28 / 04 / 2024

Tire İzmir dönüşüm

Tire İzmir dönüşüm

İzmir Tire'de 28 pafta 1109 ada 56 parselde yer alan yapının restorasyonu açık ihale usulü ile İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Sadettin Varan: Kentsel dönüşümü iki günde çözeceğiz!

İzmir Çevre ve Şehircilik II Müdürü Sadettin Varan, Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis Toplantısı'nda Kentsel Dönüşüm Yasası'ndan faydalanmak isteyen işadamlarına seslenerek, "Projenizi getirin iki günde çözelim" dedi.

Aziz Kocaoğlu: Kentsel dönüşümü rızayla yapacağız!

Karabağlar’daki hemşehri derneklerini ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu yaptığı açıklamada “Biz kentsel dönüşümü rızayla, uzlaşıyla yapacağız. Anlaşamazsak yapmayacağız” dedi.

Aziz Kocaoğlu: 'Anlaşamazsak dönüşümü yapmayacağız'

İzmir'in Karabağlar ilçesinde hemşehri derneklerini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Kentsel dönüşümü rızayla, uzlaşıyla yapacağız. Anlaşamazsak yapmayacağız" mesajını verdi. İşte Aziz Kocaoğlu'nun açıklamaları...

Kentsel dönüşüm fırsatçılarına dikkat!

Karabağlar Belediyesi tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin maddi desteğiyle yaptırılan yeni hizmet binası törenle hizmete girdi. Aziz Kocaoğlu, ilçedeki önemli konulardan birinin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

İzmir'de kent merkezlerinde de kentsel dönüşüm yapılıyor!

İzmir’de gecekondu bölgelerinden sonra şimdi de kent merkezindeki evler tek tek 'Kentsel dönüşüm' adı altında müteahhitlerin kıskacı altında. Vatandaşlar hak mağduriyetleri ile karşı karşıya.

Cemil Şeboy: İzmir'de dönüşüm biran önce başlamalı!

AK Parti izmir 1. Bölge milletvekili adayı mimar Cemil Şeboy: "Kentsel dönüşümün biran önce başlaması lazım. Allah korusun İzmir'de büyük bir deprem olsa kentin yüzde 65'i yok olacak." dedi.

İzmir'in en önemli sorunu ulaşım ve kentsel dönüşüm!

Cemil Şeboy, İzmir ile ilgili düşünceleri ve planları hakkında önemli açıklamalar yaptı. İzmir'in en önemli eksikliklerini, 'Ulaşım, kentsel dönüşüm ve dayanışma' olduğunu söyledi.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Yunusemre Belediyesi Etüt, Proje, Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü personeli İzmir Kemalpaşa Belediyesince yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi.

Yunusemre'de kentsel dönüşüm çalışmaları incelendi!

Yunusemre Belediyesi Etüt, Proje, Toplu konut ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü personeli İzmir Kemalpaşa Belediyesince yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi.

Petkim'in 50.kuruluş yıl dönümü törenle kutlandı!

Petkim'in 50. kuruluş yıl dönümü İzmir'de düzenlenen törenle kutlandı. İzmir'in Aliağa ilçesindeki Petkim Kültür Merkezi'nde Türkiye ve Azerbaycan milli marşlarının okunmasıyla başlayan tören, Petkim 50'nci Belgesel Filmi'nin gösterilmesiyle devam etti.

Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm kapsamında devir protokolü imzalandı!

Bakanlar Kurulu kararıyla "afet riski altındaki alan" olarak ilan edilen İzmir’deki Soğukpınar ve Atatürk Mahalleleriyle ilgili kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kemalpaşa Belediyesi’ne yetki devri töreni yapıldı.

İzmir Belediyesi kentsel dönüşümü yarışma ile yapacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi "Kentsel Dönüşüm ve Gelişini Alanı" olarak ilan edilen Gaziemir, Aktepe ve Emrez Mahallelerindeki kentsel dönüşüm için yarışma düzenleyecek.

İzmir Kemalpaşa'da 2 bin 100 binada kentsel dönüşüm uygulanacak!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde 2 bin 100 bina için gerçekleşecek kentsel dönüşüm projesinin yetki devir töreni yapıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce törene katıldı..

Tire İzmir dönüşüm Haberi

Tire İzmir dönüşüm

İzmir Tire'de 28 pafta 1109 ada 56 parselde yer alan yapının restorasyonu yapılması işi İzmir Büyükşehir Belediyesi Restorasyon ve kentsel dönüşüm yapım ihaleleri şube müdürlüğü tarafından yapılacak. 



İhale Kayıt Numarası : 2017/212011

İşin Adı : Tire İlçesi, 28 Pafta 1109 Ada 56 Parselde Yer Alan Yapının

Restorasyonu Yapılması İşi

İhale Türü - Usulü : Yapım İşi - Açık İhale Usulü

1 - İdarenin

a) Adresi : İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Halkapınar Ek Hizmet Binası

Çınarlı Mh. 1560/1 Sk. No: 1 K:2 Konak / İZMİR

b) Telefon ve faks numarası : 2322931430 - 2322934069

c) Elektronik posta adresi : [email protected]

ç) İhale / Ön Yeterlik dokümanının

görülebileceği internet adresi:

2 - İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı : YAPIM İŞİ - 298 M2 BİNA RESTORASYONU

b) Yapılacağı Yer :...