29 / 04 / 2024

TMSF şirket devri

TMSF şirket devri

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında bugüne kadar 922 şirket TMSF'ye devredildi.

TMSF'ye devredilen şirket sayısı 879'a ulaştı!

TMSF'nin Ocak-Mart 2017 dönemine ilişkin faaliyet raporu Fon'un internet sitesinde açıklandı. Açıklamaya göre TMSF'ye devredilen şirket sayısı 879'a ulaştı.

TMSF’ye devredilen şirket ve gayrimenkul sayısı TBMM'de! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, 15 Temmuz sonrası Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna devredilen şirket ve gayrimenkul sayısıyla ilgili soru önergesi verdi. İşte ayrıntılar...

BDDK ve TMSF'den açıklama: 6 şirket daha devroldu!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından yapılan açıklamada tasfiye halinde olan toplam 21 şirketten 6 tanesinin sözleşmelerinin, Katılım Evim ve İmece Evim’e devredileceği bildirildi.

FETÖ'nün hain darbe girişimi sonrası TMSF'ye devredilen şirketlerin aktifleri yüzde 43 arttı!

FETÖ'nün hain darbe girişimine ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar aralarında Erciyes Anadolu, Koza İpek, Aydınlı Giyim ve Uğur Soğutma'nın da bulunduğu toplam 796 şirket TMSF'ye devredildi.

TMSF 965 şirket ve 107 gerçek kişinin mal varlıklarına kayyum oldu!

Başbakan Yardımcısı Canikli, "KHK'lar kapsamında Türkiye'nin 43 ilinden toplam 965 şirkette kayyumların yetkileri TMSF'ye devredildi veya Fon bu şirketlere kayyum olarak atandı. Ayrıca 107 gerçek kişinin mal varlıklarına TMSF kayyum oldu" dedi.

TMSF'ye devredilen şirket sayısı bine ulaştı!

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında bugüne kadar 922 şirket TMSF'ye devredildi.

TMSF'ye devredilen şirket sayısı 879'a ulaştı!

TMSF'nin Ocak-Mart 2017 dönemine ilişkin faaliyet raporu Fon'un internet sitesinde açıklandı. Açıklamaya göre TMSF'ye devredilen şirket sayısı 879'a ulaştı.

TMSF'nin şirket satışlarını durdurduğu iddiası gerçek değil!

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında "kayyum olarak Fon'un görevlendirildiği şirketlerin satış sürecinin TMSF tarafından durdurulduğu" iddialarının gerçeği yansıtmadığı belirtildi

TMSF'ye devredilen şirketler satışa çıkıyor!

TMSF, bünyesine geçen 1289 şirket ile bu şirketlere ait mal varlıklarının listesini yayınladı. Listede yer alan, aralarında zeytinlikten, üniversiteye, AVM’den, otellere kadar çok sayıda gayrimenkul satışa sunuldu.

TMSF'ye devredilen şirketlerin sayısı 789'a ulaştı!

TMSF’nin kontrolüne geçen şirket sayısı 789’a ulaştı. Toplam 37.8 milyar liralık aktif büyüklüğe sahip bu şirketlerde 40.670 kişi istihdam ediliyor. Çalışanların özlük hakları korunuyor.

TMSF bünyesinedeki FETÖ'cü şirket sayısı 691!

TMSF bünyesindeki şirketlerle ilgili bir liste yayınladı, listede Boydak, Koza ve Kaynak Holding dahil 691 şirket bulunuyorKaynak: TMSF bünyesinedeki FETÖ'cü şirket sayısını açıkladı.

Birim Gayrimenkul İnşaat, TMSF'ye devredildi!

FETÖ/PDY'ye finansman sağladıkları iddiasıyla aralarında şirket ve dernek yöneticilerinin de olduğu şüphelilere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 4 şirkete atanan kayyumların yetkilerinin TMSF'ye devredilmesine karar verildi.

TMSF'ye devredilen şirket sayısı 527 oldu!

Başbakan Yardımcısı Nurtettin Canikli, "Bugün itibarıyla TMSF'ye kayyum sıfatıyla devredilen şirket sayısı 527'dir. Bunların 271 tanesi 9 büyük grubu aittir." dedi.

TMSF'ye devredilen şirket sayısı 500'e yaklaştı!

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar aralarında Boydak, Koza İpek, Naksan, Dumankaya, Alfemo ve Kadıoğlu Grubu'na bağlı şirketlerin de bulunduğu 500'e yakın şirket TMSF'ye devredildi

TMSF şirket devri Haberi

TMSF şirket devri

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar aralarında Boydak, Koza İpek, Naksan, Dumankaya ve Akfel Grubu'na bağlı şirketlerin de bulunduğu 922 şirket TMSF'ye devredildi.


Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) devredilen şirket sayısı bine yaklaştı.


FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında sahipleri ya da yöneticileri gözaltına alınıp tutuklanan bazı şirketler/ticari işletmelerde, yayımlanan Kanun Hükmünde Kararnamelere (KHK) göre ilgili mahkemelerin kararı doğrultusunda Eylül 2016'dan itibaren kayyumların yetkileri TMSF'ye devredildi.


Soruşturma kapsamında bugüne kadar aralarında Boydak, Koza İpek, Naksan, Dumankaya, Akfel ve Yavaşçalar Grubuna bağlı şirketlerin de bulunduğu Türkiye'nin 44 kentinden 922 şirkette kayyumların yetkileri TMSF'ye devredildi veya Fon, bu şirketlere kayyum olarak atandı.


Kayyumluk görevi TMSF'ye devredilen şirketlerin büyük bir bölümünü KOBİ'ler oluşturuyor. 


ÇALIŞMALARI...