15 / 05 / 2024

tls global iletiş

tls global iletiş

TLS Global, Bursa’da Uluslararası Hizmetler Bölge Müdürlüğü’nün açılışını yaptı. Yeni birimin başına Yasemin Dabak getirildi...

Kuzenler Global Emlak Otomotiv E-Ticaret İletişim Limited Şirketi kuruldu!

Kuzenler Global Emlak Otomotiv E-Ticaret İletişim Limited Şirketi Esenyurt’ta  20 bin TL sermaye bedeli  ile Rıdvan Abukan ve Uğur Özant tarafından kuruldu.

Knauf Türkiye'nin PR ajansı Brandworks İletişim oldu!

Brandworks İletişim Danışmanlığı,inşaat sektörünün global temsilcisiKnaufTürkiye’nin kurumsal iletişim, etkinlik ve medya ilişkileri yönetimini üstlendi...

Vesta Global'in iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak!

Yurtdışı emlak yatırımı konusunda yeni nesil gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren, yüzde 100 Türk şirketi Vesta Global'in stratejik iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak...

Dünya Melek Yatırım Forumu başladı!

Anadolu Ajansı'nın (AA) global iletişim ortağı olduğu Dünya Melek Yatırım Forumu'nun (WBAF) dünya kongresi kapsamında yaklaşık 75 ülkeden yüzlerce melek yatırımcı, İstanbul'da buluştu. 

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi kuruldu!

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi, Fuat Terzi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Eski Çırpıcı Yolu Sokak'ta kuruldu.

Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı başladı!

Anadolu Ajansının " global iletişim ortağı " olduğu, 21. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı - ICCI 2015 kapılarını açtı.

ICCI 2015 yarın başlıyor!

Anadolu Ajansının "global iletişim ortağı" olduğu, 36 oturum ve 200 sunum yapılacak 21. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı ICCI 2015 yarın kapılarını açıyor.

Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı yarın başlıyor!

Anadolu Ajansının "global iletişim ortağı" olduğu, 36 oturum ve 200 sunum yapılacak 21. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı - ICCI 2015 yarın kapılarını açıyor.

Aydın Vadi Evleri iletişim bilgileri!

A3 İnşaat ve Global Gayrimenkul Geliştirme ortaklığıyla hayata geçirilen Aydın Vadi Evleri projesinde toplam 135 daire bulunuyor. Proje 2 etaptan oluşuyor. İşte Aydın Vadi Evleri iletişim bilgileri...

Enerji aktörleri İstanbul'da biraraya gelecek!

Anadolu Ajansı’nın global iletişim ortağı olduğu, EPDK' nın ev sahipliğinde düzenlenecek 6. Dünya Enerji Düzenleme Forumu ( WFER ), söz sahibi enerji aktörlerini İstanbul'da buluşturacak.

7. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı kapılarını açtı!

7. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı kapılarını açtı. Anadolu Ajansının global iletişim ortağı olduğu ve Global Enerji Derneğince düzenlenen 7. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı başladı

Enerji her yönüyle Ankara'da tartışılacak!

Enerji her yönüyle Ankara'da tartışılacak. Anadolu Ajansı’nın global iletişim ortağı olduğu, Global Enerji Derneği'nce düzenlenecek 7. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı’nda, enerji sektörü tüm yönleriyle ele alınacak.

5. İstanbul Finans Zirvesi başladı!

Anadolu Ajansının global iletişim ortağı olduğu ve küresel finansın liderlerini buluşturan "5. İstanbul Finans Zirvesi" başladı. 5. İstanbul Finans Zirvesi ( IFS ), yarın sona erecek.

tls global iletiş Haberi

tls global iletiş

TLS Global, Bursa’da açtığı Uluslararası Hizmetler Müdürlüğü ile pazardaki iddiasını sürdürüyor. Marmara Bölgesi ve Türkiye’nin başta gelen sanayi şehirlerinden olan Bursa’daki yeni birimin başına Yasemin Dabak getirildi.


Türkiye’de üretilen motorlu taşıtların yarısından fazlası Bursa’da üretiliyor. Gıda ve tekstil de Bursa sanayinde büyük bir paya sahip. İşyeri ve çalışan sayısı bakımından Türkiye’de, İstanbul’un ardından ikinci sırada yer alan Bursa, Eskişehir ve Balıkesir’i içine alan hinterlandı ve Gemlik Limanı ile lojistik sektörü için önemli merkezlerden biri konumunda bulunuyor. Temeli 2010’da atılan İstanbul-İzmir O-33 otoyolu da Bursa’dan geçecek ve şehri İstanbul ve İzmir limanlarına bağlayacak.


Şirket, Bursa’da açtığı müdürlükle özellikle denizyolu, havayolu demiryolu ve karayolu operasyonlarına ivme kazandırmayı...