01 / 05 / 2024

timur holding 2015 projeleri

timur holding 2015 projeleri

Timur Holding’in 3. kuşak temsilcisi Erden Timur’un hayata geçirdiği Nef markası 17 ayrı patente ulaştı. Timur, son olarak Nef konseptini ABD’lilerin talebi üzerine Manhattan’a taşıyarak bu sektörde ilk know how ihracatı yapmayı başardı.

556 kat değerlendi! Koç Holding’i de geride bıraktı

Sabancı Holding bünyesinde bulunan ve 2015 yılında 102 milyon dolarlık fiyatla Erdemoğlu Holding'e satışı yapılan SASA Polyester'in borsada hisse değeri ciddi şekilde yükseliş göstermeye devam ediyor. SASA bu değeri ile Koç Holding'i de geride bıraktı.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Kervansaray Holding'in gayrimenkulleri rayiç değerlerinin altında mı satıldı?

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.'nin 2013-2015 tarihleri arasında firma bünyesine ait gayrimenkulleri nin  rayiç bedelin altında satıldığı iddia edildi.

Bodrum'un ikinci Swissotel'i 2019'da açılacak!

Çağdaş Holding, 2015'te Turgutreis’te 75 milyon euro yatırımla devreye aldığı Swissotel Resort Bodrum Beach'in ardından ikinci Swissotel markalı otelini 2019 yılı içinde hizmete açacak. 

Timur Gayrimenkul 100 milyonluk tahvilin 6. kupon ödemesini yaptı!

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş. 27 Mayıs 2015 tarihinde halka arz edilen 100 milyon TL nominal değerli ve 728 gün vadeli değişken faizli tahvillere ilişkin bugün tarihli 6. kupon ödemesini bugün yaptı.

Cumhur Bilgili, Kibar Holding Risk Yönetimi Direktörü oldu!

Kibar Holding bünyesinde yeni kurulan Risk Yönetimi Direktörlüğü’ne Dr. Cumhur Bilgili getirildi. Bilgili, 2014 yılında “Yılın Risk Profesyoneli” ve 2015 yılında ‘Yılın İş Sürekliliği Stratejisi’ büyük ödüllerine sahip.

Ali Kibar: 400 milyon dolarlık arsamız var!

Türkiye’nin en çok ihracat yapan 4’üncü şirketi olan Kibar Holding, 2015’te 23 milyar lira olan cirosunu 2023 yılında 50 milyar liraya çıkarmayı hedefliyor. Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, Türkiye’nin yatırım atağına geçmesi gerektiğini söyledi.

3S Kale Holding'in basın toplantısı 2 Haziran'da!

Türkiye’nin önde gelen markalarından biri olan 2015 yılında kurulmuş olan 3S Kale Holding A.Ş.'nin basın toplantısı 2 Haziran günü saat 11:00'da gerçekleşecek.

İhlas Holding 2015 genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

İhlas Holding bugün Bahçelievler'deki İhlas Plaza'da gerçekleştirilen 2015 yılı olağan genel kurul toplantısına ait; toplantı tutanağı, hazır bulunanlar listesi ve kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Akfen Holding 2015 genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Akfen Holding, 2015 yılı genel kurul toplantısının sonucunu yayınladı. Toplantıda 2015 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, oybirliği ile onaylandı. İşte genel kurulda alınan kararlar ve görüşülen kararlar...

Demirören Holding, Total Oil Türkiye'yi satın aldı!

Demirören Holding tarafından yapılan açıklamaya göre, Holding ile Total Oil Türkiye AŞ arasında Nisan 2015'ten bu yana devam eden satış süreci tamamlandı.

Rönesans Holding 2015 faaliyet raporunu yayınladı!

Rönesans Holding tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Rönesans Holding 2015 faaliyet raporunu yayınladı.

Tekfen Holding 2015 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Tekfen Holding A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tekfen Holding 2015 kar dağıtım tablosunu yayınladı.

timur holding 2015 projeleri Haberi

timur holding 2015 projeleri

Erden Timur genç bir işadamı. Nef markasıyla adını duyuran Timur Holding’in 3. kuşak temsilcisi. Adını ‘Nefes’ten alan Nef markasıyla Haliç, Kağıthane ve Ataköy gibi birçok yerde tasarımla yoğurduğu gayrimenkul projeleri geliştirdi. Masasında halen birçok yeni proje var. Dünyanın en ünlü mimarlarıyla ve Sony, Bentley ve Ikea gibi markaların tasarımcılarıyla çalışarak projelerine değer katan Timur, sektörde bir çok ‘ilk’lere de imza atmış. Son olarak 17 adet patente sahip Nef konseptini ABD’lilerin talebi üzerine Manhattan’a taşıyarak bu sektörde ilk know how ihracatı yapmayı başardı. Geçen yıl sattığı 3 bin 200 konutla Emlak GYO hariç tutulduğunda sektör lideri olan Nef’in Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, zenginliği ve varlığı ‘hiç’lik olarak tanımlıyor. Çalışma metodunu ise ‘herkesin derdiyle dertlenmek’ olarak belirleyen Erden Timur’la Nef’i...