01 / 05 / 2024

Timya Vadisi nerede

Timya Vadisi nerede

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Yeniköy Mahallesi'nde yapılan Timya Vadisi'nde incelemelerde bulundu.

Rize Timya Vadisi'nde kentsel dönüşüm ne zaman tamamlanacak?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) Rize’deki projelerini yerinde inceleyen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, “TİMYA Vadisi” kentsel dönüşüm projesinin 2016 yılı sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Timya Vadisi'nde çalışmalar yoğunlaştı!

Timya Vadisi'nde çalışmalar yoğunlaştı. Yönetim olarak müteahit firma yetkilileriyle birlikte değerlendirme toplantısı yapan Başkan Kasap, çalışmaların sorunsuz bir şekilde nasıl ilerleyebileceğine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Seferihisar Mandalina Vadisi'nde fiyatlar 600 bin TL'den başlıyor!

Ticaret Bakanlığı onaylı Gayrimenkul işletmeciliği Kooperatifi güvencesi ile satışa çıkarılan "Mandalina Vadisi Ekolojik Yaşam Alanı" projesinde satışlar devam ediyor. Peki Mandalina Vadisi nerede? İşte detaylar...

Düşler Vadisi Riva 2. Etap nerede?

Düşler Vadisi Riva 2. Etap nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Düşler Vadisi Riva 2. Etap nerede sorusunun yanıtı ve proje ile ilgili merak edilenler...

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede inşa ediliyor?

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. 

Düşler Vadisi Riva nerede inşa edilecek?

Düşler Vadisi Riva nerede inşa edilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. 

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede? Harita ve konum bilgisi!

Bugün resmen satışa çıkan Düşler Vadisi Riva nerede? İşte harita ve konum bilgisi...

Düşler Vadisi Riva nerede?

Düşler Vadisi Riva projesi bugün satışa sunuldu. Düşler Vadisi Riva projesi Galatasaray'ın Riva arsası üzerinde inşa ediliyor. 

Galatasaray Düşler Vadisi Riva projesi nerede?

Yılmaz İnşaat projesi Düşler Vadisi Riva bugün resmen satışa çıktı. Projede villa fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. Peki Galatasaray Düşler Vadisi Riva projesi nerede?

Beykoz Düşler Vadisi nerede?

Düşler Vadisi projesi Yılmaz İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da Galatasaray Spor Kulübü’nün Riva’daki arazisi üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Beykoz Düşler Vadisi nerede?

Rize Timya Vadisi Konutları satışa çıkıyor!

Rize Merkez “Timya Vadisi” Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yer alan 147 adet daire için başvurular 14 Mayıs itibariyle başlıyor.

TOKİ Rize Timya Vadisi'nde kura tarihi belli oldu!

Rize Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ortaklığında 753 konut olarak gerçekleştirilen Yeniköy Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi için kura tarihi belli oldu. 

Rize'deki kentsel dönüşüm çalışmalarında sona yaklaşıldı!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “Rize’nin önemli yatırımlarından olan “Timya Vadisi” olarak adlandırılan Kentsel Dönüşüm Projesinde 759 adet konut inşasının 2017 Yıl sonunda hak sahiplerine teslim edileceğini bildirdi.

Rize Timya Vadisi'nde son rütuşlar yapılıyor!

Rize’de, kentsel dönüşüm projesi kapsamında TOKİ tarafından 7.8 hektar alanda inşa edilmeye başlanan 759 konut ile alışveriş merkezi ve cami inşaatında artık son rötuşlar yapılıyor. Konutlar yakında hak sahiplerini teslim edilecek.

Rize, Timya Vadisi dönüşüm projesiyle yaşam merkezi olacak!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Timya Vadisi Kentsel Dönüşüm projesini yerinde inceledi. Başkan Kasap, "Rize için çok yeni ve modern bir yerleşim yeri oluşacak" dedi.

Timya Vadisi nerede Haberi

Timya Vadisi nerede

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Yeniköy Mahallesi'nde yapılan Timya Vadisi'nde incelemelerde bulundu. Turan, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap ve beraberindeki yetkililerle 759 konut, yapılacak alanı gezerek yetkililerden bilgi aldı.  Turan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Trabzon ve Rize'deki projeleri detaylı incelediklerini belirtti. Turan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Timya Vadisi Projesi'ni yakından takip ettiğini, bu çalışmanın Türkiye için çok önemli projelerden biri olduğunu ifade etti. Turan, "Devletin yerinden kentsel dönüşüm hedeflediği bir proje ve devletin sübvansiyonu söz konusudur burada. Bizim yaptığımız yapılaşma kentsel dönüşüm olmasına rağmen bölgenin genel yapılaşma yoğunluğu ve yüksekliğinden daha az bir yapılaşma. Bizim yeni konseptimiz yatay mimaridir. Hiçbir şeyde en yüksek bina TOKİ binası olmayacak diyoruz." dedi. Turan, Karadeniz'in zorlu bir coğrafya olduğunu vurgulayarak, "Son ayların yağışlı...