03 / 05 / 2024

tire belediyesi ihale ilanları 2014

tire belediyesi ihale ilanları 2014

İzmir Tire'de Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan otel vasfındaki gayrimenkul, ilçe belediyesi tarafından 6 milyon 175 bin TL bedelle 7 Ocak 2015 Çarşamba günü ihale edilecek...

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Kütahya Belediyesi Vazo Kule Seyir Terası için ihaleye çıkıyor! İşte Resmi Gazete'deki o ihale ilanı!

Kütahya Belediyesi Vazo Kule için ihale tarihini açıkladı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ile ilgili detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi 18 taksitle arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 18 ay taksitle satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 23 iş yerini ihale yoluyla satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bin 607 yataklı Kayseri Bölge Hastanesi karşısında yapılacak olan iş yerleri için 7 Şubat Çarşamba günü ihale yoluyla satışa gidecek.

Avcılar Belediyesi irtifak ve intifa hakkı ihale ediyor!

Avcılar Belediyesi tarafından, 18 katlı binanın yapım işine karşılık irtifak ve intifa hakkı ihale ediliyor..

İzmir Tire'de kentsel dönüşüm ihalesi 23 Mayıs'ta!

İzmir Tire'de 28 pafta 1109 ada 56 parselde yer alan yapının restorasyonu açık ihale usulü ile İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

İzmir Tire Belediyesi'nden 2 milyon TL'ye satılık arsa!

Tire Belediye Başkanlığı, İzmir Tire'deki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 2 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Tire Belediyesi'nden 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Tire Belediye Başkanlığı, İzmir Tire'de yer alan arsayı satışa çıkardı. 15 Mart'ta ihale edilecek arsanın satış bedeli 5 milyon TL olarak belirlendi.

Babaeski Belediyesi'ne ait 3.2 milyon TL'lik arsa yeniden ihale ediliyor!

Mülkiyeti Babaeski Belediyesi adına kayıtlı olan bahçeli kargir mezbahane ve arsası 3.2 milyon TL muhammen bedel ile yeniden ihale edilecek.

Tire Arena'nın yüzde 40'ı tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Tire Belediyesi tarafından yaptırılan 15 bin kişilik Tire Arena'da inşaat çalışmalarının yüzde 40'ı tamamlandı.

Kartepe Belediyesi park projeleri için ihale yapılacak!

Kartepe Belediyesi, ilçe genelindeki park projelerinin hazırlanması hizmetinin alınması için bir ihale yapacak. 23 Şubat Salı günü saat 10.00’da yapılacak olan ihalenin açık ihale usulü ile gerçekleşeceği bildirildi.

Tire Arena Stadı Nisan'da tamamlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Tire Belediyesi tarafından yaptırılan 15 bin kişilik Tire Arena Stadı'nın yapımı tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz Eylül ayında temeli atılan stadın tribünleri yükselmeye başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tramvay ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak tramvay hattının ihalesi Büyükşehir ihale salonunda gerçekleştirildi. İhale, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihale salonunda yapıldı..

tire belediyesi ihale ilanları 2014 Haberi

tire belediyesi ihale ilanları 2014

Tire Belediye Başkanlığından:


1 - Mülkiyeti Belediyemize ait tapunun izmir İli, Tire İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 6 Ada, 6 Parselde (Cumhuriyet Mahallesi Şeht. Yüz. Gültekin BAŞARGAN Cad. No: 20) bulunan Otel vasfındaki gayrimenkul; 2886 Sayılı Devlet İhale kanununun 45. maddesi gereğince Açık Artırma Usulü ile Belediye Encümenince 07.01.2015 tarihine tesadüf eden Çarşamba günü saat: 14.00'da, Cumhuriyet Mahallesi 29 Ekim Caddesi No: 19 adresindeki Belediye Encümen toplantı Salonunda yapılacak ihale ile satılacaktır.

2 - Tahmin edilen satış bedeli 6.175.000,00.-TL (%18 KDV Hariç)'dir. Geçici Teminat 185.250,00.-TL'dir.

3 - İhale ile ilgili şartname ve ekleri Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünde ücretsiz olarak görülebilir.

4 - İhaleye katılabilmek için 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 5. Maddesi ile şartnamede belirtilen nitelikler aranır.

İSTENİLECEK BELGELER

a - Gerçek kişilerden kanuni yerleşim yeri belgesi(ikametgah).

b...