29 / 05 / 2024

titanic business kartal

titanic business kartal

192 adet odadan meydana gelen Titanic Business İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da yer alıyor. Titanic Business Otel 31 Ekim 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Marmara Kule Business'ta kiralama kampanyası!

Gizer Işık İnşaat tarafından İstanbul-Kartal'da hayata geçirilen, Marmara Kule Business'ta kiralama kampanyası sunuluyor. Proje ulaşım kolaylığıyla dikkat çekiyor.

Marmara Kule Business’ta fiyatlar 355 bin liradan başlıyor!

Gizer Işık İnşaat tarafından İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da hayata geçirilen Marmara Kule Business’ta yaşam başladı. Proje yüzde 40 doluluk oranına sahip ve açılışa özel fiyatlarda yüzde 30’luk indirim avantajı var.

Deluxia Park Business projesinde 7 bin 700 TL'den başlıyor!

Teknik Yapı imzasıyla İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Deluxia Park Business projesinde 7 bin 700 TL'den başlıyor.

Deluxia Park Business satış ofisi!

Deluxia Park Business projesi Teknik Yapı tarafından hayata geçirildi. İstanbul Kartal'da yükselen projede yüzde 18 KDV oranı indirimi uygulanıyor...

Deluxia Park Business fiyatları!

Deluxia Park Business fiyatları 712 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Kartal'da Teknik Yağı tarafından hayata geçirildi...

Deluxia Park Business fiyat listesi!

İstanbul Kartal’da yükselen Deluxia Park Business projesi "İş hayatına bir tık önde başlayın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projede satışlar başladı. İşte Deluxia Park Business fiyat listesi...

Royal Marin Business Center Kartal'da yükseliyor!

Sektöre ve geleceğin mimari anlayışına yön veren Royal Group, Royal Marin Business Center ile hayallerin ötesinde bir projeyle Kartal’da yükseliyor.

DKY İnşaat’tan Anneler Günü 2017 kampanyası!

DKY İnşaat “Anneler Günü”ne özel bir kampanyaya imza attı.DKY İnşaat’ın Ada, Sahil, Lokum Evler, Kartal ve Business Kartal projelerinden ev sahibi olmak isteyen herkes 80 aya kadar sıfır faiz oranından ve yüzde 2 indirim imkanından yararlanabilecek.

Kartal Marmara Kule Business'ın yüzde 45'i satıldı!

Gizer Işık İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Işık, 2016'da yaşanan ekonomik ve toplumsal olaylara rağmen Marmara Kule Business'ta yaptıkları özel kampanyalar ve anlaşmalı faiz oranları ile 2016 hedeflerini yakaladıklarını söyledi.

Marmara Kule Business'ta tapunuzu hemen alın!

GİZER IŞIK İNŞAAT'ın Kartal'da inşa edilen 28. katına ulaşan projesi Marmara Kule Business yeniyıla özel cazip avantajlar sunuyor. Büyük bir farklılığa imza atarak hemen tapu garantisi veren projede 36 aya 0 faiz kampanyası yeni yılda da devam ediyor.

Marmara Kule Business'ta 36 ay 0 faiz fırsatı!

GİZER IŞIK İNŞAAT, İstanbul'un yatırımda hızla yükselen değeri Kartal'da inşa ettiği, lokasyonu ve proje içeriği ile dikkat çeken Marmara Kule Business'ta cazip kredi avantajları sunuyor.

Marmara Kule Business'ta kampanyalı ödeme planı!

Gizer Işık İnşaat, İstanbul'un yatırımda hızla yükselen noktalarından Kartal'da, kristal formlu mimarisi ile yükselen Marmara Kule Business'ta yeni ödeme seçenekleri sunuyor.

Vogue Business Center 2 ve Kartal projeleri yolda!

Ayse Yapı, Vogue Business Center 2 ve Kartal'daki yeni projesine hazırlanıyor. Vogue Business Center Genel Koordinatörü İlker Kaan Özcan'la Vogue Business Center ve gelecek projeler üzerine röportaj gerçekleştirdik...

titanic business kartal Haberi

titanic business kartal


Titanic Business Kartal'ın havadan videosu için...