİ’nin Giresun - Sivas yolu üzerinde gerçekleştireceği Giresun Çotanak Arena ve Olimpik Yüzme Havuzu projesinin yapımını Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş üstlendi.

Timsah Arena vinç kazası davasında karar çıktı!

BURSA’da, geçen şubat ayında lodos nedeniyle Timsah Arena Stadı inşaatında devrilen vinç altında kalan taksi şoförü 28 yaşındaki Fatih Demirkıran’ın ölümü, yolcu Kübra A.’nın ağır yaralanması davasında karar verildi.

Timsah Arena'nın eksikleri giderilecek!

Geçen hafta sonu Timsah Arena için toplantı yapan ve sadece Bursa Hakimiyet'in okurlarına duyurduğu Recep Altepe-Ali Ay zirvesi bu kez statta gerçekleşti.

Timsah Arena'nın eksikleri görüşüldü!

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve beraberindeki yöneticiler Timsah Arena için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile bir araya geldi. Görüşmede tattaki eksikler görüşüldü, çözüm formülleri ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vodafone Arena'nın mimarisine dahlim oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş'ın stadı Vodafone Arena'nın inşaat süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “O statta, özellikle de mimarisinde biraz olsun benim de dahlim oldu” dedi.

Timsah Arena'nın zemini çöktü!

Bursa CHP İl Başkanı Şadi Özdemir, Timsah Arena'da taraftarın giriş yaptığı ana kapıların olduğu bölümdeki zeminin çöktüğünü belirterek, "Konu artık halkın hayatını tehlikeye atma durumuna gelmiştir" dedi.

Timsah Arena'da asansör kazası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını gerçekleştirdiği Timsah Arena'da Bursaspor- Galatasaray mücadelesi sonunda stadyumdan ayrılmaya hazırlanan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin bindiği asansör zemine çakıldı.

80 karede Vodafone Arena'nın inşaat süreci!

Beşiktaş Vodafone Arena'nın açılış tarihi geçtiğimiz günlerde açıklandı. Vodafone Arena kapılarını 11 Nisan'da Bursaspor maçıyla açıyor. İşte 80 karede Vodafone Arena'nın inşaat süreci...

Timsah Arena İnşaat Haberi

Timsah Arena İnşaat

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşaat çalışmaları süren Büyükşehir Stadyumunun 3 Haziran'da hizmete gireceğini ve açılış maçı için dünyaca ünlü bir futbol takımının Bursa'ya getirileceğini söyledi. Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Aralık ayı olağan meclis toplantısında son 1 ay içerisinde gerçekleştirilen ve planlanan faaliyetler hakkında meclis üyelerine bilgiler veren Başkan Altepe inşaat faaliyetleri tüm hızıyla süren Timsah Arena'nın 3 Haziran tarihinde açılışa hazır hale getirileceğini ve açılış maçı için dünyaca ünlü bir futbol takımının maç için Bursa'ya getirileceğini ifade etti. Yaklaşık 5 ay gibi bir sürenin kaldığını, açılış için faaliyetlerin tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Başkan Altepe, "İnşallah güzel bir açılış olacak. Dünyaca ünlü stadyumumuza dünya çapında bir açılış olacak. 

Ondan sonra da burayı en iyi şekilde değerlendireceğiz. İnşallah güçlü bir...