14 / 05 / 2024

TLS Lojistik ofis

TLS Lojistik ofis

TLS Lojistik Uluslararası Hizmetler Bölümü yeni bir yapılanma süreci yürütüyor. Şirketin kaydettiği hızlı büyümeye paralel yürütülen süreç kapsamında Atatürk Havalimanı’nda bir ofis açıldı. Kargo terminallerine yakın operasyonlar, bu ofis üzerinden yürütü

Kunter İnşaat Danışmanlık Metal Reklam Ofis Malzemeleri Oto Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kunter İnşaat Danışmanlık Metal Reklam Ofis Malzemeleri Oto Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Maltepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Ofis kiralamaları yüzde 62,05 artış gösterdi!

Ofis, perakende, sanayi ve lojistik sektörlerine yönelik hazırlanan ‘Türkiye Pazar Analizleri 'Üçüncü Çeyrek Raporu', ekonomik olarak toparlanma sürecine girildiğinin müjdesini verdi. Bu dönemde İstanbul’da metrekare bazında ofis kiralamaları yılın ikinci çeyreğine göre yüzde 62,05 artış gösterdi...

Cadde mağazaları ve ofis kiralarında son durum!

Cushman & Wakefield'in "Türkiye Pazar Analizleri 2018 Üçüncü Çeyrek Ofis, Perakende ve Sanayi ve Lojistik" başlıklı raporuna göre, Türkiye ekonomisinde üçüncü çeyrekte ofis pazarında oluşan talep, sektörde telafi edici bir ivme yarattı...

İstanbul'daki A sınıfı ofis arzı 4,9 milyon metrekareye ulaştı!

Bu yılın ilk çeyreğinde ofis ve lojistik sektörleri büyüdü. Turizmde ise kısmi düşüş var. İstanbul'daki A sınıfı ofis arzı, bir yıl öncesine göre 500 bin metrekare artarak 4,9 milyon metrekareye ulaştı.

Arkas Lojistik Çin Şangay'da ofis açtı!

Arkas Lojistik, dünyanın iki büyük ekonomisinden biri olan Çin'in en büyük şehirlerinden Şangay'da ofis açarak ilk defa global bir pazarda varlık gösteriyor.

Hollanda Venlo Belediyesi, Türkiye'de ofis açacak!

Hollanda’nın Venlo kenti belediyesi 1 milyar euro yatırımla Avrupa’nın en büyük lojistik merkezini kurdu. Rotterdam Limanı ile bağlantılı merkez için Türkiye’de ofis açma çalışmaları başlatan belediye yönetimi, Türk firmalarını yatırıma çağırdı

DHL Anadolu'da 7 yeni ofis açacak!

Lojistik devi DHL Grup'un karayolu şirketi DHL Freight, Türkiye'yi Avrupa ile BDT ve Ortadoğu arasındaki taşımalar için merkez yapıyor. Taşımaları sadece Türk TIR'ları yapacak. Anadolu'ya da 7 yeni ofis açılacak.

TLS Lojistik 5,5 milyon euroluk araç yatırımını tamamladı!

TLS Lojistik filosunu genişletmeye yönelik yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. TLS Lojistik 2014 için planladığı, 5,5 milyon euroluk araç yatırımını tamamladı. TLS Lojistik, filosunu genişletmeye yönelik yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor.

TLS Lojistik Depolama Hizmetleri Direktörlüğü’ne Mehmet Can İnce getirildi!

TLS Lojistik’ in tüm depolama faaliyetlerini yürüten Türkiye lojistik merkezlerinin bağlı olduğu Depolama Hizmetleri Direktörlüğü’ne Mehmet Can İnce getirildi. İnce, Kariyerine 1996 yılında başladı..

Lapis Han’da ofis kiralayanlar sosyal olanaklardan ücretsiz faydalanıyor!

Teslimlerin başladığı Lapis Han’da kiralamalar son hız devam ediyor. Projeye; medikal, bilişim, lojistik ve denizcilik sektörlerinden yoğun talep geliyor. Lapis Han’da ofis kiralayanlar sosyal olanaklardan ücretsiz faydalanıyor.

Daikin Türkiye, TLS ile işbirliğine gitti!

Daikin, depo ve antrepo işleticisi olarak iş ortaklarına dağıtım hizmetleri de sunan TLS Lojistik ile işbirliğine giderek, ürünlerini TLS Lojistik güvencesiyle satış noktalarına ulaştırmaya başladı.

TLS Lojistik, en yeni deposu HEKA’da ilk kez geleceğin lojistik uzmanlarını ağırladı!

Gençler, Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin organize ettiği Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı kapsamında, Türkiye’nin en büyük depolarından bir olan Heka’yı ziyaret etti. Bu gezi, Heka için de bir lansman niteliği taşıyor.

TLS HEKA lojistik deposu kapılarını açıyor!

Gençler, Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin organize ettiği Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı kapsamında, Türkiye’nin en büyük depolarından bir olan Heka’yı ziyaret edecek. Bu gezi, Heka için de bir lansman niteliği taşıyacak...

TLS Lojistik ofis Haberi

TLS Lojistik ofis


Rekabetçi lojistik çözümleri ile müşterilerine hizmet veren TLS Lojistik, Atatürk Havalimanı’nda kendi ofisini açtı. TLS Lojistik Uluslararası Hizmetler Bölümü, bir süreden beri bir yeniden yapılanma süreci yürütüyor. Kaydedilen hızlı büyümenin neticesi olarak başlatılan bu süreçte TLS Lojistik, kargo terminallerine yakın operasyonlarını yönetmek üzere havalimanında bir ofis açma kararı aldı. AHL ofisinin başına, lojistik sektörünün deneyimli yöneticileri arasında gösterilen TLS Lojistik Uluslararası Hizmetler İstanbul Avrupa Lojistik Merkezi Müdürü Ümit Daibaşoğlu atandı.



TLS Lojistik, kurulduğu yıldan bu yana hızlı bir büyüme sergiliyor. Bu büyüme çizgisini istikrarlı bir şekilde koruyan şirket, kapsamlı bir yeniden yapılanma sürecinin startını verdi ve genel müdürlüğe bağlı lojistik merkezleri açmaya başladı. Böylece, müşteriye sunulan hizmetin kalitesinin artırılması, işlemlerin daha hızlı sonuçlandırılması ve ortaya çıkabilecek çeşitli sorunlara karşı proaktif...