29 / 09 / 2024

tofaşın yeni tesisi

tofaşın yeni tesisi

Tofaş CFO'su Cengiz Eroldu, Lancia, Alfa Romeo ve Jeep markalarının Trakya'daki tek yetkili satış ve servis noktası olan Haliç Oto'nun yeni tesisi ile Fiat'ın uydu satış ve servis noktasının Beyazköy'deki tesislerinin açılışını gerçekleştirdi...

Türkiye'de 5 bine yakın spor tesisi inşa edildi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "2002 öncesi Türkiye'de bin 500'e yakın spor tesisi bulunurken, şu an 5 bine yakın spor tesisi var. Avrupa'nın en yeni ve en modern spor tesislerini yaptık." diye konuştu.

SOCAR'ın yeni tesisi 2023'te açılacak!

SOCAR'ın CEO'su Zaur Gahramanov, gelecek yılın ilk çeyreğinde yatırıma başlamayı planladıklarını açıkladı. Gahramanov, ihale edecekleri yeni tesisin 2023 yılında açılacağını belirtti.

MAKÜ'nün yeni tesisi sınırları aştı!

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, yeni tesisi yatırımına hızla devam ediyor. İnşaatı devam eden Alternatif Sporlar, Sporcu Eğitimi ve Kamp Merkezi Projesi'nde sona gelindi.

FU Gayrimenkul ‘FU Mobil’ uygulamasının yeni sürümünü kullanıma açtı!

Banka ve kurumlara sağladığı ipotek tesisi hizmetiyle sektörünün zirvesinde yer alan FU Gayrimenkul, FU Mobil uygulamasının yeni sürümünü kullanıma açtı.

Kilis yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Yatırımcıların yeni gözdesi olan Kilis'teki Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne, mevcut alanın 17 katından fazla yatırımcı talebi geldi.

Kale Ofis Ankara'nın yeni kalesi!

Kale Ofis Ankara'nın yeni kalesi sloganıyla basına tanıtılıyor. Ankara Çukurambar'a bağlı Mevlana Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Kale Ofis projesi 123 ofisten meydana geliyor.

Çorum Osmancık'ın yeni imar planları askıya çıktı!

Çorum Osmancık'ın yeni imar planı Osmancık Belediye Meclisi tarafından onaylanarak ilan panosunda yayınlandı.

Adana'nın yeni stadı yıl sonunda tamamlanacak!

Yaklaşık 102 dönüm arazide 43 dönüm üzerine inşa edilen Adana'nın yeni stadı yıl sonunda tamamlanacak.

Kuveyt Havalimanı'nın yeni binasının temeli atıldı!

Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın yeni terminal binasının temeli atıldı. Tören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Sabah Ahmed Cabir el-Sabah'ın katılımıyla yapıldı.

Isparta'nın yeni otogarında son durum!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yeni Otogar Yaşam Alanı'nda incelemelerde bulundu. Günaydın, otogarda şantiye kurma çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ve inşaata başlanacağını söyledi.

Alanya'nın yeni imar yolları hizmete giriyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Oba'nın yeni imar yollarını denetleyerek , yetkililerden bilgi aldı.

Zagreb Havalimanı'nın yeni terminali açıldı!

Zagreb Havalimanı'nın yeni yolcu terminali hizmete başladı. Yemi terminal binası Zagreb Havalimanı'nın yolcu kapasitesini yıllık 5 milyona çıkardı.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın yeni binası açıldı!

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın yeni binası hizmete açıldı. Yoğun ilgi gösterilen açılışa Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldı.

tofaşın yeni tesisi Haberi

tofaşın yeni tesisi


Tofaş CFO'su Cengiz Eroldu, Lancia, Alfa Romeo ve Jeep markalarının Trakya'daki tek yetkili satış ve servis noktası olan Haliç Oto'nun yeni tesisi ile Fiat'ın uydu satış ve servis noktasının Beyazköy'deki tesislerinin açılışında, Tekirdağ'ın güçlenen ekonomisi, genç nüfusu ve üretim kabiliyetiyle dikkatleri üzerine çektiğini söyledi.


Kentin aynı zamanda, otomotiv sektörü açısından da önemli bir potansiyele sahip olduğunu, istatistiklerin Tekirdağ'da trafiğe çıkan araç sayısının istikrarlı bir şekilde arttığını gösterdiğini ifade eden belirten Eroldu, şöyle konuştu:


"Biz de Tofaş ailesi olarak, 1977’den bu yana Tekirdağ halkına hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün açılışını gerçekleştireceğimiz tesislerle, Fiat’ın yanı sıra Lancia, Alfa Romeo ve Jeep markalarımızla, bölgede çok daha geniş bir müşteri profiline ulaşacağız. Dileğimiz, Fiat markası özelinde Tekirdağ’da yüzde 3,3’e ulaşan pazar payımızla, tüm Trakya bölgesinde...