12 / 05 / 2024

Tire OSB 2017 yatırımları

Tire OSB 2017 yatırımları

Bugüne kadar önemli yatırımların gerçekleştirildiği Tire OSB’de yatırımların 2017 yılında da artarak devam edeceği belirtildi

Tire OSB'de 7 milyon TL'ye İflas Müdürlüğünden satılık fabrika binaları!

İzmir İflas Müdürlüğü, Tire Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 1286 ada, 10, 11 ve 12 parsellerde yer alan fabrika binalarını 7 milyon 84 bin 865 TL'ye satıyor...

Çanakkale Gıda İhtisas OSB'de geri sayım başladı!

2017 yılında çalışmalarına başlanılan Çanakkale Gıda İhtisas OSB'de sona gelindi. 91 sanayi tesisinin 2 yıl içinde hayata geçmesi planlanıyor.

2017'de 9 OSB'de teknik kolej açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın çalışmaları neticesinde geçtiğimiz yıl Aksaray, Bursa Kestel, Kayseri, Kırşehir, Manisa (2.etap), Şırnak, Afyonkarahisar, Antalya ve Tokat OSB’lerde Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) eğitim bursu destekli 9 adet teknik kolej kuruldu..

2017'de 102 yeni OSB projesi yatırım programında!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, 2017 yılında 102 yeni OSB projesinin yatırım programında olduğunu açıkladı.

Kilis 2. OSB'de 50 sanayi parseli bu yıl firmalara tahsis edildi!

Mevcut 1. OSB'de taleplere cevap verecek parsel kalmaması nedeniyle genişleme çalışmalarına başlanıldı. 128 hektarlık alanda toplam 50 adet sanayi parseli oluşturuldu ve bu parseller 2017'nin ilk çeyreğinde firmalara tahsis edildi.

İstanbul'daki 8 OSB yıl sonunda taşınacak!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında. İstanbul'daki 8 OSB, 2017 sonunda taşınacak.

OSB'lerde dönüşüm 3 yılda tamamlanacak!

OSB’ler 2017 yılı için hedef büyüttü. OSB'lerde dönüşüm hamlelerinin de katkısıyla yıl sonuna kadar bir milyon ilave istihdam sağlanacak. Yatırımlar için kamudan da 1 milyar dolar kaynak ayrıldı.

Bu yıl 7 OSB daha açılacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü: "Bu yıl içinde 7 OSB daha açılacak. 2017 yılı içinde açacağımız yeni OSB'ler, yurt genelinde 18 bin kişiye istihdam sağlayacak" dedi.

Tire OSB, 38 sanayi parseli için harekete geçti!

Tire Organize Sanayi Bölgesi, Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne ait 514 bin 462 metrekare büyüklüğündeki 38 adet sanayi parselinin OSB'ye devrini istedi.

Ünye OSB'nin önündeki engeller kalktı!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ünye’de hayata geçirdiği ve 2017 yılında gerçekleştirmeyi planladığı yatırımlar masaya yatırıldı. Toplantıda konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Ünye OSB'nin önündeki engellerin kalktığını söyledi.

Kırıkkale Silah İhtisas OSB'de arsa tahsisleri için ön talepler alınıyor!

Türkiye'nin ilk Silah İhtisas Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) arsa tahsisleri için ön talepler alınmaya başlandı. Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz: "2017 yılı itibarıyla talep patlaması bekliyoruz." dedi.

Ünye OSB 2017 yatırım programına alındı!

Ünye’nin Organize Sanayi Bölgesi hayali gerçek oluyor. Cüri mevkiinde yapılması planlanan ve en az 3 bin kişiye istihdam sağlayacak olan Organize Sanayi Bölgesi 2017 yılı yatırım programına alındı.

22 OSB ve 3 sanayi sitesi için düğmeye basıldı!

2020’ye kadar 63 yeni OSB, 33 yeni SS kurarak 1 milyon ilave istihdam sağlanması için yatırımlar artırılıyor. Bakanlık ayrıca 2017 yılında 22 OSB ve 3 sanayi sitesi olmak üzere 25 yeni projeyi yatırım programına dahil etti.

Tire OSB 2017 yatırımları Haberi

Tire OSB 2017 yatırımları


Tire Organize Sanayi Bölgesi (TOSBİ) yönetimi, bölgede faaliyet gösteren müteşebbislere 2016 yılı içinde tamamlanan projelerle yeni projelerini anlattı. TOSBİ, KT&G Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya, TOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kosat Gürler, Kurucu Müteşebbis Heyeti Başkanı Metin Akdaş, Bölge Müdürü Galip Kılınç ile OSB'de faaliyet gösteren firmaların sahipleri ve yöneticileri katıldı.

Müteşebbis Heyeti Başkanı Metin Akdaş, bugüne kadar Tire OSB'de önemli yatırımlar gerçekleştirildiğini belirterek yatırımların 2017 yılında da artarak devam edeceğini ifade etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Kosat Gürler, müteşebbislerin katkılarıyla TOSBİ'de son derece önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirterek, "Elbette eksiklerimiz, hatalarımız veya gözümüzden kaçanlar vardır. Ancak her zaman daha iyi işler yapmanın çabası içindeyiz" dedi.


Tire OSB'de toplam 98 firmanın faaliyet gösterdiğine ve bu firmaların hızla arttığına dikkat çeken TOSBİ Bölge Müdürü Galip Kılınç ise...