04 / 05 / 2024

tmsf ALB İnşaat satış

tmsf ALB İnşaat satış

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, kayyum olarak atandığı ALB İnşaat ve Ak-Süt Tarım'ı kapalı zarf ve açık artırma usulüyle satışa sunuyor. Son teklif tarihi 22 Ağustos olarak açıklandı...

Alb Tiny House Konteyner İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alb Tiny House Konteyner İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Albayrak tarafından kuruldu.

TMSF, İnelsan Mühendislik İnşaat'a ait arsayı 19 milyon 750 bin TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) , İnelsan Mühendislik İnşaat Elektrik Taah. San. Tic. A.Ş.’nin amme borcu nedeniyle haczedilen arsayı satışa sundu.

TMSF, İnanlar İnşaat'ın 138 gayrimenkulünü satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

TMSF, kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat'a ait çeşitli şehirlerde yer alan gayrimenkullerini toplu olarak satışa sundu. 138 gayrimenkulün toplam muhammen bedeli 206 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İhalenin son teklif günü de belli oldu. 

Alb İthalat İhracat İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Alb İthalat İhracat İnşaat Mühendislik Limited Şirketi bugün PEndik'te Aslanbek Albakov ve Mehmet Aktuz ortaklığında kuruldu.

TMSF, ALB İnşaat ve Ak-Süt Tarım'ı satışa sunuyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, kayyum olarak atandığı ALB İnşaat ve Ak-Süt Tarım'ı kapalı zarf ve açık artırma usulüyle satışa sunuyor. Son teklif tarihi 22 Ağustos olarak açıklandı...

İnanlar İnşaat mağdurlarına TMSF'den müjde! Gayrimenkul satışıyla tapu hacizleri kaldırılacak! 

İnanlar İnşaat’ın mağdurlarına TMSF’den müjde geldi. TMSF’nin kayyım şeklinde görevlendirildiği İnanlar İnşaat’ın 144 gayrimenkulü paket halinde satılacak. Buradan elde edilen gelirle tapular üzerindeki hacizlerin kaldırılması planlanıyor...

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

Alb Demir İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alb Demir İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  10 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Albay tarafından kuruldu.

TMSF, Baykes İnşaat'ın Bayburt'taki 5 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Baykes İnşaat Gıda Tekstil'in Bayburt Şingah'taki 5 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

TMSF, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat'ın Sakarya'daki 7 dairesini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Sakarya'da yer alan 7 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Dumankaya İnşaat mağdurları TMSF önünde eylem yaptı!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'ye devredilen Dumankaya İnşaat'tan, yapım aşamasındaki projelerden daire alan vatandaşlar, 3 yıl geçmesine rağmen dairelerinin teslim alamadığı gerekçesiyle eylem yaptı...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

ALB Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ALB Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Beyazıt tarafından kuruldu.

tmsf ALB İnşaat satış Haberi

tmsf ALB İnşaat satış

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) kayyum olarak atandığı şirketlerden birinin daha satışını duyurdu. İki şirketin satışına ilişkin ilan bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 

ALB İnşaat Tarım Hayvancılık ve Ak-Süt Tarım Hayvancılık şirketleri, 23 Ağustos 2022 tarihinde kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması şeklinde ihaleye çıkarılacak. 

Peki ALB İnşaat Tarım Hayvancılık ve Ak-Süt Tarım Hayvancılık şirketleri için kaç lira bedel belirlendi? İşte ALB İnşaat Tarım Hayvancılık ve Ak-Süt Tarım Hayvancılık şirketlerinin satışına ilişkin tüm ayrıntılar...

TMSF tarafından, ALB İnşaat Tarım Hayvancılık ve Ak-Süt Tarım Hayvancılık şirketleri için 131 milyon 700 bin Türk Lirası muhammen bedel açıklandı. İki şirketin satışı için son teklif verme tarihi 22 Ağustos 2022 olarak belirlendi. 

İki şirketin satış ihalesine katılabilmek için gerekli teminat bedeli 13...