28 / 04 / 2024

Tire Belediyesi

Tire Belediyesi

İzmir'in Tire ilçesinde önceden belirlenen cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

Tire'de tarihi değerler ortaya çıkarılacak!

İzmir Üniversitesi 'nin, 25 Ekim'de kentteki tüm üniversite rektörlerinin ve Vali Mustafa Toprak 'ın katılımıyla Tire'de düzenlediği toplantıda alınan kararlar hayata geçiriliyor.

Tire Belediyesi'nden 1.1 milyon TL'ye satılık 4 tarla!

Tire Belediye Başkanlığı; Gökçen Kahrat Mahallesi ve Gökçen Fatih Mahallesi'nde yer alan 4 tarlayı 8 Ekim 2014 tarihinde Çarşamba günü 1.1 milyon TL'den satışa çıkarıyor.

Mehmet Sıtkı: Safranbolu olma fırsatını kaçırdık!

Tire Belediye eski Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan aday adayı İçelli, tarihi ilçenin 5 yılda önemli değerlerini kaybettiğini söyledi. Safranbolu olma fırsatını kaçırdık dedi...

İzmir Tire'de kentsel dönüşüm ihalesi 23 Mayıs'ta!

İzmir Tire'de 28 pafta 1109 ada 56 parselde yer alan yapının restorasyonu açık ihale usulü ile İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Tire Arıtma Tesisi'nin inşaatı Eylül'de tamamlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi yeni yasayla sınırlarına dahil olan Tire’ye 9.1 milyon liralık arıtma tesisi kazandırıyor.

İzmir Tire Belediyesi'nden 2 milyon TL'ye satılık arsa!

Tire Belediye Başkanlığı, İzmir Tire'deki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 2 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Tire Belediyesi'nden 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Tire Belediye Başkanlığı, İzmir Tire'de yer alan arsayı satışa çıkardı. 15 Mart'ta ihale edilecek arsanın satış bedeli 5 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Tire’ye Avrupa standartlarında arıtma tesisi geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, yeni yasayla sınırlarına dahil olan Tire’ye Avrupa Birliği standartlarında arıtma tesisi kazandırıyor. 9.1 milyon liraya mal olacak tesisin yapım çalışmaları başladı.

Tire Arena Stadı'nın tribünleri yükseliyor!

İzmir’de Büyükşehir ve ilçe belediyesi işbirliğiyle kente kazandırılacak ikinci stadın inşaatı da hızla ilerliyor. 15 bin kişilik Tire Arena Stadı'nın Batı Kale Arkası tribünü de yükselmeye başladı.

Tire Arena'nın yüzde 40'ı tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Tire Belediyesi tarafından yaptırılan 15 bin kişilik Tire Arena'da inşaat çalışmalarının yüzde 40'ı tamamlandı.

Tire Arena Stadı Nisan'da tamamlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Tire Belediyesi tarafından yaptırılan 15 bin kişilik Tire Arena Stadı'nın yapımı tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz Eylül ayında temeli atılan stadın tribünleri yükselmeye başladı.

İZBAN hattı Tire ile Ödemiş'e kadar uzayacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Tire'de Hizmet Merkezi açtı. Başkan Kocaoğlu, 100 kilometrelik İZBAN hattının Torbalı ve Selçuk'tan sonra Tire ile Ödemiş'e kadar uzayacağını da açıkladı Hizmetler ilçelere taşınıyor

Tire Stadı'nın temeli atıldı!

İzmir'in Tire İlçesi'nde, Büyükşehir Belediyesi'nin yapım maliyetinin yüzde 80'ini karşılayacağı 13 bin 500 kişilik Tire Arena stadının temeli, ilçenin kurtuluş günü olan 4 Eylül'de atıldı.

Tire Arena Stadı'nın temeli atıldı!

İzmir'in Tire İlçesi'nde, Büyükşehir Belediyesi'nin yapım maliyetinin yüzde 80'ini karşılayacağı 13 bin 500 kişilik Tire Arena stadının temeli atıldı.

Tire Arena stadının temeli 4 Eylül'de atıldı!

İZMİR’in Tire İlçesi’nde, Büyükşehir Belediyesi’nin yapım maliyetinin yüzde 80’ini karşılayacağı 13 bin 500 kişilik Tire Arena stadının temeli, ilçenin kurtuluş günü olan 4 Eylül’de atıldı.

İzmir Tire Arena 700 günde tamamlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nce UEFA standartlarında yapılacak 13 bin 500 kişilik Tire Arena'nın 700 günde tamamlanacağı ve tesisin 2017-18 sezonunda futbolseverlerin hizmetine gireceği bildirildi.

Tire Belediyesi Haberi

Tire Belediyesi

İZBETON ve Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün ortaklaşa sürdürdükleri çalışmalarda son bir hafta içinde toplam 110 bin metre yol asfaltlandı. Tire Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Resulzade Bulvarı, Melengiç Evleri, Piri Reis, Gençlik, Samim Üzer, Doğan, Mehmet Güvensay, Taksim, 30 Ağustos, Evliya Çelebi, Sadık Giz, Can Egeli caddeleri ile Destan, Bahadır, Furkan, Yaren, Ekol, Elmas, Gelin, Anıt, Halk, Koza, Diyar, Ayçiçeği ve Ayışığı sokaklarında asfaltlama çalışmalarının tamamlandığı bildirildi. Asfaltlama çalışmalarından memnun olan vatandaşlar ise, "Yollar delik deşikti. Neredeyse her cadde ve sokakta karşımıza çukur ve oyuklar çıkıyordu. Asfaltlama çalışlarını başlatan belediye yetkililerine teşekkür ediyoruz" diye...