04 / 05 / 2024

TMSF şirket ihalesi

TMSF şirket ihalesi

TMSF, bünyesindeki şirketlerle ilgili satış sürecine başladı. TMSF yönetimi, Naksan’ın iki lokomotif şirketinden Royal Halı’yı 353 milyon lira bedelle 6 Ekim’de, Naksan Plastik’i ise 1.126 milyon lira bedelle 20 Ekim’de ihale edecek.

TMSF’ye devredilen şirket ve gayrimenkul sayısı TBMM'de! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, 15 Temmuz sonrası Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna devredilen şirket ve gayrimenkul sayısıyla ilgili soru önergesi verdi. İşte ayrıntılar...

BDDK ve TMSF'den açıklama: 6 şirket daha devroldu!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından yapılan açıklamada tasfiye halinde olan toplam 21 şirketten 6 tanesinin sözleşmelerinin, Katılım Evim ve İmece Evim’e devredileceği bildirildi.

Central Hospital'ın satış ihalesi 23 Mart'ta!

Central Hospital'ın satışı için harekete geçildi. 2017'den bu yana TMSF tarafından yönetilen hastanenin satış ihalesi 23 Mart'ta yapılacak. 

FETÖ'nün hain darbe girişimi sonrası TMSF'ye devredilen şirketlerin aktifleri yüzde 43 arttı!

FETÖ'nün hain darbe girişimine ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar aralarında Erciyes Anadolu, Koza İpek, Aydınlı Giyim ve Uğur Soğutma'nın da bulunduğu toplam 796 şirket TMSF'ye devredildi.

MarkAntalya AVM'nin satış ihalesi 5 Haziran'da!

TMSF, MarkAntalya AVM'yi 1,3 milyar lira muhammen bedelle satışa çıkardı. MarkAntalya AVM'nin satış ihalesi 5 Haziran'da yapılacak.

TMSF 965 şirket ve 107 gerçek kişinin mal varlıklarına kayyum oldu!

Başbakan Yardımcısı Canikli, "KHK'lar kapsamında Türkiye'nin 43 ilinden toplam 965 şirkette kayyumların yetkileri TMSF'ye devredildi veya Fon bu şirketlere kayyum olarak atandı. Ayrıca 107 gerçek kişinin mal varlıklarına TMSF kayyum oldu" dedi.

TMSF'ye devredilen şirket sayısı bine ulaştı!

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında bugüne kadar 922 şirket TMSF'ye devredildi.

TMSF'ye devredilen şirket sayısı 879'a ulaştı!

TMSF'nin Ocak-Mart 2017 dönemine ilişkin faaliyet raporu Fon'un internet sitesinde açıklandı. Açıklamaya göre TMSF'ye devredilen şirket sayısı 879'a ulaştı.

TMSF'nin şirket satışlarını durdurduğu iddiası gerçek değil!

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında "kayyum olarak Fon'un görevlendirildiği şirketlerin satış sürecinin TMSF tarafından durdurulduğu" iddialarının gerçeği yansıtmadığı belirtildi

TMSF'ye devredilen şirketler satışa çıkıyor!

TMSF, bünyesine geçen 1289 şirket ile bu şirketlere ait mal varlıklarının listesini yayınladı. Listede yer alan, aralarında zeytinlikten, üniversiteye, AVM’den, otellere kadar çok sayıda gayrimenkul satışa sunuldu.

TMSF'ye devredilen şirketlerin sayısı 789'a ulaştı!

TMSF’nin kontrolüne geçen şirket sayısı 789’a ulaştı. Toplam 37.8 milyar liralık aktif büyüklüğe sahip bu şirketlerde 40.670 kişi istihdam ediliyor. Çalışanların özlük hakları korunuyor.

TMSF bünyesinedeki FETÖ'cü şirket sayısı 691!

TMSF bünyesindeki şirketlerle ilgili bir liste yayınladı, listede Boydak, Koza ve Kaynak Holding dahil 691 şirket bulunuyorKaynak: TMSF bünyesinedeki FETÖ'cü şirket sayısını açıkladı.

Birim Gayrimenkul İnşaat, TMSF'ye devredildi!

FETÖ/PDY'ye finansman sağladıkları iddiasıyla aralarında şirket ve dernek yöneticilerinin de olduğu şüphelilere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 4 şirkete atanan kayyumların yetkilerinin TMSF'ye devredilmesine karar verildi.

TMSF şirket ihalesi Haberi

TMSF şirket ihalesi

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), yönetimini üstlendiği şirketlerde satış sürecine Naksan Holding’ten başladı. Naksan Holding’in iki önemli şirketi Royal Halı ve Naksan Plastik’in satışı kesinleşti. Royal Halı’nın ihalesini 6 Ekim’de düzenleyecek TMSF, Naksan Plastik’i de 20 Ekim tarihinde ihale gerçekleştirecek Royal Halı için 353 milyon TL, Naksan Plastik için de 1.126 milyon TL muhammen bedel belirlendi. İhale tarihi açıklanmayan Nakpilsa için de 315 milyon TL değer  belirledi. 

Dünya'dan Tekin Çiçek'in haberine göre; finansal yapılarının sürdürebilir olmaması durumunda satış sürecine 43 şirketli Naksan Grubu’ndan başladıklarından bahseden TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, “İnşallah önümüzdeki ayın altısında Royal Halı’nın, 20 Ekim’de de Naksan Plastik’in ihalesini gerçekleştireceğiz ve bu şirketlerimizin ekonomimize katkı sağlamasına gayret edeceğiz. Naksan'da 5 tesis satacağız. Satışla ilgili 23 firma şartname aldı. Şartname...