02 / 05 / 2024

Titanic Hotels

Titanic Hotels

Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Avrupa ve Türkiye'de her yıl beş yeni otel açmayı planladıklarını söylüyor.

Titanic Hotels, Turkish Airlines World Golf Cup 2016 sponsoru!

Titanic Golf Club’ta Yapılacak Büyük Final ile Golf’ün Devleri Titanic Deluxe Belek’te Buluşacak...

Titanic Hotels Karadeniz'de ilk otelini bu yıl açacak!

55 milyon euroluk yatırımla golf turizmine giren Titanic Grubu, uluslararası bir zincir olmayı hedefliyor. Şirketin yönetim kurulu başkanı Aygün, "Anadolu'da franchise vermeye başlayacağız. Karadeniz'de ilk otelimizi bu yıl açıyoruz" dedi

Titanic Hotels Berlin'de otel açtı!

Titanic markasıyla turizm sektöründe faaliyet gösteren AYG Grubu, yurt dışında büyümesini sürdürüyor. Titanic Hotels, Almanya'da Berlin'in en merkezi caddelerinden, Chausse-Strasse'deki yeni yatırımını hizmete açtı.

AYG Şirketler Grubu 100 milyon Euro'luk yeni otel yatırımı için düğmeye bastı!

Titanic Hotels ve Hasır Gastronomi markalarını bünyesinde barındıran AYG Şirketler Grubu, 2020’de 100 milyon euro bütçeyle yeni otel yatırımlarına hazırlanıyor...

Titanic Hotels her yıl 5 yeni otel açmayı planlıyor!

Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Avrupa ve Türkiye'de her yıl beş yeni otel açmayı planladıklarını söylüyor.

Antalya Titanic Mardan Palace açıldı!

Antalya'da Titanic Hotels'in 15 yıllığına kiraladığı Titanic Mardan Palace yeniden hizmete açıldı. Yaklaşık 20 milyon euroluk yeni yatırım yapılan Titanic Mardan Palace,her şey dahil ultra lüks dahil sistemini uygulayacak. 

Antalya Mardan Palace yeniden açılıyor!

Antalya'da bulunan Mardan Palace Hotel'i Halkbank'tan 15 yıllığına kiralayan Titanic Hotels, tesisi ay sonunda yeniden açıyor. Ultralüks özelliklere sahip olan otel, 1.5 yıldır kapalıydı.

Mardan Palace’ın dönüşümü!

Titanic Hotels Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, görkemli açılışı ve saray konsepti ile dikkat çeken Titanic Mardan Palace’ı yeniden açmak için özenli bir hazırlık çalışması sürdürüyor...

Titanic Downtown Beyoğlu açıldı!

Titanic Hotels'in İstanbul'daki yeni oteli Titanic Downtown Beyoğlu hizmete açıldı. 25 bin metrekarelik kullanım alanına sahip yeni otel 15 günde yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.

Titanic Otelleri’nden Mardan Palace'a yılda 8 milyon Euro!

Almanya ve Türkiye’de toplam 13 otel ile hizmet veren Titanic Otelleri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Mardan Palace ile ilgili bazı detayları paylaştı.

Wyndham Hotels yıl sonuna kadar 7 otel açacak!

Dünyada 9 binden fazla oteli bulunan Wyndham Hotels & Resorts, Türkiye'deki yatırımlarına hız verecek. Türkiye'de 67 oteli bulunan şirket yıl sonuna kadar 7 otel daha açacak.

Maxholiday Hotels Stone Palace Side icradan satışta!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Mahallesi'nde yer alan  Maxholiday Hotels Stone Palace Side icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan otelin bedeli 119 milyon 709 bin 81 TL olarak belirlendi.

Titanic Hotels'den Kemer ve Hamburg'a yeni oteller geliyor!

Hem yurtiçi hem de yurtdışındaki otel yatırımlarıyla dikkati çeken Titanic Hotels yeni yatırım planları üzerinde çalışıyor.

Vadistanbul Marriott Hotels and Resorts 29 Ekim'de açılacak!

Vadistanbul projesinde bulunan otel için Marriott Hotels and Resorts markasıyla hizmete açılması için ön hazırlıklar tamamlandı.

Cornelia Hotels yeni kongre merkezine başlıyor!

İstanbul'da olduğu kadar kongre yatırımları Antalya'da da ön plana çıkıyor. Cornelia Hotels yeni bir kongre merkezi yapımına başlayacak.

Paramount Hotels & Resorts açıldı!

Paramount Hotels & Resorts markasının dünyadaki ilk oteli Bodrum'da açıldı. Hollywood yıldızı Nicole Kidman, otel açılışına katıldı.

Titanic Hotels Haberi

Titanic Hotels

Aygün Ailesi, Almanya'daki restoran işinden kazandıklarıyla Titanic Hotels markasını yaratarak 14 otelli bir zincirin sahibi oldu. Titanic Hotels, Almanya Berlin, İstanbul, Antalya ve Bodrum'daki 14 oteliyle kıyı ve şehir turizminde toplam 8 bin 415 yatak kapasitesine sahip hızlı büyüyen bir otel zinciri. 2018 yılında 152 milyon Euro ciro yapan zincir, bu yıl 175 milyon Euro ciro hedefliyor. 

Ekonimist Dergisi'nde yer alan bir söyleşiye göre Titanic Hotels her yıl beş yeni otel açmayı hedefliyor. Son olarak Mardan Palace'ı alarak zincirine dahil eden Titanic Hotels, Türkiye'de ve Avrupa'nın önde gelen kentlerinde yeni yatırımlar için yer arayışında. Avrupa'da Hamburg, Münih, Amsterdam, Paris ve Londra'da fizibilite çalışmaları yürüten zincir, kıyı ve şehir otelciliğinde büyümeye devam edecek. Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün ile...