28 / 04 / 2024

TIR Garajı

TIR Garajı

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Kırıkhan ilçesine, ihtiyaç olan “TIR Garajı”nı kazandırıyor. Proje hazır, arsa hazır, yakında ihalelerle yapım işine başlanması bekleniyor.

KİPTAŞ Maslak Koru resmen başlıyor! KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın yeni projesi Maslak Koru resmen başlıyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde hayata geçirilecek.

Maslak Koru ön talep topluyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için ön talep topluyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Maslak Koru geliyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için düğmeye bastı. Söz konusu proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Elimizdeki altınları bozduralım mı? Altının Piri İslam Memiş son fırsat dedi! Bu rakamı verdi, görenler tir tir titredi

Altının Piri İslam Memiş altı fiyatlarındaki hareketlilik sonrasında yatırımcıların ''elimizdeki altınları bozduralım mı?'' sorusuna yönelik son fırsat diyerek rakam verdi. Bu rakamı görenler tir tir titredi...

İslam Memiş altın için yükseliş tarihi verdi! Bu rakamı görenler tir tir titredi! Altın borcu olanlar çabuk bakın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, son 4 haftadır düşüşe geçen altın için yükseliş tarihi verdi. Bu rakamı görenler tir tir titredi! Altın borcu olanlar çabuk bakın!

KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut 334 ofislik yeni proje!

İBB iştiraki KİPTAŞ yeni projesi için düğmeye bastı. İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek olan projede 704 konut 334 ofis yer alacak.

Doların 60 TL olacağını söyleyen ekonomist Selçuk Geçer'den ters köşe! Görenler tir tir titredi! Çabuk dolarları bırakın

Doların 60 TL olacağını söyleyen ekonomist Selçuk Geçer'den yatırımcıları ters köşe edecek açıklama geldi. Görenler tir tir titredi. Çabuk doları bırakın...

Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Gümüş yatırımcıları tir titremeye başladı! Yatırımcılar hemen bakın!

Güne rekor yükselişe başlayan gümüş fiyatları gün içinde değer kaybetti. Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine dönerken gümüş yatırımcıları tir titremeye başladı. Yatırımcılar hemen bakın! İşte son dakika gümüş fiyatları.

Elinde dolar olanları tir tir titreten son dakika gelişmesi! 5 ayın dibinde! Bu rakamı görenler sağa sola kaçıştı

Son dakika dolar kuruna yönelik gelişmeler yatırımcıların odağında olmaya devam ederken elinde dolar olanları tir tir titreten son dakika gelişmesi yaşandı. Dolar endeksi 5 ayın dibini görürken doları olanlar sağa sola kaçıştı.

Gram altın tam tamına 15 TL birden düşecek! Rekora koşan gram altın için tir tir titreten açıklama şimdi geldi!

Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak, rekora koşan gram altın ile ilgili ''gram altın 15 TL birden düşebilir'' açıklaması yaptı. Açıklama karşısında yatırımcılar tir tir titredi. Son dakika gram altın yorumu...

Güçlü dolar döneminin sonuna mı gelindi? Korkutan açıklama şimdi geldi! Doları olanlar tir tir titredi

Güçlü dolarda, faiz belirsizliğinin ortadan kalkmaya başlaması ile temkinli açıklamalar gelmeye başladı. Güçlü dolar döneminin sonuna mı gelindi? Analistlerden tarafından korkutan açıklama geldi. Doları olanlar tir tir titredi. İşte o açıklamalar...

Dolarda beklenmedik düşüş! Doları olanlar tir tir titredi! Piyasalarda son dakika gelişmesi

Dolar kuru, Fed toplantısının tutanakları öncesinde ani düşüş yaşadı. Doları olanlar tir tir tiredi. İşte dolarda son dakika gelişmesi...

Ekonomist Selçuk Geçer doları olanları tir tir titretti! Dolar değer kaybedecek diyerek olacakları peş peşe açıkladı

Ekonomist Selçuk Geçer son dakika dolar ile ilgili değerlendirmelerine devam ediyor. Selçuk Geçer'den doları olanları tir tir titretecek bir açıklama geldi.

TIR Garajı Haberi

TIR Garajı

Hatay BŞB Başkanı Lütfü Savaş, yapılması planlanan Tır Garajı ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulunmak üzere; Kırıkhan Uluslararası Nakliyatçılar Derneği Başkanı Nurettin Kılıç, Kırıkhan Şoförler Cemiyeti Başkanı Abdullah Sürücü, Kırıkhan CHP İlçe Örgütü Başkanı İsmail Karaoğlan, Kırıkhan Uluslararası Nakliyatçılar Derneği üyeleri ile Kırıkhan Şoförler Odası'nda araya geldi.

Mahmutlu Mahallesi'nde, 37.000 m2 alan üzerinde; ilçenin ihtiyaçlarını karşılayacak bir şoför lokali ile oto yıkama-yağlama bölümlerinin de olduğu, aynı zamanda içerisinde itfaiye birimlerini de barındıran 70 tır kapasiteli geniş kapsamlı bir proje ürettiklerini kaydeden Başkan Savaş, Proje'nin hayata geçirilmesiyle beraber özelde Kırıkhan'ın genelde ise Hatay'ın kazanacağını ifade etti. 70 tır kapasiteli olarak planlanan Proje'de, her bir araç için, 5 metre eninde ve 18 metre uzunluğunda 90 metrekarelik bir alan bırakılacağı kaydedildi.


Antakya...