10 / 05 / 2024

tire toki başvuruları

tire toki başvuruları

Toplam 78 adet konutun yer aldığı TOKİ İzmir Tire Orta Gelir başvuruları bugün itibariyle başlıyor.

İzmir TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Tire projesinde yer alan alt ve orta gelir grubu konutlar için başvurular başladı.

Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde yer alan 264 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları!

Kırşehir Kaman'da alt gelir grubu için hayata geçirilecek olan 63 konut kuralı olarak satşa sunuluyor. İşte, Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları...

TOKİ İzmir Tire Konutları başvuruları ne zaman?

TOKİ İzmir Tire'de daireler 3+1 olarak tasarlandı. Projede yüzde 10 peşinatta kalan bedel için 96 ay vade uygulanıyor. Peki TOKİ İzmir Tire Konutları başvuruları ne zaman?

İzmir Tire TOKİ başvuruları bugün bitiyor!

Aylık taksitlerin 604,72 TL'den başlangıç gösterdiği İzmir Tire TOKİ Konutları'nda toplam 11 adet konut satılıyor. İzmir Tire TOKİ başvuruları bugün bitiyor.

İzmir Tire TOKİ başvuruları bugün son!

2 konutun satıldığı TOKİ İzmir Tire Alt Gelir Grubu Evleri 'nde daire alanları 81,52 metrekare'den başlıyor. İzmir Tire TOKİ başvuruları bugün son kez kabul edilecek.

İzmir Tire TOKİ başvuruları yarın bitiyor!

Aylık taksit ödemelerin 273,43 TL ile yapılabildiği İzmir Tire TOKİ Konutları'nda toplam 2 adet konut satışa sunuluyor. İzmir Tire TOKİ başvuruları yarın bitiyor.

Ankara Mamak Yatıkmusluk 3.etap TOKİ başvuruları başladı!

Daire fiyatlarının 182 bin 558 TL'den başlangıç gösterdiği Ankara Mamak Yatıkmusluk 3.etap TOKİ projesinde 2 konut satışa sunuluyor. Ankara Mamak Yatıkmusluk 3.etap TOKİ başvuruları başladı.

Konya Sarayönü Ladik TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Aylık taksitlerin 320,69 TL'den başlangıç gösterdiği TOKİ Konya Sarayönü Evleri 'nde 38 konut açık satışa sunuluyor. Konya Sarayönü Ladik TOKİ başvuruları yarın başlıyor.

Bolu Kıbrıscık TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

68 bin 494 TL 'den başlayan daire fiyatlarıyla satışa sunulan Bolu Kıbrıscık TOKİ Konutları'nda teslime hazır 2 konut satışa sunuluyor. Bolu Kıbrıscık TOKİ başvuruları yarın başlıyor.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları başladı!

12 bin 048 TL peşinatla konut sahibi olmanın mümkün olduğu TOKİ Eskişehir Tepebaşı Evleri'nde 1 adet konut satılıyor.Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları başladı.

Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuruları başladı!

Daire fiyatlarının 111 bin 859 TL'den başlangıç gösterdiği Şırnak Beytüşşebap TOKİ Konutları'nda toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuruları başladı.

Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ başvuruları başladı!

Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ Evleri'nde toplam 1 konut en az yüzde 40 engelli raporu bulunan vatandaşlara açık satışa sunuluyor. Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ başvuruları başladı.

tire toki başvuruları Haberi

tire toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Tire projesinde yer alan orta gelir grubu konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Toplam 78 adet konutun yer aldığı projede 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. Projedeki konutlar için son başvuru tarihi 28 Aralık 2018 olarak belirlendi.

TOKİ İzmir Tire projesindeki konutların brüt alanları 108,36 metrekare ile 110,88 metrekare, net alanları ise 88,08 metrekare ile 90,34 metrekare arasında değişiyor.

En düşük konut bedelinin 154 bin 932 TL, en yüksek konut bedelinin ise 194 bin 817 TL olarak belirlendiği projeden 15 bin 493 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

96 ay, 108 ay ve 120 ay vadeyle konut sahibi olunabilen proje için aylık taksit bedelleri 1032 TL'den...