07 / 05 / 2024

timur yaykıran ege giyim osb

timur yaykıran ege giyim osb

Ege Giyim OSB Başkanı Yaykıran "ihtisas OSB tüzel kişiliği ile yalnızca konfeksiyon ve hazır giyim ürünleri imalatı yapan sektör gruplarına açık olan bölgemiz artık diğer sektör gruplarını da barındıracak...

Ege Yapı İzmir Bademli projesi ön talep topluyor! Yeni Proje!

Konut projeleri için yatırımlarını hızlandıran Ege Yapı İzmir'de hayata geçireceği Bademli İzmir Projesi için ön talep toplamaya başladı.

Ege Yapı'dan İstanbul'a 5 yeni proje!

İstanbul’a modern eserler kazandıran Ege Yapı, yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. Ege Yapı; Kağıthane, Yedikule, Maslak, Beyoğlu ve Beylerbeyinde yeni projelerini hayata geçirmeyi planlıyor.

Sinpaş Ege yaşam konsepti ile yüzde 60 kazandırdı!

Sinpaş GYO’nun, EgeBoyu ve EgeYakası projelerinde yaklaşık yüzde 60 kazandıran Ege yaşam konseptinin üst segment bir yaşam kalitesi sunan ve en yenisi olan Ege Vadisi projesi, Ankaralıların sosyo-ekonomik yapısına uygun üç farklı yaşam stili sunuyor.

Sinpaş GYO’nun yüzde 60 kazandıran Ege Yaşamı Konsepti şimdi Çankaya’da!

Ankara Çankaya'da hayata geçirilen Ege Vadisi Projesi, Sinpaş GYO imzasıyla yükseliyor. Projede satılık daire fiyatları 369 bin liradan başlıyor..

Mamak Ege Mahallesi'ndeki dönüşümde 400 aile mağdur oldu!

Mamak Ege Mahallesi’nde, 4 yıl önce başlayan ‘kentsel dönüşüm’ kapsamında evlerini yıktıran yaklaşık 400 aile, Milli Emlak ile Mamak Belediyesi arasındaki anlaşmazlık nedeniyle mağdur oldu.

Timur Ege Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Timur Ege Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Erden Timur ve EmreTorun ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi, Meltem Sokak'ta kuruldu.

Mavi Ege İnşaat Doğa Evleri 3.Etap çalışmaları başladı!

Aydın da Doğa Evleri projesiyle inşaat, sektörüne farklı bir ivme kazandıran Mavi Ege İnşaat, Doğa Evleri 2. Etap projesiyle Aydınlılara sunduğu modern ve doğal yaşam alanını Doğa Evleri Exclusive Projesiyle tatlandırmayı hedefliyor.

Timur Holding bu yıl 3 ofis projesini teslim edecek!

Nef markası altında apartments, flats, residences, houses, dorms, suites ve offices olmak üzere 7 farklı seriyi barındıran Timur Holding, bu yıl içinde 3 ofis projesini teslim edecek.

Hüsnü Erkan Ege-Koop’un Danışma Kurulu Başkanı oldu!

Yedi yıldan bu yana İzmir ve Türkiye'nin sorunlarını masaya yatıran, akademisyenlerden sanatçılara, gazetecilerden STK temsilcilerine dek birçok isimden oluşan Ege-Koop Danışma Kurulu'nun yeni başkanı Prof. Dr. Hüsnü Erkan oldu.

Timur Gayrimenkul Nef Ataköy adres!

İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de konumlandırılan ve toplamda 1605 konutu içinde barındıran karma proje Timur Gayrimenkul Nef Ataköy adres bilgisi haberimizde bulunuyor. Proje, E-5 üzeri Kültür Üniversitesi yanında yükseliyor.

Ege Seramik’ten ahşap görünümlü yeni seriler!

Ege Seramik, doğanın eşsiz güzelliklerini ve doğal dokusunu yaşam alanlarıyla bütünleştirmek isteyenler için ahşap görünümlü yeni serileri sunuyor. Ege Seramik, eşsiz ve göz kamaştıran mekanlar yaratmayı vaad ediyor.

Eko İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Eko İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Rıfat Emrah Yaykıran tarafından 35 milyon TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta Kadıköy, General Şahap Gürler Caddesi'nde kuruldu.

BEGOS'ta yıl sonuna kadar 16 firma daha temel atacak!

5 bine yakın kişinin istihdam edildiği BEGOS’da yapılacak olan yeni yatırımlarla yıl sonuna kadar 8 bin kişiye iş olanağı sağlanacak. BEGOS Başkanı Timur Yaykıran yatırımcıyı bölgeye davet etti

timur yaykıran ege giyim osb Haberi

timur yaykıran ege giyim osb

Türkiye'de 1980'li yılların ortalarında yaşanan sanayileşme hamlesinde tekstil sektörü lokomotif sektör olarak başı çekiyordu. Günümüzde o dönemlerdeki kadar popüler olmasa da tekstil Türkiye'nin en önemli sektörleri arasında yer alıyor. Anılan dönemde önemli bir ivme ve yükseliş gösteren sektörün kalbinin attığı yerlerden biri de İzmir'de Buca Ege Giyim Organize Sanayi Bölgesi. 1996 yılında Buca ilçesinin Tınaztepe mevkiinde Ege Giyim Sanayicileri Arsa Yapı Kooperatifi olarak temeli atılan yapılanma, hazır giyimde ihtisas Organize Sanayi Bölgesi olması nedeniyle de Türkiye'de bir ilke imza atılan Organize Sanayi Bölgesi oldu. 


İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından imar planlarında sanayi alanı olarak belirlenen şu anki sınırlar, Organize Sanayi Bölgesi tarafından Büyükşehir Belediyesi'ne arsaların bedellerini ödeyerek satın alındı. 

İmar planlarında yapılan düzenlemeler ile parseller üyelere tahsis edildi. Buca Ege Giyim Organize...