04 / 05 / 2024

TK Emlak Yayıncılık Satış Pazarlama Müdürü Emre Azer

TK Emlak Yayıncılık Satış Pazarlama Müdürü Emre Azer

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan TK Emlak Yayıncılık Satış Pazarlama Müdürü Emre Azer, 2014 yılının ilk yarısı ile bundan sonra neler yaşanacağına dair bilgiler verdi...

Reber Group Emlak Turizm Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reber Group Emlak Turizm Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Jasım Salim tarafından kuruldu.

Susav Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yayıncılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Susav Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yayıncılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Süleyman Savaş tarafından kuruldu.

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Demir tarafından kuruldu.

Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü! Enflasyon yayıncılık sektörünü 7 yıl geriye götürdü!

Son yıllarda yükselen enflasyon ve yaşam pahalılığı yayıncılık sektörünü vurdu. Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü. Enflasyon yayıncılık sektörünü tam 7 yıl geriye götürdü…

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Özcan Evliyaoğlu tarafından Sancaktepe'de kuruldu.

Kasabalı Gıda İnşaat Emlak Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasabalı Gıda İnşaat Emlak Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Özçelik tarafından kuruldu.

İmparator Mo Emlak Tekstil Petrolcülük Nakliyat İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmparator Mo Emlak Tekstil Petrolcülük Nakliyat İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  20 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut  Olğaç tarafından kuruldu.

Ayasultan Turizm İnşaat Limited Şirketi Avrupa 2. Şubesi açıldı!

Ayasultan Turizm İnşaat Gıda Matbaa Yayıncılık Prodüksiyon San Ve Tic Limited Şirketi Avrupa 2. Şubesi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emetullah Hatipoğlu tarafından açıldı.

Ayasultan Turizm İnşaat Limited Şirketi Avrupa 1 Şubesi açıldı!

Ayasultan Turizm İnşaat Gıda Matbaa Yayıncılık Prodüksiyon San Ve Tic Limited Şirketi Avrupa 1 Şubesi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emetullah Hatipoğlu tarafından açıldı.

Kütahya Milli Emlak'tan satılık 73 gayrimenkul!

Kütahya Milli Emlak Müdürlüğü, Kütahya ilinde yer alan 73 gayrimenkulü satıyor...

Global Focus Emlak Ve Sağlık Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Focus Emlak Ve Sağlık Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi  Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Engin Tombul tarafından kuruldu.

TK Emlak Yayıncılık Satış Pazarlama Müdürü Emre Azer Haberi

TK Emlak Yayıncılık Satış Pazarlama Müdürü Emre Azer
TK Emlak Yayıncılık Satış Pazarlama Müdürü Emre Azer'in konuşması: 


2014'te ilk çeyreğinde ekonomi yüzde 4,3 büyümüş. Beklenen oran 4,2'ydi. İnşaat sektöründe yüzde 5,2 olmuş. Bunu destekleyen bir şey 2014'ün ilk 3 ayıyla 2013'ün ilk 3 ayını karşılaştırdığımızda alınan yapı ruhsatlarıyla ilgili bir durum. Sektör büyüyor fakat önemli olan şey satış. Burada kendimizde de suç bulmak lazım. 2013'ün ilk 3 ayında tam olarak 33 milyon metrekarelik alan yapılmış. Bu 2014'te 63 bin metrekarelik alan olmuş. 63 milyon metrekarelik alan için  yapı ruhsatı alınmış. 44 milyon metrekaresi sadece konut için. Dolayısıyla sektör büyüyor ama geriye gelen şey satış. Yani yüzde 7'lik bir gerileme var satışta. Aynayı kendimize de tutmamız gerekiyor neleri eksik yaptık diye. Özellikle 2 bin ile 4 bin lira arasında...