05 / 05 / 2024

tk emlak Emre Azer

tk emlak Emre Azer

AREAS'ta 10 yılı aşkın süredir Konut Projeleri Satış Koordinatörü olarak görev yapan Emre Azer, Mayıs 2014'te www.emlakkulisi.com'da Satış ve Pazarlama Koordinatörü olarak göreve başladı. Peki, Emre Azer kimdir?

Emr 34 İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emr 34 İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Taş tarafından kuruldu.

Akdoğanlar Emlak Otomotiv Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğanlar Emlak Otomotiv Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Akdoğan tarafından kuruldu.

Tk Sky İnşaat Emlak Tekstil Otomotiv Kuyumculuk Anonim Şirketi kuruldu!

Tk Sky İnşaat Emlak Tekstil Otomotiv Kuyumculuk Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Turan Karabulut tarafından kuruldu.

Emre Koç Emlak Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emre Koç Emlak Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Salih Emre Koç tarafından kuruldu.

Mabeyn Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mabeyn Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  45 bin TL sermaye ile Emre Aydın, Kemal Şahin, Musa Şahin tarafından kuruldu. 

Namlı Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Namlı Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Yılmaz tarafından kuruldu.

Evka Emlak Yapı İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Evka Emlak Yapı İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Can Evsen ve emre Karayanız ortaklığında kuruldu.

Erka Tk Turizm Bilişim Anonim Şirketi kuruldu! 

Erka Tk Turizm Bilişim Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Bilgener, Aslan Emre, Serhat Kahraman ve Mustafa İlbeyli ortaklığında kuruldu. 

Property İnvestment Fund Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property İnvestment Fund Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hulusi Emre Dündar ve İbrahim Aslan tarafından kuruldu.

Zyadah TK Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Zyadah TK Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Can ve Arzuhan Akıncı ortaklığında kuruldu.

Yunus Emre Ekşi emlak portföyünü 27 Nisan'da tanıtacak!

RE-MAX Pusula'dan Yunus Emre Ekşi, 27 Nisan'da Dragos Park Plaza'da portföylerini tanıtacağı bir davet verecek.

Aplus Emlak Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aplus Emlak Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Burhan Yılmaz, Emre Alkan, Utku Alçın ve Şaban Uğurakay Şenol ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Balıkesir Burhaniye'de emlakçılar 2017'den umutlu!

Burhaniye'de emlakçılar, yaşanan olumsuzluklara rağmen umutlu. Emlakçı Halil İbrahim Emre, emlak piyasasının durgunluğu aşacağını söyledi.

tk emlak Emre Azer Haberi

tk emlak Emre Azer

Emre Azer kimdir?

Emre Azer, 11 Eylül 1978 İstanbul doğumlu. Lise öğrenimini 1995 yılında Tuzla Anadolu Teknik Lisesi'nde tamamlayan Emre Azer, 2001 yılında ise Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun oldu.


Bugün toplam 15 senelik iş tecrübesine sahip olan Emre Azer iş hayatına Avivasa Emeklilik ve Hayat A.Ş'de Kurumsal Satış Yöneticisi olarak başladı.Ocak 1999 - Aralık 2001 tarihleri arasında burada görev aldı.


Daha sonra Acıbadem Sigorta A.Ş'de satış müdürü olarak başlayan Emre Azer burada Aralık 2001 - Ocak 2004 tarihleri arasında çalıştı.


İş tanımı:

Acıbadem Sigorta A.Ş ye ait sağlık sigortası ürünlerinin satışını yapmak, satış ekibinin eğitim sürecinde aktif rol oynamak, ekibi sahaya çıkabilecek hazır hale getirmek ve satış süreçlerinde ekibin tüm faaliyetlerinde destekleyici rol üstlenmek. Ayrıca satış ekibinin performans kriterlerini takip etmek...