29 / 04 / 2024

Timsah Arena kaç kişilik

Timsah Arena kaç kişilik

Bursaspor'un yeni stadı Timsah Arena'da çalışmalar devam ediyor. Gece gündüz ayrımı yapılmadan çalışmaları devam eden stadın kare kare son hali..

Arena Resort Otel Limited Şirketi kuruldu!

Arena Resort Otel Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Şayir ve Sinan İstek ortaklığında kuruldu.

Goldmaster Gm-7505 toz torbasız süpürge kaç TL, en ucuz nereden alınır? 26 Şubat 2023 fiyat listesi...

Goldmaster GM-7505 Arena elektrikli süpürge, güçlü ve sessiz çalışma performansı, yüksek verimli süpürme aparatı ve 2.5 litrelik toz kapasiteyle etkili temizlik sağlar. Peki, Goldmaster Arena emiş gücü kaç watt? İşte detaylar...

Arena Apart Otel Limited Şirketi kuruldu!

Arena Apart Otel Limited Şirketi Kağıthane'de Erkan Şayir ve Sinan İstek ortaklığında kuruldu.

Bursaspor’un Timsah Arena için 3.6 milyon TL'lik kira borcu olduğu öğrenildi!

Timsah Arena Stadyumu'nun işletmecisi Bursaspor Kulübü Derneği'nin 2019 ve 2020 yıllarını kapsayan toplam 3 milyon 644 bin 697 Türk Lirası birikmiş kira borcu olduğu öğrenildi. 

Aspendos Arena’nın arazisi yeniden mahkemelik oldu!

Antalya Serik'te belediyenin mühürlenen ve kaçak yapılaşma sebebiyle verdiği para cezası ve yıkım kararları, mahkeme tarafından da onaylanan Aspendos Arena'nın yer aldığı arazi, yeniden mahkemelik oldu. 

Bursa Timsah Arena Mart'ta tamam!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Timsah Arena Stadı'nda sona yaklaşıldı. Stadyumun çenesinin Mart ayında tamamlanacağı açıklandı.  

Bursa Timsah Arena'da son durum!

Bursa Timsah Arena'da ‘timsah kafası’nda imalatlar tamamlanma aşamasına geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ramazan Bayramı’ndan sonra kafanın olduğu bölümün de yeşil örtü ile kaplanacağını söyledi.

Trend Arena yılbaşında açık mı?

Trend Arena, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Trend Arena yılbaşında açık mı? Trend Arena yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Trend Arena 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Arena Park yılbaşında açık mı?

Arena Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Arena Park yılbaşında açık mı?Arena Park yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Arena Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Eski kaptanlar 66 yıllık Bursa Atatürk Stadı'na veda etti!

Bursaspor'un bugüne kadar görev yapan takım kaptanlarından Mesut Şen, Sedat Özbağ, Sedat Özden, Beyhan Çalışkan ve Ömer Erdoğan, "Timsah Arena"nın tamamlanmasının ardından yıkımına başlanan 66 yıllık Atatürk Stadı'nda bir araya geldi.

Yıkımı devam eden Bursa Atatürk Stadı'nda yangın!

Bursaspor'un maçlarını yaptığı "Timsah Arena"nın tamamlanarak hizmete açılmasının ardından yıkımına başlanan Atatürk Stadı'nın güney kale arkası tribünlerinde yangın çıktı

Timsah Arena vinç kazası davasında karar çıktı!

BURSA’da, geçen şubat ayında lodos nedeniyle Timsah Arena Stadı inşaatında devrilen vinç altında kalan taksi şoförü 28 yaşındaki Fatih Demirkıran’ın ölümü, yolcu Kübra A.’nın ağır yaralanması davasında karar verildi.

Timsah Arena Bursastore açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve taraftarlar arasında "Timsah Arena" olarak adlandırılan Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda, Bursastore açıldı.

Timsah Arena kaç kişilik Haberi

Timsah Arena kaç kişilik

Bursaspor'un yeni stadı Timsah Arena'da çalışmalar devam ediyor.Gece gündüz ayrımı yapılmadan 180 işçiyle 24 saat aralıksız çalışmalar devam ediyor.


İşte Timsah Arena'nın kare kare son hali!