29 / 09 / 2024

tofaş tekirdağ tesisi

tofaş tekirdağ tesisi

Tofaş CFO'su Cengiz Eroldu, Lancia, Alfa Romeo ve Jeep markalarının Trakya'daki tek yetkili satış ve servis noktası olan Haliç Oto'nun yeni tesisi ile Fiat'ın uydu satış ve servis noktasının Beyazköy'deki tesislerinin açılışını gerçekleştirdi...

Tekirdağ Ergene'de 11.3 milyon TL'ye satılık fabrika!

Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Velimeşe Mahallesi'nde yer alan Kargir Fabrika, Lojmanlı İdari Bina Kazan ve Su Deposu Arıtma Tesisi Müştemilat ve Arsası vasıflı gayrimenkul 11 milyon 304 bin 646 TL bedel ile icradan satılıyor. 

Tekirdağ Ergene OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihale edilecek!

Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi'nin yapım işini ihale edecek. İşin bedeli 7 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Tekirdağ Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 16 Mart'ta!

Tekirdağ Şarköy'de kurulması planlanan 2-A Grubu Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 16 Mart günü saat 13:00'da gerçekleşecek.

Tekirdağ Biyolojik Arıtma Tesisi Temmuz 2017'de tamam!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı kadir Albayrak Süleymanpaşa ilçesinde bazı ziyaretlerde bulundu.

TESKİ'nin Araç Bakım ve Onarım tesisi açıldı!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresinin (TESKİ) yeni Araç Bakım ve Onarım tesisi açılışı büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Tekirdağ Saray içmesuyu Tesisi'ne kavuştu!

Kısa adı Teski olan Tekirdağ Su Kanalizasyon Genel Müdürlüğünün tüm ilçelerdeki atılımları devam ediyor. Temeli 30 Nisan 2015 yılında atılan Saray İçmesuyu ve Kanalizasyon Tesislerinin açılışı Saray Belediyesi önünde bulunan Atatürk Meydanında düzenlenen törenle açıldı.

Batı Atık Su İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'nde çalışmalar başladı!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (TESKİ) İller Bankası işbirliği ile yürüttüğü Batı Atık Su İleri Biyolojik Arıtma Tesisi projesinde fore kazık çalışması başladı.

Tekirdağ Et Kombina Tesisi projesinin toplantısı 10 Aralık'ta!

Tekirdağ İli Malkara İlçesi'nde yer alan Et Kombina Tesisi projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı yapılacak. Toplantı 10 Aralık 2015 günü saat 11:00'da gerçekleşecek.

Tekirdağ Batı Atıksu Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından Karadeniz Mahallesi'nde yapılacak Batı Atıksu Arıtma Tesisi temel atma törenine katıldı.

Batı Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ'ın temiz denize kavuşması amacıyla yürütülen en büyük projelerden biri olan Batı Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Tekirdağ Batı Atıksu Arıtma Tesisi’nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesi Karadeniz Mahallesi’ne yaptırılacak olan Batı Atıksu Arıtma Tesisi için temel atma töreni düzenlendi

Tekirdağ Batı Atıksu Arıtma Tesisi için temel atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesi Karadeniz Mahallesi’ne yaptırılacak olan Batı Atıksu Arıtma Tesisi için temel atma töreni düzenlendi.

Batı Atıksu Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesi Karadeniz Mahallesi’ne yaptırılacak olan Batı Atıksu Arıtma Tesisi için temel atma töreni düzenlendi.

tofaş tekirdağ tesisi Haberi

tofaş tekirdağ tesisi


Tofaş CFO'su Cengiz Eroldu, Lancia, Alfa Romeo ve Jeep markalarının Trakya'daki tek yetkili satış ve servis noktası olan Haliç Oto'nun yeni tesisi ile Fiat'ın uydu satış ve servis noktasının Beyazköy'deki tesislerinin açılışında, Tekirdağ'ın güçlenen ekonomisi, genç nüfusu ve üretim kabiliyetiyle dikkatleri üzerine çektiğini söyledi.


Kentin aynı zamanda, otomotiv sektörü açısından da önemli bir potansiyele sahip olduğunu, istatistiklerin Tekirdağ'da trafiğe çıkan araç sayısının istikrarlı bir şekilde arttığını gösterdiğini ifade eden belirten Eroldu, şöyle konuştu:


"Biz de Tofaş ailesi olarak, 1977’den bu yana Tekirdağ halkına hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün açılışını gerçekleştireceğimiz tesislerle, Fiat’ın yanı sıra Lancia, Alfa Romeo ve Jeep markalarımızla, bölgede çok daha geniş bir müşteri profiline ulaşacağız. Dileğimiz, Fiat markası özelinde Tekirdağ’da yüzde 3,3’e ulaşan pazar payımızla, tüm Trakya bölgesinde...