09 / 05 / 2024

togg linkedin iş ilanı

togg linkedin iş ilanı

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Gemlik Tesisi'nde temmuz ayının sonunda deneme üretimlerine başlayacak. Sene sonunda banttan indirilmesi beklenen TOGG'un fabrikasında çalışacak elemanlar aranıyor. İşte başvuruyla ilgili detaylar...

Togg faizsiz kredi kampanyasını uzattı!

Togg, T10X için Trumore uygulaması ile birlikte nisan ayına özel finans desteği sunduğu kampanyasını da uzatma kararı aldığını duyurdu. Bu doğrultuda, en donanımlı versiyon olan T10X V2 uzun menzil için 800 bin lira krediye yüzde 0 faiz ve 12 ay vadeyle ödeme seçeneği sağlıyor.

TOGG kredileri arttı mı? Yeni krediler ve faiz oranları neler?

TOGG kredileri yükseliyor. Buna göre, ortaya çıkan söylemlerde bankalar TOGG için yeni kredi ve faiz oranları belirlemeye başlamış durumda.

Togg açıkladı! Togg’un üçüncü modeli T8X için çalışmalar başladı...

Togg CEO’su Gürcan Karakaş, bir yıl önce çalışmalarına başladıklarını T10F'yi ocak ayında sergilediklerini kaydederek, "Şimdi aynı şekilde T10F'nin sonrasının da çalışmalarını yapıyoruz, yani hep söylediğimiz B segmentindeki bir SUV'un çalışmalarını yapıyoruz." dedi.

Togg T10X'in Almanya'da satışa sunulması bekleniyor!

Alman Stern dergisinde Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (Togg) T10X’in "Türklerin prestij nesnesine" dönüştüğü kaydedildi. Buna göre modelin bu sene içinde Almanya'da satışa sunulmasının beklendiği kaydedilirken Almanya'da yüksek talep göreceği ifade ediliyor.

Togg'dan faizsiz kredi kampanyası!

Togg, T10X için Trumore uygulaması ile nisan ayına özel finans desteği sunacağını açıkaldı. Buna göre markanın yaptığı kampanya kapsamında, en donanımlı versiyon olan T10X V2 uzun menzil için 800 bin lira krediye yüzde 0 faiz ve 12 ay vade ile ödeme seçeneği sunuluyor.

ODMD açıkladı! Togg, elektrikli otomobil satışlarında açık ara lider!

Türkiye elektrikli otomobil pazarında senenin ilk çeyreğinde satış lideri olarak 4 bin 145 araç ile Togg oldu. Buna göre pazar payı ise yüzde 29,7 olarak gerçekleşen Togg’u Alman ve Güney Kore markaları takip ederken Tesla ise ilk 10 içinde bile yer bulamadı.

Togg yeni yazılım güncellemesini gerçekleştirdi! Yeni yazılımda neler var?

Yerli ve milli üretim olan ve şuan dünyanın önde gelen elektrikli araçlarından biri olan Togg, Türk mühendisler tarafından geliştirilmeye de devam ediliyor. Kendine has özellikleri ve konforlu yapısı ile sürücülerin en çok tercih ettiği otomobiller arasında yer alan Togg'a yeni bir özellik geliyor.

Togg'dan mart ayına özel faizsiz kredi kampanyası!

Yerli otomobil markası Togg, T10X siparişleri için farklı finansman avantajları sunmaya başladığını duyurdu. 

Togg T10X'in siparişleri 20 Ocak’ta başlayacak...

Togg, T10X akıllı cihazı için genel sipariş dönemini 20 Ocak'ta başlatacağını açıkladı. Marka, T10X için Togg’un mobil uygulaması Trumore üzerinden de sipariş verilebileceği kaydedildi.

Togg, 2024 senesi için sipariş takvimini açıkladı...

Türkiye’nin 81 kentinde 19 bin 583 kullanıcısını 2023 senesi boyunca T10X akıllı cihazları ile buluşturan Togg, 2024 senesi için sipariş takvimini açıkladı. İşte haberin detayları...

TOGG, 19 bin 583 T10X'i sahiplerine teslim etti...

TOGG, bugüne kadar 19 bin 583 T10X'i sahiplerine teslim ettiğini açıkladı. İşte haberin detayları...

Togg çok yakında internette! Togg'un yeni dönemi 2024'te başlıyor...

Yerli otomobil Togg markası için yeni bir döneme önümüzdeki sene girileceği kaydedildi. Buna göre, tanıtıldığı ilk günden itibaren büyük bir ilgi gören hem tasarımı ile hem de yeni özellikleri ile dikkatleri üzerine çeken Togg, çok yakında internette olacak. işte konuya ilişkin detaylar...

TOGG yeni özellikleri ile görücüye çıkacak...

TOGG'un yeni özellikleri ile piyasaya çıkacağı kaydedildi. Buna göre, şarj süresinin kısalacağı ve yeni özellikler geleceği belirtildi. İşte TOGG’un yeni özellikleri ve haberin detayları...

togg linkedin iş ilanı Haberi

togg linkedin iş ilanı

 TOGG, 2022 yılının son çeyreğinde seri üretime hazır olacak. TOGG’da, homologasyon testlerinin tamamlanmasının ardından 2023 yılının ilk çeyreğinin sonunda C segmentindeki ilk araç olan SUV pazara çıkacak. Ardından yine C segmentindeki Sedan ve Hatchback modelleri üretim sırasına girecek. Takip eden yıllarda B-SUV ve C-MPV’nin de aileye katılmasıyla, aynı DNA’yı taşıyan ve 5 modelden oluşan ürün gamı tamamlanacak. TOGG, 2030’a kadar tek bir platformdan 5 farklı model üretimiyle toplam 1 milyon adet araç üretmeyi planlıyor.

ŞİRKET BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK ELEMANLAR İÇİN İŞ İLANI VERDİ

TOGG, aracın üretim safhalarında görevlendirilecek personel alımları için iş ilanı yayımladı. Dijital cüzdan ve Ödeme Sistemleri başlığı altında Linkedin'de yayınlanan iş ilanında aranan elemanların; 

Yüksek hacimli platformlarda elektronik para ve ödeme sistemlerinde en az 2 yıl deneyim,

Tercihen iş analisti olarak çalışma bilgisine...