18 / 07 / 2024

togemder kilis anaokulu yapımı

togemder kilis anaokulu yapımı

Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEMDER), tarafından Mehmet Keçik ilk okulu bahçesinde 3 derslikli anasınıfı yapılacağı bildirildi. Okulun 2014-2015 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi planlanıyor...

Ümraniye İhsan Sami Garan Anaokulu açıldı!

TOGEMDER ve bağışçı Cemile Garan tarafından, Ümraniye Belediyesi’nin tahsis ettiği arsa üzerine yapılan Dr. İhsan Sami Garan ve Afife Garan Anaokulu’nun açılışı törenle gerçekleştirildi.

Kilis L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumları'nın inşaatı bu yıl bitecek!

Kilis’te, L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz kurumlarının inşaatının bu yıl tamamlanması bekleniyor. İnfaz kurumlarının hizmet binasının geçen yıl Ağustos ayında temeli atılarak inşaatında başlanmıştı

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Konya Akşehir'de anaokulu açtı!

Gülben Ergen Akşehir'de Okul Açtı Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin 27. anaokulu Konya'nın Akşehir ilçesinde düzenlenen törenle açıldı.

Kilis L Tipi Kapalı cezaevi inşaatı sürüyor!

Kilis’te, L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz kurumlarının inşaatının bu yıl tamamlanması bekleniyor. İnfaz kurumlarının hizmet binasının geçen Ağustos ayında temeli atılarak inşaatında başlanmıştı.

Kilis rengarenk boyandı!

Kilis’te, Rengarenk Kilis Projesi kapsamında yapılan boyama şenliği Hacı Cümbüş Cami yanındaki Şelale Merdivenlerinde başladı. Kentteki tüm okulların duvarlarının da öğrenciler tarafından rengarenk boyanacağı bildirildi.

Hatay Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu'nun temeli atıldı!

Hatay Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu’nun temeli Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da katıldığı törenle atıldı. Törende konuşan Yıldırım, Fenerbahçe’nin bu tür projelere destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Kilis'te 9 yıllık arsa davası sonuçlandı!

Kilis şehir merkezi içinde kalan tarım arazileri 9 yıl önce imara açıldı. İmara açılmasıyla birlikte Vakıflara ait araziyi kiralayan Ahmet Mesut Özgür Gaziantep 2 İdare mahkemesine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı hakkında dava açtı.

Kilis'te imara açılan tarım arazisine durdurma kararı!

Kilis’te, bir vatandaşın tarım arazisinin imara açılması nedeniyle açtığı dava sonucu mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı vermesinden sonra, yüzlerce insanın mağdur olması nedeniyle, Belediye Başkanı Hasan Kara, devreye girerek sorun çözüldü.

İzmir Sabri Hakkı Ulukartal Anaokulu açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İzmir'de hayırsever desteğiyle yaptırılan Sabri Hakkı Ulukartal Anaokulu'nun açılışını gerçekleştirdi.

Kilis-Elbeyli Karayolu'nda genişletme çalışmaları başladı!

Kilis’te, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Kilis-Elbeyli Karayolunda genişletme çalışmaları sürüyor. Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından geçen yıl başlatılan Kilis-Elbeyli Karayolunun yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Kilis Tarihi Hükümet Konağı restorasyonunda sona gelindi!

Kilis’te, restorasyon çalışmalarında sona gelinen Tarihi Hükümet Konağı’na Kilis Valiliği’nin Mayıs ayı içerisinde taşınacağı ifade edildi. Kilis Valiliği ile Valiliğe bağlı birimler ve Vali Yardımcılarına tarihi binanda görev yapacağı bildirildi.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği anaokulu bugün Mersin'de açıldı!

Gülben Ergen ’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği ihtiyacı olan illere anaokulu kazandırmaya devam ediyor.

Muş Alparslan Üniversitesi anaokulu ve ilkokulu inşaatı tamam!

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) akademik ve idari personellerinin çocuklarına en iyi şartlarda eğitim sağlamak amacıyla kampüs içinde yapımına başlanan anaokulu ve ilkokul projesi tamamlandı.

togemder kilis anaokulu yapımı Haberi

togemder kilis anaokulu yapımı


Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEMDER), tarafından Mehmet Keçik ilk okulu bahçesinde 3 derslikli anasınıfı yapılacağı bildirildi.


TOGEMDER tarafından anasınıfının yapılacağı alanda İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, İnşaat Mühendisi Kerem Hançer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, İnşaat Mühendisi İlhan Tarhan ile Okul Müdürü Tahsin Aslan birlikte yerinde incelemeler yaptılar.


TOGEMDER tarafından yaptırılacak anasınıfı inşaatına başlanacağı, 2014-2015 eğitim öğretim yılında öğretime başlanılması için gerekli hassasiyetin gösterileceği mutabakatına varıldığı bildirildi.



Maraş...