13 / 05 / 2024

togg şar istasyonu

togg şar istasyonu

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un şarj menzili kaç kilometre olacak, şarj ağı nasıl kurulacak? Merak edilen soruların cevaplarını TOGG CEO'su Gürcan Karakaş merak edilen soruların cevaplarını açıkladı.

Konutlara şarj istasyonu nasıl kurulur?

Elektrikli araç kullanımı yaygınlaştıkça aracını sitesinde ya da apartmanının önünde şarj etmek isteyenler, "Konutlara şarj istasyonu nasıl kurulur?" sorusuna yanıt arıyor. İşte konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Togg, AB mevzuatıyla uyumlu 41 testten geçti!

Türkiye'nin otomobili Togg, seri üretim öncesinde onlarca testten başarıyla geçerken, TSE tarafından üretimin uygunluğu kontrolleri ile Araç Tip Onay Belgelendirme süreci de tamamlandı.

Togg'da yeni gelişme! Merakla beklenen şarj ücretleri açıklandı

Yerli otomobil Togg'un şarj ücretleri netleşti. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun şarj istasyonu ağı olan Trugo'da fiyat listesi açıklandı. kW/s başına birim ücret 7,99 lira olarak belirlendi. İşte tüm detaylar...

TOGG'un şarj ücretleri ortaya çıktı! İşte 2023 TOGG şart ücretleri!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun şarj istasyonu ağı Trugo'nun fiyat listesi yayınlandı. Yeni fiyatlar, kW/s başına birim ücretin 7,99 lira olduğunu gösteriyor. Bu açıklama, Togg'un kısa menzilli ve uzun menzilli modellerinin kilometre başına ne kadar yakıt tüketeceğini de belirliyor.

Türkiye’de yıl sonuna kadar kaç tane elektrikli araç şarj istasyonu olacak?

Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD) Başkanı Berkan Bayram, yerli otomobil Togg’un ön siparişte aldığı yoğun talep sonra 2023 sonuna kadar Türkiye genelinde elektrikli şarj istasyonu sayısının 10 bine ulaşabileceğini ifade etti.

TOGG’un özellikleri nelerdir? TOGG otomatik vites mi?

TOGG hakkında sıkı bir araştırma yapılıyor. Üretim bandından inen yerli otomobil TOGG özellikleri nedir, TOGG otomatik vites mi? soruları yanıt arıyor!

TOGG'un şarj süresi ve menzili açıklandı! Aracın kullanılacağı iller de belli oldu

Türkiye'nin ilk yerli ve yüzde yüz elektrikli otomobili TOGG'un kaç dakikada şar olacağı ve mevcut şarjla kaç kilometre yaol gidebileceği açıklandı. Aracın satış fiyatıyla ilgili ise resmi açıklama henüz yapılmadı. İşte detaylar...

TOGG’un gelmesiyle birlikte Bilişim Vadisi'ne talep arttı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin otomobilinin Ar-Ge'sinin Bilişim Vadisi'nde yapıldığını belirtti ve "TOGG’un gelmesiyle birlikte Bilişim Vadisine çok yoğun bir talep artışı oldu" dedi...

Konya Meram'da 3.9 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu ve LPG Tesisi!

Konya Meram Belediyesi, Meram'da bulunan akaryakıt istasyonu ticaret ve LPG tesisini satışa çıkardı. 20 Temmuz Çarşamba günü saat 15:45'de ihale edilecek gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 900 bin TL olarak belirlendi.

Emlak İstasyonu, emlak danışmanı arıyor!

Emlak İstasyonu kendi işini yapmak için gerekli girişimci ruha sahip, özgüveni yüksek, insanlarla iletişimi güçlü, vizyon sahibi ve hedefleri olan Emlak danışmanı arıyor.

Emlak İstasyonu, gayrimenkul danışmanları arıyor!

Emlak İstasyonu kendi işini yapmak için gerekli girişimci ruha sahip, özgüveni yüksek, insanlarla iletişimi güçlü, vizyon sahibi ve hedefleri olan gayrimenkul danışmanı arıyor.

Arda Turan İstanbul'da akaryakıt istasyonu açacak!

Türk futbolunun en başarılı ismi Arda Turan akaryakıt sektörüne giriyor. Opet ile bir yıllık anlaşma yaparak iki reklam filmi çeken Arda Turan, İstanbul’da da Opet akaryakıt istasyonu açmak için şirketten yer bekliyor.

Tarihi Kapalı Çarşı'nın çatısı kablo ve baz istasyonundan geçilmiyor!

Daha önce James Bond serisinin çekimi için kullanılan Tarihi Kapalı Çarşı’nın çatısı kablo ve baz istasyonundan geçilmiyor. Çivi bile çakmanın yasak olduğu tarihi yapının çatısında kablolar, klimalar ve çok sayıda baz istasyonu var.

togg şar istasyonu Haberi

togg şar istasyonu

TOGG'un 2023 Mart ayında yollara çıkması bekleniyor. Aracın en merak edilen konularından biri fiyatı diğeri de aracın kaç km menzile sahip olacağı.

TOGG Ceo'su  Mehmet Gürcan Karakaş merak edilen sorulara cevap verdi.

Türkiye'nin ilk yüzde yüz elektrikli aracı TOGG'un şarj alt yapısına ilişkin değerlendirmelerde bulunana Karakaş, aracın yoluna güvenle devam edebilmesi için minimum 25 maksimum 50 kilometrede bir şarj istasyonu yerleştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Yaklaşık 2 yıldır bu konuda çalışmalar yapıldığını belirten Karakaş, şunları kaydetti:

"Ülkemizde bu işin zannederim bir buçuk iki senedir üzerinde çalışan bakanlıklarımız, bakanlıklarla beraber Ankara'da bu işi regülasyonuna kadar takip eden arkadaşlarımızla hep beraber çalıştık. Ve ortaya çıkan sonuç doğrultusunda da zaten ihaleler açıldı, çerçevesi belirlendi ve biz de Togg olarak bir şirket kurmaya karar verdik. Kurduğumuz bu şirketle bizim için, bizim...