03 / 05 / 2024

togg sipariş

togg sipariş

Togg, Gemlik Tesisi’ndeki boyahane kurulumunu tamamlayarak, C-SUV gövdesinde boyasız denemelere başladı. Araç 2023 Mart ayında yollara çıkacak. TOGG'un satış fiyatı da netleşmeye başladı ilk siparişler alınıyor. İşte detaylar..

Togg'dan mart ayına özel faizsiz kredi kampanyası!

Yerli otomobil markası Togg, T10X siparişleri için farklı finansman avantajları sunmaya başladığını duyurdu. 

Togg T10X'in siparişleri 20 Ocak’ta başlayacak...

Togg, T10X akıllı cihazı için genel sipariş dönemini 20 Ocak'ta başlatacağını açıkladı. Marka, T10X için Togg’un mobil uygulaması Trumore üzerinden de sipariş verilebileceği kaydedildi.

Togg, 2024 senesi için sipariş takvimini açıkladı...

Türkiye’nin 81 kentinde 19 bin 583 kullanıcısını 2023 senesi boyunca T10X akıllı cihazları ile buluşturan Togg, 2024 senesi için sipariş takvimini açıkladı. İşte haberin detayları...

Togg 2024'te kaç adet üretilecek? Togg kurasız satış tarihi belli oldu mu?

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’a sahip olmak isteyenler için açıklanan tarihte kurasız siparişler verebileceği kaydedildi. Buna göre, Togg’un SUV modeli T10X’in yanında gelecek sene sedan model için de düğmeye basılacağı açıklandı. Peki, kurasız Togg ne zaman satılacak? İşte haberin detay

TOGG sahipleri en çok şarj ücretlerini merak ediyordu! 

Togg T10X için ön sipariş sahiplerini tespit edecek dijital çekiliş kısa bir zaman önce yapılmıştı. Araçlarını teslim alacak vatandaşların en çok merak ettiği şarj ücretleri de açıklandı.

Bugüne kadar toplam kaç adet Togg sahiplerine teslim edildi?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), Mart ayında T10X modeli için ön sipariş almaya başlamıştı.. Peki şimdiye kadar kaç adet Togg sahiplerine teslim edildi? İşte detaylar...

TOGG için sipariş hakkı kazananlara müjdeli haber şimdi geldi! Teslimler yarın başlıyor!

Türkiye'nin yerli ve milli ilk elektrikli akıllı cihazı Togg T10X için kura çekimi, 29 Mart'ta sona ermişti. Togg T10X'in teslimleri ise yarın gerçekleşecek. 

Türkiye'nin otomobili Togg'u almak için bekleyenlere müjde! Togg’un ilk mağazası açıldı!

Türkiye'nin otomobili Togg'u ön siparişle satın alan ve aracının teslim edilmesini bekleyen vatandaşlara müjdeli haber geldi.

Togg çekilişinin saati belli oldu 20 bin Togg sahibi bugün belli oluyor! 

Togg T10X için sipariş hakkı kazanan asıl ve yedek talihliler bugün saat 21.00'de yapılacak olan canlı yayında belli olacak.

Togg’da geri sayım başladı! Togg T10X modelinin ilk sahipleri 29 Mart’ta belli olacak!

Türkiye’nin ilk yerli ve elektrikli otomobili Togg T10X modelinin ilk sahipleri 29 Mart’ta yapılacak çekiliş ile belirlenecek. Ön sipariş için başvuruda bulunan 177 bini aşkın kişi arasında yapılacak çekiliş sonucu 20 bin kişi Togg’un anahtarını almaya hak kazanacak.

TOGG için son hatırlatma! Bu habere dikkat!

Yerli otomobil Togg'un ön sipariş sürecinin bitmesine saatler kaldı. Ön sipariş süreci bugün saat 22.00'da sona erecek. Yerli otomobil Togg'u satın almaya öncelik kazananlar 29 Mart'ta çekilecek kurayla belli olacak. İşte T10X standart menzil ve T10X uzun menzil fiyatları...

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’a hücum! Ön sipariş sayısı 100 bini aştı! Son sipariş tarihi ne zaman?

Türkiye’nin yerli otomobil rüyası Togg ile gerçek olurken, daha üretiminin ilk yılında tüketicilerden yoğun ilgi gördü. T10X için verilen ön siparişin 100 bin adedi geçmesi üzerine, çekilişle teslim edilecek akıllı cihaz sayısını 12 binden 20 bine çıkartıldı.

TOGG'a 7 günde 100 bin ön sipariş!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun tamamen yerli ve milli otomobili Togg için 7 günde 100 bin ön sipariş oluşturuldu.

togg sipariş Haberi

togg sipariş

Fikri ve sınai mülkiyeti yüzde 100 Türkiye’ye ait TOGG'da üretim süreçleri devam ediyor.

"Doğuştan elektrikli" ve "sıfır emisyonlu bir teknoloji" için yola çıkan Togg, 2022 yılının son çeyreğinde seri üretime hazır olacak. Togg’da, homologasyon testlerinin tamamlanmasının ardından 2023 yılının ilk çeyreğinin sonunda C segmentindeki ilk araç olan SUV pazara çıkacak. Ardından yine C segmentindeki sedan ve hatchback modelleri üretim sırasına girecek. Takip eden yıllarda B-SUV ve C-MPV’nin de aileye katılmasıyla, aynı DNA’yı taşıyan ve 5 modelden oluşan ürün gamı tamamlanacak.

Togg, 2030’a kadar tek bir platformdan 5 farklı model üretimiyle toplam 1 milyon adet araç üretmeyi planlıyor.

TOGG'un bayilerde kaç liradan satılacağı da yavaş yavaş netleşiyor. Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre aracın fiyatı 1 milyon sınırında olacak. Otomobilin piyasaya çıktığı dönemde dövizde oluşacak rakamlar...