05 / 05 / 2024

togg lityum iyon batarya

togg lityum iyon batarya

Sanayi ürünlerinin ithalatında yüzde sıfır vergi uygulanmak üzere ilave tarife kontenjanı açıldı. Bu kapsamda vinil asetat, tolüen diamin ve polieter polyol, alüminyum alaşımlı levha ve lityum-iyon akümülatör için gümrük vergisi sıfırlandı. Peki bunun TOGG'la ne ilgisi var? İşte ayrıntılar...

TOGG kaç renk var? TOGG renkleri neler? TOGG hangi renklerde satılacak?

TOGG gündemde olan konulardan biridir. Özellikle TOGG renkleri merak edilmektedir. İşte detaylar!

Togg T10X çekilişi tamamlandı! Kimler Togg sahibi olacak? İşte Togg çekiliş sonuçları...

Yerli otomobil Togg çekilişi tamamlandı. Peki kimler Togg sahibi oldu? İşte saat 21.00'da başlayan Togg çekiliş sonuçları...

Togg çekilişinin saati belli oldu 20 bin Togg sahibi bugün belli oluyor! 

Togg T10X için sipariş hakkı kazanan asıl ve yedek talihliler bugün saat 21.00'de yapılacak olan canlı yayında belli olacak.

Togg’da geri sayım başladı! Togg T10X modelinin ilk sahipleri 29 Mart’ta belli olacak!

Türkiye’nin ilk yerli ve elektrikli otomobili Togg T10X modelinin ilk sahipleri 29 Mart’ta yapılacak çekiliş ile belirlenecek. Ön sipariş için başvuruda bulunan 177 bini aşkın kişi arasında yapılacak çekiliş sonucu 20 bin kişi Togg’un anahtarını almaya hak kazanacak.

TOGG için son hatırlatma! Bu habere dikkat!

Yerli otomobil Togg'un ön sipariş sürecinin bitmesine saatler kaldı. Ön sipariş süreci bugün saat 22.00'da sona erecek. Yerli otomobil Togg'u satın almaya öncelik kazananlar 29 Mart'ta çekilecek kurayla belli olacak. İşte T10X standart menzil ve T10X uzun menzil fiyatları...

TOGG kura çekimi ne zaman? TOGG kura ertelendi mi?

TOGG başvuruları devam ediyor. Bu arada da TOGG kura çekim tarihi merakla araştırılıyor. İşte bu konudaki son detaylar!

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’a hücum! Ön sipariş sayısı 100 bini aştı! Son sipariş tarihi ne zaman?

Türkiye’nin yerli otomobil rüyası Togg ile gerçek olurken, daha üretiminin ilk yılında tüketicilerden yoğun ilgi gördü. T10X için verilen ön siparişin 100 bin adedi geçmesi üzerine, çekilişle teslim edilecek akıllı cihaz sayısını 12 binden 20 bine çıkartıldı.

TOGG'a 7 günde 100 bin ön sipariş!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun tamamen yerli ve milli otomobili Togg için 7 günde 100 bin ön sipariş oluşturuldu.

Aktif iyon teknolojili Vestel 10 Kg kurutma makinesi ne kadara satılıyor? İşte Vestel 20 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel KM 10701 10 Kg Kurutma Makinesi ısı pompalı teknolojisi ile kurutma işlevini gerçekleştiriyor. Peki kurutma makinesinde bulunan aktif iyon teknolojisi ne işe yarıyor?

Togg’a 30 saatte inanılmaz sipariş! Önce hangi Togg teslim edilecek?

Küçük büyük herkesin merakla beklediği Türkiye’nin yerli otomobili Togg’un ilk modeli ön siparişte rekor kırdı. Peki duyurunun yapıldığı ilk 30 saat içinde Togg T10X kaç adet sipariş aldı dersiniz? İşte yanıtı…

Yerli otomobilimiz TOGG'a talep yağıyor! TOGG fiyatı ne kadar oldu? İşte TOGG fiyat listesi

TOGG, Türkiye'nin yerli ve milli otomobili önümüzdeki günlerde yollara çıkmaya hazırlanıyor. Peki TOGG fiyatı ne kadar oldu? TOGG 2023 fiyatı kaç lira İşte TOGG 2023 fiyat listesi.

Türkiye'nin otomobili TOGG'dan beklenen görüntü geldi; Heyecanla bekleniyordu...

Togg'un resmi Twitter hesabından Togg Teknoloji Kampüsü'nün anlık görüntüleri yayınlandı. İşte o görüntüler ve ön sipariş süreci başlayan Togg'la ilgili merak edilen son detaylar...

Togg kredisi var mı, nasıl alınır? Togg kredisi verilecek mi?

Yerli otomobil TOGG'un ön siparişleri başladı. 27 Mart tarihine kadar sürecek olan ön siparişlerde 60 bin lira nakit ile kura hakkı kazanabiliyorsunuz. Peki TOGG taksitle alınabiliyor mu? TOGG kredisi var mı, nasıl alınır?

togg lityum iyon batarya Haberi

togg lityum iyon batarya

Birçok farklı sektörde kullanılan bazı kimyasallar ve bataryalarda gümrük vergisi sıfırlandı. 5753 sayılı Bazı Sanayi Ürünlerinin İthalatında Tarife kontenjanı Uygulanması Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Buna göre; vinil asetat için 3 bin 500 ton, tolüen diamin ve propilen oksit reaksiyonu sonucu elde edilen polieter polyol için 700 ton, NADCAP ve AS9100 sertifikalı 7040 serisi alüminyum alaşımlı levha için 15 ton ve lityum-iyon akümülatör için 4,25 milyon adet kontenjan açıldı.

Hükümetin 15 ton ve lityum-iyon akümülatör için kontenjan açması TOGG'un 2022 yıl sonunda seri üretimine geçmesi için üretimde ihtiyaç duyduğu malzemelerin uyguna tedarik edilme gerekliliği olarak yorumlandı.

TOGG, gövde binasındaki 208 robot, hücre bazında parçalı denemelerin ardından, deneme üretimi için hazır hale geliyor. C-SUV gövdesinde ilk boyasız denemelerin yapıldığı Avrupa’nın...