14 / 05 / 2024

tmsf atlas halı satış

tmsf atlas halı satış

Muhammen bedeli 353 milyon TL şeklinde belirlenen Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak

TMSF, 3 dev şirketi satışa çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Royal ve Atlas Halı İle Nakpilsa Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa sundu. Muhammen bedelin 1,8 milyar lira olduğu açıklandı. İşte tüm detaylar...

TMSF kayyım atanan iki şirketi satışa çıkardı! İşte firmalar için istenen para ve ihale tarihi

TMSF, kayyım olarak atandığı Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ ve Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ'yi 120 milyon 500 bin lira tahmini bedelle satışa çıkardı. 28 Haziran’da yapılacak ihale için 27 Haziran’a kadar teklif verilebilecek.

TMSF, halı ipliği fabrikası BCF 1'i satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 87 milyon 500 bin TL olarak belirlenen BCF 1'in Gaziantep'te yer alan halı ipliği üretimi fabrikasıyla ilgili tüm mal, hak ve varlıklarının satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak.

TMSF, Royal ve Atlas Halı'yı satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 353 milyon TL şeklinde belirlenen Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak

TMSF, bünyesindeki şirketlerin satışına başlıyor!

TMSF, bünyesindeki şirketlerle ilgili satış sürecine başladı. TMSF yönetimi, Naksan’ın iki lokomotif şirketinden Royal Halı’yı 353 milyon lira bedelle 6 Ekim’de, Naksan Plastik’i ise 1.126 milyon lira bedelle 20 Ekim’de ihale edecek.

TMSF, İstanbul ve Gaziantep'teki 4 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Naksan Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, Nakpilsa Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ile BCF 1 Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satıyor. 

TMSF, 2 dev markanın İstanbul'daki fabrikalarını satıyor!

TMSF,  Royal ve Atlas Halı'yı 353 milyon lira muhammen bedelle satıyor. İstanbul'da yapılacak ihale açık artırma usulüyle 6 Ekim'de gerçekleştirilecek.

Atlas Halı'dan görme engelliler için halı tasarım projesi!

Atlas Halı 8 Mart'ta kutlanacak "Dünya Kadınlar Günü"ne "Engelsiz Kadınlar" sloganıyla katılacak. Türkiye'deki görme engellilerle "Düşler Engelsiz" ismiyle yeni bir proje başlattı..

Harvard, Atlas Halı'yı en iyi başarı hikayelerinden biri seçti!

Harvard Business Review , 2014 yılının ''En iyi Makalaler''ini, 'Özel Koleksiyon' sayısında yayınladı. Makalalerde, Atlas Halı Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu'na da yer veriliyor.

Atlas Halı, görme engelliler için halı üretti!

Atlas Halı, görme engelliler için özel halı üretti. Braille alfabesi ile hazırlanan özel tasarımlı bu halılar ile görme engellilerin dünyasına da girilecek. Bu halı içeriğinde çeşitli mesajlar taşıyacak.

Atlas Halı'dan yüzde 350'lik büyüme!

Naksan Holding markalarından Atlas Halı, geliştirdiği nano halı sayesinde yüzde 350 büyüme gösterdi. Atlas Halı Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu, büyümeden dolayı üretim kapasitelerini artırdıklarını açıkladı...

Nano teknolojiyi halıya uygulayan Atlas Halı’dan rekor büyüme!

Yaptığı Ar - Ge çalışmaları ile kendi kendisini temizleyen ve leke barındırmayan nano teknoloji ürünü halıları piyasaya sunan Atlas Halı, 2013’ te büyüme rekoru kırdı...

Atlas Halı satış noktasını 190'a çıkardı!

Atlas Halı satış noktasını 2013'ün Mayıs ayı itibariyle 190'a çıkardı. Atlas Halı'nın 2012 satış noktası sene sonunda 119'du.

tmsf atlas halı satış Haberi

tmsf atlas halı satış

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Royal Halı İplik, Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ, Atlas Halı Aksesuar ve Mobilya Sanayi Ticaret AŞ ile Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ'ye ait Gaziantep'teki halı ve iplik üretimine ilişkin tüm mal, hak ve varlıklarını satışa sundu.

TMSF'nin bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Royal Halı, Atlas Halı ve Naksan Plastik'e kayyım olarak atanmasının ardından fon kurulu kararıyla oluşturulan Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışına karar verildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, söz konusu bütünlüğün kapsamı, Gaziantep 4. Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan halı üretimine ilişkin (Royal Halı Fabrikası) mal, hak ve varlıklar, aynı fabrikanın kapalı alanı içinde BCF 2 adıyla faaliyet gösteren iplik üretimine ilişkin mal, hak ve varlıklar...