30 / 04 / 2024

TOGG ne kadar

TOGG ne kadar

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank partisi tarafından düzenlenen '2023'e Doğru Şehir Buluşmaları'nda Nevşehir'e geldi. Programına basın toplantısı ile start veren Bakan Varank, Türkiye'nin otomobili TOGG hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

Yerli otomobil TOGG’da flaş gelime! TOGG ne kadar olacak? Bakan Varank açıkladı

Milyonlarca kişinin merak ile satışa sunulmasını beklediği yerli otomobil markasının fiyatı ile ilgili son açıklama Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’tan geldi. İşte detaylar…

TOGG'un fiyatını gören şok oldu! TOGG ne zaman satışa çıkacak? İşte 2022 TOGG fiyat listesi...

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili olan TOGG için fiyat listesi yavaş yavaş oluşmaya başladı. TOGG için gelen fiyat tahminleri duyanları şok etti. Peki, TOGG ne kadar? TOGG ne zaman satışa çıkacak? İşte TOGG 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin otomobili TOGG’un fiyatı belli oldu! Bu fiyat sevindirecek!

Türkiye’nin büyük bir heyecanla beklenen yerli ve milli otomobili TOGG yakında satışa sunulacak. Fiyatıyla da büyük beğeni toplayacak olan TOGG önümüzdeki yılın sonlarına doğru satışa çıkmış olacak.

TOGG’un motorlu taşıtlar vergisi ne kadar? TOGG MTV belli oldu mu?

Yerli otomobil olan TOGG’un motorlu taşıtlar vergisi açıklandı mı? TOGG T10X MTV fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar!

Yerli otomobilimiz TOGG'a talep yağıyor! TOGG fiyatı ne kadar oldu? İşte TOGG fiyat listesi

TOGG, Türkiye'nin yerli ve milli otomobili önümüzdeki günlerde yollara çıkmaya hazırlanıyor. Peki TOGG fiyatı ne kadar oldu? TOGG 2023 fiyatı kaç lira İşte TOGG 2023 fiyat listesi.

TOGG satış fiyatı ne kadar? TOGG ne zaman satışa çıkacak? TOGG ön sipariş nasıl verilir?

TOGG’un satış fiyatı açıklandı mı, TOGG satış fiyatı ne kadar? TOGG ne zaman satışa çıkacak? soruları hız kazandı. İşte merak edilen detaylar!

Togg’un fiyatı ne kadar olacak? Togg CEO’su çok net konuştu! Kimsenin bilmediği o planı açıkladı

Türkiye’nin ilk yerli otomobili Togg’un yollara çıkacağı gün merakla beklenirken “Togg’un fiyatı ne kadar olacak?” sorusuna da yanıt aranıyor.  Togg CEO’su Gürcan Karakaş, Togg'un fiyatının şubat ayında açıklanacağını belirtti ve Togg'un borsaya açılmasının da gündemde olduğunu söyledi.

TOGG ön sipariş fiyatı ne kadar? İşte TOGG ön sipariş verme 2022!

TOGG ön siparişin ne zaman alınacağı, fiyatının ne kadar olacağı meraklıları tarafından araştırılmaktadır. İşte TOGG ön siparişine dair merak edilenler!

TOGG satış fiyatı ne kadar?

TOGG ilk yerli otomobil gündemi meşgul eden konulardan biridir. Özellikle satış fiyatı. Peki TOGG satış fiyatı ne kadar? İşte detaylar!

TOGG'da son dakika ÖTV avantajı başladı! Yerli üretim elektrikli TOGG ne kadara satılacak? Bu fiyatı duyan inanamadı!

Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde piyasaya çıkacak TOGG'da son dakika ÖTV avantajı başladı. Peki TOGG fiyatları ne kadar? TOGG ne kadara satılacak? İşte detaylar...

TOGG'un fiyatını gören şok oldu! TOGG ne zaman satışa çıkacak? İşte 2022 TOGG fiyat listesi...

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili olan TOGG için fiyat listesi yavaş yavaş oluşmaya başladı. TOGG için gelen fiyat tahminleri duyanları şok etti. Peki, TOGG ne kadar? TOGG ne zaman satışa çıkacak? İşte TOGG 2022 fiyat listesi...

Elektrikli araba satışında rekor ilerleme! Araba fiyatlar ne kadar?

Dünyada hızla yayılan elektrikli araçların kullanım oranı ve hizmet altyapısı Türkiye'de de artıyor. Peki Togg'un yollara çıkmasıyla daha da artması beklenen elektrikli araçlar için Türkiye'nin altyapısı ne kadar hazır?

Kentsel dönüşümde kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşümde anlaşma ile tahliye edilen uygulama alanındaki yapılardaki maliklere kira yardımı yapılabiliyor. En fazla 18 ay boyunca yapılabilen kentsel dönüşümde kira yardımı ne kadar? İşte kentsel dönüşüm kira bedeli...

Göl Panorama Evleri Bahçeşehir ne kadar?

İstanbul Avrupa yakası Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir bölgesinde hayata geçirilen Göl Panorama Evleri Bahçeşehir ne kadar sorusuna yanıt olarak 215 bin TL'den başlıyor yanıtı veriliyor...

Ev kredilerinde dosya masrafı ne kadar?

Ev kredilerinde dosya masrafı, bankalardan kullandığınız kredilerin, banka tarafından yapılan incelemeler sonucu yaptığı masrafları sizden tahsil etmesi olarak ifade ediliyor. Peki, ev kredilerinde dosya masrafı ne kadar?

Lüleburgaz Atıksu tesisi bugüne kadar 5 milyon metreküp suyu arıttı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımları Dairesi Başkanlığının bünyesinde faaliyete geçen Aralık 2013 tarihinde faaliyete geçen tesis tarafından bugüne kadar 4 milyon 932 bin 503 m3 atıksu arıtılarak Ergene Nehrine deşarj edildi.

TOGG ne kadar Haberi

TOGG ne kadar

Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı olan 29 Ekim 2022 tarihinde ilk otomobilin banttan ineceğini ifade eden Varank, "Dünya ekonomik açıdan bir resesyona durgunluğa doğru gidiyor. Üç senedir pandeminin olduğu bir zaman diliminden geçtik. Ekonomik buhran Rusya ve Ukrayna savaşı sebebi ile daha da derinleşmiş durumda. Ülkeler bu sıkıntıları geçebilmek için de bir sarmalın içerisine girmiş durumda. Gelişmiş ülkeler 40-50 senedir görmedikleri enflasyonu, işsizliği şimdi yaşıyorlar. Büyük bir tehdit içerisindeler. İşte uluslararası toplantılarda da emin olun her bir ülkenin gündem konusu da 'acaba biz bu kışı nasıl bitireceğiz? Bu enerji krizini de nasıl atlatacağız' endişesi hakim" ifadelerini kullandı.

"C SINIFI SUV ARAÇLARLA AYNI FİYAT OLACAK"

Bir gazetecinin de TOGG'un fiyatını sorması ile birlikte yaşadığı bir anıyı anlatarak yanıt veren Bakan Varank "C sınıfı...