18 / 05 / 2024

Timur Kayserilioğlu özgeçmiş

Timur Kayserilioğlu özgeçmiş

Mimar Timur Kayserilioğlu kimdir? Timur Kayserilioğlu, bugüne kadar kaç tane projeye imza attı? Timur Kayserilioğlu, bugün hangi mimarlık şirketinde hizmet veriyor? İşte Timur Kayserilioğlu projeleri...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Soner Kayserilioğlu hangi alanlarda çalıştı? Hangi okuldan mezun oldu? Soner Kayserilioğlu’nun hayatı...

Peker GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Türk iş insanı Soner Kayserilioğlu, ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Soner Kayserilioğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşananlar kader mi, akılsızlık ve fırsatçılık mı? Erdoğan, ‘kader’ dedi, Nihat Hatipoğlu çok farkı konuştu!

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketi kimileri için kader, kimileri içinse ihmalkarlık ve rant düşkünlüğü olarak ifade ediliyor. Deprem nedeniyle özel program yapan Nihat Hatipoğlu, deprem kader mi sorusuna net cevap verdi.

Bakan Kasapoğlu’ndan son dakika KYK borçları açıklaması! KYK borçlarında faizler silinecek mi?

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Faize en karşı olan biziz" iddiasında bulundu. Peki KYK borçlarına dair iki formül ne? KYK borçlarının faizi silinecek mi? İşte detaylar...

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Ekrem İmamoğlu'nın seçim vaatleri yerine getirildi mi?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki CHP'li yönetimin göreve gelmesinin üzerinden toplam 21 ay geçti. Peki verilen vaatler yerine getirildi mi?

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu’na: Buraya gökdelen yaptırmayacaksın değil mi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul’da İBB’nin bazı şantiyelerinde incelemelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, Kadıköy’deki gazhane binalarının restorasyon çalışmalarını incelerken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na “Buraya gökdelen yaptırmayacaksın değil mi" diye espri yaptı.

Ekrem İmamoğlu'ndan otogar müjdesi!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçmiş yıllardaki metruk haliyle vatandaşların korkulu rüyası haline gelen Büyük İstanbul Otogarı’ndaki yenileme çalışmalarını yerinde denetledi.

EMO Bina ve Enerji Yönetim Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

EMO Bina ve Enerji Yönetim Sistemleri Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Sivri ve Durmuş Öner Kayserilioğlu tarafından kuruldu.

Timur Kayserilioğlu özgeçmiş Haberi

Timur Kayserilioğlu özgeçmiş

Timur Kayserilioğlu kimdir?

Timur Kayserilioğlu 1967 Almanya doğumlu olan Timur Kayserilioğlu 1993 yılında YTü Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. K Mimarlık'ı kurana değin içlerinde yüksek yapı, konut kurumsal kimlik ve iç mimari proje hizmetlerinin verildiği bürolarda çalıştı. 


1998 yılında kendi ofisini kurdu. Mimari, iç mimari ve kurum kimliği projeleri başta olmak üzere otomotiv, çelik, reklam ve gıda sektörlerinde muhtelif firmalara proje ve danışmanlık hizmeti vermektedir.


Mimar Timur Kayserilioğlu projeleri..

Gemlik Vergi Dairesi Binası (2006)

Borçelik Tesis Girişi Güvenlik Binası ve Kanopi (2004)

Borçelik Kantar ve Sevkiyat Binası (2004)

Borçelik Yemekhane ve Ek Ofis Binası (2003)

Seniye Nilüfer Evi (2003)

Marina - Eğlence Merkezi (2003)

Alkent 2000 Spor Tesisleri (2003)

Galatasaray Spor Kulübü - Carlsberg Mağaza - Restoran (2003)

Yazlık Ev (2003)

Penta Reklam Genel Müdürlüğü (2003)

Borusan Oto BMW İstinye Tesisleri Kurum...