01 / 05 / 2024

TMZ Yapı Erdemli Konakları teslim tarihi

TMZ Yapı Erdemli Konakları teslim tarihi

TMZ Yapı Erdemli Konakları satılık daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dublekslerden meydana geliyor.

Mersin Erdemli'ye 623 milyonluk dev yatırım! 5 yıldızlı otel, apart ve iş yeri için start verildi!

Mersin İli, Erdemli İlçesi, Tömük Mahallesi, Athena Yapı İnşaat tarafından 1 Adet 150 Odalı 5 Yıldızlı Otel, 60 Adet Apart ve 1 Adet İş yeri yapılması planlanıyor.

Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi için 25 milyon TL'lik yeni ihale!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nde Çeşmeli-Kızkalesi Kesimi için yapım ihalesi düzenliyor. İhalenin geçici teminat miktarı 25 milyon TL olarak belirlendi.

Mersin Erdemli'de riskli binalar ortadan kaldırılıyor!

Mersin'in Erdemli ilçesinde güvenliği tehdit eden yapıların yıkım işleri aralıksız devam ediyor.

Mersin Erdemli'de metruk binalar yıkılıyor!

Mersin'in Erdemli ilçesinde çevre halkının sağlığını tehdit eden yapılar, Erdemli Belediyesi ekibi tarafından yıkılıyor. 

Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu ihalesi 18 Aralık'a ertelendi!

Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Yap-İşlet-Devret Projesinin ihale tarihi 18 Aralık'a ertelendi..

Mersin Erdemli Adalet Sarayı bu yıl açılacak!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yapımı devam eden adliye binasında sona yaklaşıldı. Erdemli Adalet Sarayı'nın bu yıl içinde hizmete açılacağı müjdelendi.

Çeşmeli-Erdemli­ Silifke-Taşucu Otoyolu'nun ihalesi 31 Ekim'de!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü'nce Yap-İşlet-Devret Modeli ile yapılacak Çeşmeli-Erdemli­ Silifke-Taşucu Otoyolu'nun yapım ihalesi 31 Ekim'de düzenlenecek.

Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu ihalesi ertelendi!

Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nin yapım, işletim ve devrine ilişkin ihale tarihi 31 Ekim olarak değiştirildi...

Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü'nden inşaat ihalesi 12 Aralık'ta!

Erdemli Orman işletme Müdürlüğü tarafından taşınmaz mal trampası anahtar teslimi inşaat yaptırılacak. İnşaat işi içim ihale 12 Aralık'ta yapılacak..

Mersin Erdemli'de asfalt çalışmaları yapılıyor!

Mersin Erdemli Belediyesi, Erdemli Lisesi civarında sıcak asfalt çalışması başlattı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çalışamlarla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Mersin Erdemli'de asfaltlar yenileniyor!

Mersin’in Erdemli Belediyesi, ilçenin birçok mahallesinde yolları yeniliyor. Sıcak asfalt çalışmalarının yapıldığı Erdemli’de başta yol hizmeti olmak üzere her alanda geliştiriliyor.

Mersin Silifke-Mut arasına duble yol ve 10 tünel yapılacak!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Erdemli-Ayrancı yolunun ilk etapta Erdemli çıkışından itibaren 10 kilometrelik bölünmüş yol olacağını, Silifke-Mut arasına da duble yol ve 10 tünel yapılacağını belirtti.

Mersin Erdemli yeni idare binası inşaatı başlıyor!

Mahmut Yılmaz, Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü'nün ihtiyacı olan yeni idare binası ve Yangın Acil Durum Üniteleri'nin yapımı konusunda olur alındığını, en yakın zamanda ihaleye çıkarak inşaata başlayacaklarını bildirdi.

TMZ Yapı Erdemli Konakları teslim tarihi Haberi

TMZ Yapı Erdemli Konakları teslim tarihi

TMZ Yapı tarafından hayata geçirilecek olan Erdemli Konakları'nda çalışmalar 2 ay öncesinde başladı. TMZ Yapı Erdemli Konakları satılık daire seçenekleri öncesinde projeden bahsedelim. 


Eyüp, Düğmeciler Mahallesi'nde inşa edilecek olan TMZ Yapı Erdemli Konakları projesinde 144 konut ve 3 blok yer alıyor. 


TMZ Yapı Erdemli Konakları satılık daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks şeklinde müşterilere sunuluyor. 


Teslimlerin Haziran 2016'da yapılacağı TMZ Yapı Erdemli Konakları satılık daire fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


TMZ Yapı Erdemli Konakları ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinat ödemesi sonrasında yüzde 75'lik kısmı banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. 



TMZ Yapı Erdemli Konakları satılık daire fiyatları!

78 ile 92 metrekare 2+1 dairelerin fiyatları 200 ila 250 bin TL...